Beraber Anne Olma Yolunda

Bir daha kendi doktoruma goruneyim diyorum ya bakayim be diyecek duruma gire hafta ici izin alir esim adaya gideriz orada da bi görünur karar veririz yok yere bebegi yerinden etmis olmak istemiyorum ya
en iyisi canım fikir al bakalım baska dr dan ne dıycek hakaınızda hayırlısı olsun[/QUOTE]
Amiiin. Aman dunku dis agrisindan yirttik gibi buna da sukur.

oooyyy oyyy hamile+lohusa kafası nelere kadir ama. Ben kendimden bekliyorum oscarlik sahneler, hele anestezi yersem var ya, uyanırken sovecegim isimleri şimdiden kestirebiliyorum
Oyle birsey olursa bazi vatandaslar ayilana kadar gelmesin zaten gecen okudum da dudaklarim kurudu diye kocasinin dudaklarina yapismis biri arkadasim da bebegin burnu var mi demis

Mecburen tatlım Trabzona gidince bide Netten butik bebek ebebek felan jokerde bakiom ...nasıl diyim eşime bilemedim

bebeem disim ağrıyoo denedigin herşeyi yaz bana, belki biri iyi gelir bana.
hyb77 sen de bilirsin faydalı şeyler ay herşeyi deneyebilirim şuan
Ay ya icim gitti karanfil cigneyebilirsin karbonatla gargara yapabilirsin bi cay bardagi sirkeye iki dis sarmisak koy kaytnat ilininca gargara yap agiz suyu varsa calkala ve parol veya minoset ic gunde 3 taneye kadar icebilirsin desi doktorum

Ay canım üzüldüm valla ben neler çektim o dış ağrısından 5 6 . Haftalarda dr a gittim hiç bişe yapamam demisti yıkılmıştım
Sen suan iyi bi haftadasin dayanamazsan Zekai Tahir e git gebe diş polikliniği var hemen müdahale ederler..
Ben de kararsizim o zaman demişti 12.haftadan sonra gel diye ama bidaha agirmayinca gitmemistim acaba gitsem mi diyorum belli bi haftadan sonra müdahale de olmuyo,emzirirken daha zor.. dur ben bi dusuniyim bu işi

Evde hic biri mi olmaz yaa tiksiniyorum diye sirke sarımsak sokmadim eve, karanfil deneyeyim. esimde birazdan yola çıkacak yalniz kalicam uyurda kalırım sabaha dek inşallah doktoru dinleyip yaptiracaktim bir ay önce ahh kafam ahhh

Düşünme bile! Ben çok pismanim şuan discimi dinlemedigime, ufacık bi çürüğün var minik bi anesteziyle halledelim hemen demişti bana. Simdi gidince azarlayacak beni, kanal tedavisine vardiysa hele kesin çok azarlayacak.

Aldirsaydin eainr de oyle gitseydi keske ne durumdasin su an?

Ben doğurana kadar sen güzel haberler ver insallah:) normal doğum yapabilirsem ismini cigiririm :):) inşallah daha çok güzel Günlerimiz olacak paylaştıkça artan

Ya kocami yanında kahkaha attirmayin bana bakalım ben neler saçmalarim niyeyse korkuyorum

Oyle birsey olursa bazi vatandaslar ayilana kadar gelmesin zaten gecen okudum da dudaklarim kurudu diye kocasinin dudaklarina yapismis biri arkadasim da bebegin burnu var mi demis
be

Ay ya icim gitti karanfil cigneyebilirsin karbonatla gargara yapabilirsin bi cay bardagi sirkeye iki dis sarmisak koy kaytnat ilininca gargara yap agiz suyu varsa calkala ve parol veya minoset ic gunde 3 taneye kadar icebilirsin desi doktorum

Minoset 3 tanede kadar içilir ama lulus_k haftasından dolayı dr una bi sor sun öyle kullansın bebem

Lulusum bu arada benimde dış ağrım oldu bi iki gün ama ağır değil magnezyum kalsiyum ilacımdan aldım çünkü vitamin çocuğa gidiyorsa benim dış saç zarar görüyo olabilir dedim sende önce kalsiyum takviyesi Yap geçmezse dr a git benim geçti çok sukur

Minoset 3 tanede kadar içilir ama lulus_k haftasından dolayı dr una bi sor sun öyle kullansın bebem
Onu yazmamisim dimi :-/ ya sizde de oluyor mu bilmiyorum klavye gidiyor bazen kac kere gitti o mesaji yazarken. Aynen arayip sorsun da ona gore alsin

MINIKKUS1 doğru diyorsun canım ben vitaminlerimi almiyorumda azcik yatarken iceyim aklıma sokmasan icmezdim yine valla. Saol canimm.
Adamlar bigün forumun altını üstüne getirecek bu gidişle, bende çok kikirdiyorum okurken, yan yan bakıyor benimki.

Benimki alisti artik :)) bu arada evet magnezyum da iyi geliyormus bana gerek duyup vermemisti doktorum

Catladigini nasil anliyoruz ki:/ 13.gun akintim oldu sadece.sonrasinda bisiy olmadi.ya oyle bi yerdeyim ki ovulasyon testi satilmiyor uyuz oldum ya bugun almak icin ciktim hicbiyerde yok pofff.:'(
canım genelde internetten alıyoruz eczanelerde var mı bilmiyorum internetten sipariş et istersen örnek bulabilirsem atıcam sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…