Cok kalabalık sıcak ve nemli. Gezmeye tamam da yasamaya bilmiyorum ya yarin bir gün biz de gecebiliriz oraya tek artisi golcuge biraz daha yakin olurum o kadarlulus_k bende kocaeliliyim aslen ama eşimin işi dolayisiyla sakaryadayim.hic ısınamadim buraya yaaa ( sevemedim bi turlu.her hafta sonu kocaelindeyim o nedenle
Aman hadi hayirlisi canim benim.1-2 hafta daha sabretsin kuzun.sonra riskli donen geciyor zaten.38.haftada doktor da uygun gorurse kavusursun bebisine.ins kordondan kurtulur da sen de dusunmekten kurtulursun gerci herkez cok onenli degil diyor.benim kayinvalidemde esimi normal dogumla dolanmis.esimin de boynuna 3 kat kordon dolanmis hemde.ama simdi masallahi var:)Bencede yeteri çalışma olmuş gerisi kısmet inşallah olmustur:) kanama değil çok küçük leke ya Makattansa dedim daha sabah dra gitmiştim biraz bekleyeceğim devamı gelir yada sancim olursa hemen arayacgim
Nişan degildir kahverengi olmuyormus o pembemsi oluyor diyo herkes. Bi arayip sor istersen icinde kalmasin. Ama onemli birşey değildir bence sıkma kendini emi.Bebeem tualette peçete më kurumuş kahverengi iki küçük leke gördüm büyük tualet imde zorlanmistim ama ondan gelen bi kanama olsa damla şeklinde olmaz hem ta one kadar gelmez nisan olsa devamı yok çok küçük bi daha gelirse dr yollayacagim çekip ne bu acaba
Inanilmaz sicak.oturdugum yerde boncuk boncuk ter atiyorum.evde iş yapinca da pancar gibi oluyorum.kocaelini begenmezdim ama buraya gelince degerini anladim vala:) dedigin gibi tek artisi kocaeline yakinim.ben tam merkezde de oturmuyorum.bulundugum yerdeki insanlar yabani biraz.suratina kapi kapatan cinslerden.sen ne icin geleceksin buralara kiCok kalabalık sıcak ve nemli. Gezmeye tamam da yasamaya bilmiyorum ya yarin bir gün biz de gecebiliriz oraya tek artisi golcuge biraz daha yakin olurum o kadar
Ya arkadaşim falan var gidiyoruz iyi hos güzel de gece geliyorlar bana en son 4 cam actim yattım yine uyuyamadim. Esimin amcasina gittim amcasinin kizi ve ben variz evde sadece elimde yastik gezmedigim oda kalmadi kiz annesini aradi hatun yanıyor diyo gece evde arayip durmus beni her kalktığında farkli yerde yattigimdan :)) esimin akrabalar orada su an isi burada bellki istege bağlı atama olursa gideriz ama ben buradaki sakinligi sevdim ya Gölcükten farki yok.Inanilmaz sicak.oturdugum yerde boncuk boncuk ter atiyorum.evde iş yapinca da pancar gibi oluyorum.kocaelini begenmezdim ama buraya gelince degerini anladim vala:) dedigin gibi tek artisi kocaeline yakinim.ben tam merkezde de oturmuyorum.bulundugum yerdeki insanlar yabani biraz.suratina kapi kapatan cinslerden.sen ne icin geleceksin buralara ki
Aman hadi hayirlisi canim benim.1-2 hafta daha sabretsin kuzun.sonra riskli donen geciyor zaten.38.haftada doktor da uygun gorurse kavusursun bebisine.ins kordondan kurtulur da sen de dusunmekten kurtulursun gerci herkez cok onenli degil diyor.benim kayinvalidemde esimi normal dogumla dolanmis.esimin de boynuna 3 kat kordon dolanmis hemde.ama simdi masallahi var:)
Nişan degildir kahverengi olmuyormus o pembemsi oluyor diyo herkes. Bi arayip sor istersen icinde kalmasin. Ama onemli birşey değildir bence sıkma kendini emi.
Bana da doktor sabah ogle akşam 3 hareketini say dedi dedim benimki durmuyor ki kita degistiriyor iyiiste ne güzel diyo :) sira demisken afrodit kuzu napti ya aklim ondaTontis içerde hareket ediyo bende onemseme dim sıra sizde önce sizi bekliyoruZ:):)
Bana da doktor sabah ogle akşam 3 hareketini say dedi dedim benimki durmuyor ki kita degistiriyor iyiiste ne güzel diyo :) sira demisken afrodit kuzu napti ya aklim onda
Inşallah ya gece mesajini gördüm hem kivraniyorum hem dua ediyorum inşallah güzel haberlerle gelir :)Bilsek haber bekliyoruz iyidir insallah guzel haberlerle gelecek
Karnım ağrıdı gülerken hatırladım izlemiştim@betiboop bayildimm, o arabaliyi babamız görmesin hele :) senin oğlan stil ikonumuz olacak anlaşıldı :)
bebeem bu ben kufr bilmem muhabbeti 1kadin 1erkek dizisini hatırlattı bana, izlemediysen netten doğum ve sancı sahnelerini bul bi izle :) o sahneler aklıma geldikçe hem guluyorum hem korkuyordu aynilarini yapmaktan
Allahimm cok begendim arkadasim saglikli gunlerde giysin yavrun. Bizede almayi naslp etsin rabbimlulus_k canım bunlar , örtuler alt açmak. Icin falan organik pamuk olunca aldım kullanılır diye , yoksa klasik alt açma şeylerinden aldı kv sağolsun :))
Kaygilim zaman ne cabuk gecti dun gibi sabirsizlikla bebek bekledigin gunler yakinda bebegini kucagina alcaksin Allahin izniyle biraz daha sabir canim.. ben hala o gunlerdeyimTontis içerde hareket ediyo bende onemseme dim sıra sizde önce sizi bekliyoruZ:):)
Bir daha kendi doktoruma goruneyim diyorum ya bakayim be diyecek duruma gire hafta ici izin alir esim adaya gideriz orada da bi görünur karar veririz yok yere bebegi yerinden etmis olmak istemiyorum ya[/QUOTE]inşallah canım haber vericem sizlerede.
ne karar verdın canım?
bakalım canım inşallah ikizdir ilk dıs gebelık gecırdı inşallah bi daha kötü tecrübe yasamaz
kaçırmış olsan bile henüz çatlamış gözükmüyor bu akşamı falan değerlendir canım ama yarında aynı saatte bi test daha yap at yine bakalım tamamEki Görüntüle 1627639
Arkadaslar bu benim 2 gunluk ovulasyon testim.normalde t cizgisi c cizgisinden daha koyu olursa da pozitif kabul edilirmis.sanirim ben ovulasyonu kacirdim.soldaki bugun yaptigim sagdaki ise onceki gun yaptigim.bugun c cizgisi iyicene koyulasti ama t cizgisi kaybolmaya basladi.yumurtlamayi kacirdim mi ki acaba:/ adetten kisa sure sonra akintim vardi.birgun yogun surdu sonrasi malum hic akintim olmadiadet gunlerim de degisti emin olamiyorum ki.siz ne dersiniz bu testlere gore
Karnım ağrıdı gülerken hatırladım izlemiştimboluda plates topuna oturtturup acilma bekletiyorlarmis patlatirim len topunuzu dedim insan gerçekten feci sinirli oluyor ya. Arkadaşın akrabasi kocasina küsmüş dogum sonrasi senin yüzünden hamile kaldım diye
Kaygilim zaman ne cabuk gecti dun gibi sabirsizlikla bebek bekledigin gunler yakinda bebegini kucagina alcaksin Allahin izniyle biraz daha sabir canim.. ben hala o gunlerdeyim
Catladigini nasil anliyoruz ki:/ 13.gun akintim oldu sadece.sonrasinda bisiy olmadi.ya oyle bi yerdeyim ki ovulasyon testi satilmiyor uyuz oldum yakaçırmış olsan bile henüz çatlamış gözükmüyor bu akşamı falan değerlendir canım ama yarında aynı saatte bi test daha yap at yine bakalım tamam
Uzulme sakin canim evet olucak insallah benimde burdan ultrason fotograflarini kiyafetlerini paylasicam sizlerle insallah.. siz tecrubeli annelere sorucam herseyi.. bebegin kime benzicek acaba cok merak ediyorum.. hayirlisiyla bi kucaginda bebegin bi elinde telefonundan yazacaksin bize o guzel duygulariniÖyle dersen çok üzülürüm senin olmuyo degil olmadı değil tutunamadilar ve bu zamanda cook görülen bi şey biliyorsun allahın izniyle gelecek bende sana aynısını diyeceğim friendly im göreceksin bak nasıl geldi diye rabbim uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlar nasıP etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?