en iyisi canım fikir al bakalım baska dr dan ne dıycek hakaınızda hayırlısı olsun[/QUOTE]Bir daha kendi doktoruma goruneyim diyorum ya bakayim be diyecek duruma gire hafta ici izin alir esim adaya gideriz orada da bi görünur karar veririz yok yere bebegi yerinden etmis olmak istemiyorum ya
Oyle birsey olursa bazi vatandaslar ayilana kadar gelmesin zatenoooyyy oyyy hamile+lohusa kafası nelere kadir ama. Ben kendimden bekliyorum oscarlik sahneler, hele anestezi yersem var ya, uyanırken sovecegim isimleri şimdiden kestirebiliyorum
Mecburen tatlım Trabzona gidince bide Netten butik bebek ebebek felan jokerde bakiom ...nasıl diyim eşime bilemedimCanim benim sen de enerjiksin kv kp görümce ağırlama en zor iş ıyyy :) yolla gitsin bebis olmadan kutlama yapın başbaşa
Van da görev yaptım ben canım bilirim o yokluğu , sağa dön sola dön heo aynı seylet neyse ki sansliyiz bu konuda sen de netten de bak.oralarda iyi oluyo internet alışverişi :)
Ay ya icim gitti
Ay canım üzüldüm valla ben neler çektim o dış ağrısından 5 6 . Haftalarda dr a gittim hiç bişe yapamam demisti yıkılmıştım
Düşünme bile! Ben çok pismanim şuan discimi dinlemedigime, ufacık bi çürüğün var minik bi anesteziyle halledelim hemen demişti bana. Simdi gidince azarlayacak beni, kanal tedavisine vardiysa hele kesin çok azarlayacak.Ay canım üzüldüm valla ben neler çektim o dış ağrısından 5 6 . Haftalarda dr a gittim hiç bişe yapamam demisti yıkılmıştım
Sen suan iyi bi haftadasin dayanamazsan Zekai Tahir e git gebe diş polikliniği var hemen müdahale ederler..
Ben de kararsizim o zaman demişti 12.haftadan sonra gel diye ama bidaha agirmayinca gitmemistim acaba gitsem mi diyorum belli bi haftadan sonra müdahale de olmuyo,emzirirken daha zor.. dur ben bi dusuniyim bu işi
Aldirsaydin eainr de oyle gitseydi keske ne durumdasin su an?Evde hic biri mi olmaz yaatiksiniyorum diye sirke sarımsak sokmadim eve, karanfil deneyeyim. esimde birazdan yola çıkacak yalniz kalicam uyurda kalırım sabaha dek inşallah doktoru dinleyip yaptiracaktim bir ay önce ahh kafam ahhh
Uzulme sakin canim evet olucak insallah benimde burdan ultrason fotograflarini kiyafetlerini paylasicam sizlerle insallah.. siz tecrubeli annelere sorucam herseyi.. bebegin kime benzicek acaba cok merak ediyorum.. hayirlisiyla bi kucaginda bebegin bi elinde telefonundan yazacaksin bize o guzel duygularini
beOyle birsey olursa bazi vatandaslar ayilana kadar gelmesin zatengecen okudum da dudaklarim kurudu diye kocasinin dudaklarina yapismis biri arkadasim da bebegin burnu var mi demis
Ay ya icim gittikaranfil cigneyebilirsin karbonatla gargara yapabilirsin bi cay bardagi sirkeye iki dis sarmisak koy kaytnat ilininca gargara yap agiz suyu varsa calkala ve parol veya minoset ic gunde 3 taneye kadar icebilirsin desi doktorum
Gecen uyku tutmadi bi mesaj okudum icin icin guldum uyandi birsey oldu sanmis yok yok dedim gicik tuttuYa kocami yanında kahkaha attirmayin bana bakalım ben neler saçmalarim niyeyse korkuyorum
Gecen uyku tutmadi bi mesaj okudum icin icin guldum uyandi birsey oldu sanmis yok yok dedim gicik tuttu
Onu yazmamisim dimi :-/ ya sizde de oluyor mu bilmiyorum klavye gidiyor bazen kac kere gitti o mesaji yazarken. Aynen arayip sorsun da ona gore alsinMinoset 3 tanede kadar içilir ama lulus_k haftasından dolayı dr una bi sor sun öyle kullansın bebem
Ya guluyordum diyemedim vicdan yaptimBi de güzel yemiyolar miohh yarasin
Benimki alisti artik :)) bu arada evet magnezyum da iyi geliyormus bana gerek duyup vermemisti doktorumMINIKKUS1 doğru diyorsun canım ben vitaminlerimi almiyorumda azcik yatarken iceyim aklıma sokmasan icmezdim yine valla. Saol canimm.
Adamlar bigün forumun altını üstüne getirecek bu gidişle, bende çok kikirdiyorum okurken, yan yan bakıyor benimki.
canım genelde internetten alıyoruz eczanelerde var mı bilmiyorum internetten sipariş et istersen örnek bulabilirsem atıcam sanaCatladigini nasil anliyoruz ki:/ 13.gun akintim oldu sadece.sonrasinda bisiy olmadi.ya oyle bi yerdeyim ki ovulasyon testi satilmiyor uyuz oldum yabugun almak icin ciktim hicbiyerde yok pofff.:'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?