Canim hem de ne yorgunluk haftasonu piknik yordu temizhava çarptı malum :) bi de havuza gidiyorum k da tatlı bi yorgunluk yapıyo ☺Vücudumdaki değişimler beni hayretlere düşürüyor artık, o nasıl bi göbek deliğidir öyle yaa, kendime bakıp bakıp gülüyorum :)
Seni de bizim oraya mı gelin aldılar yoksa, nerdesin bakiim sen :)
Yirmilik ağrısı gibi anlattın, değildir inşallah. Zıkkım yiyen hep geceleri ağrır zaten. Kafayı yüksekte tutmak gerekiyormuş, düz yatınca kan akışı olduğu için ağrı artarmış canım sen hep otur :)
@betiboop sonunda bünyen uykuya bıraktı kendini dimi :) Avm kuşu seni :)
2 aydir 33 gunde bir adet goruyorum.normalde 28 gunde bir olurdum.yine gec olur dusuncesiyle sattan sonraki 14.gun test yaptim.sonrakini silik gorunce pisman oldum.keske daha once test yapsaydim.yarin tekrar denerim artik napim:/ daha da silik olursa sanssizligim artik.hakkimizda hayirlisiC kontrol çizgisi zaten onu salla sen T nin koyulugunu takipet en koyu ne zaman oldu ona odaklan
Geçen gün ordaydım ama h&m home'a bakmadım, keşke baksaymışım. c&a çok güzeldi, kendimi tutmaya çalışıyorum bu aralar kıyafet konusunda bebiş bizim dolabı şimdiden ele geçirecek gibi duruyor :) Havuza nereye gidiyorsun tatlım? Bir de sen yüksek lisansa başladın galiba, eğitim bilimlerinden bir alana mı girdin anlat hele belki gaza gelir tezimi yazmaya başlarım, bu gidişle atılcamCanim hem de ne yorgunluk haftasonu piknik yordu temizhava çarptı malum :) bi de havuza gidiyorum k da tatlı bi yorgunluk yapıyo ☺
Canim bak Antares e git mutlaka h&m home dan aldım kirli çamaşır sepeti kıyafetler de çok uygun ve güzel , c&a nin çocuk kısmı da harika muhakkak bi uğra derim
14.gun iliski oldu canim.ben kafamda bi sistem kurmustum.28 gunde bir adet oluyordum normalde.2 aydir 33 gunde bir olunca.sattan sonraki 14-16-18 ve 20. Gunleri degerlendireyim diye dusundum.bugunde 16.gunum.erken mi yumurtladim acaba diye dusunmeye basladim:/ 2 aydir gec yumurtladim hep.ins catlamistir da gununu iyi degerlendirmisimdir:)İlişki ne zaman oldu bence yeni çatladı ya da catlayacak
14.gun iliski oldu canim.ben kafamda bi sistem kurmustum.28 gunde bir adet oluyordum normalde.2 aydir 33 gunde bir olunca.sattan sonraki 14-16-18 ve 20. Gunleri degerlendireyim diye dusundum.bugunde 16.gunum.erken mi yumurtladim acaba diye dusunmeye basladim:/ 2 aydir gec yumurtladim hep.ins catlamistir da gununu iyi degerlendirmisimdir:)
Hehehe evet canim.pek degerli evlatlarim:)) cogu ölüp gidiyor gariplerin:) e hayirlisi olsun artik.kaderimize yazilmissa simdi olur elbet.bu arada kanaman mi oldu.bence doktorunu ara canim.hamilelikte zaman onemli oluyor.ne kadar erken mudahele o kadar iyi.ultrasonda bakar doktor seninde icin rahatlar en azindanBu aralık çok iyi kacirmamissindir nasipte varsa olur hiç üzülme çünkü 3 güne kdar yaşıyor o küçük canlilar:)
Hehehe evet canim.pek degerli evlatlarim:)) cogu ölüp gidiyor gariplerin:) e hayirlisi olsun artik.kaderimize yazilmissa simdi olur elbet.bu arada kanaman mi oldu.bence doktorunu ara canim.hamilelikte zaman onemli oluyor.ne kadar erken mudahele o kadar iyi.ultrasonda bakar doktor seninde icin rahatlar en azindan
Ben de home u hiç görmemiştim ordaki bugün tesadüfen gördüm iyi de oldi :)Geçen gün ordaydım ama h&m home'a bakmadım, keşke baksaymışım. c&a çok güzeldi, kendimi tutmaya çalışıyorum bu aralar kıyafet konusunda bebiş bizim dolabı şimdiden ele geçirecek gibi duruyor :) Havuza nereye gidiyorsun tatlım? Bir de sen yüksek lisansa başladın galiba, eğitim bilimlerinden bir alana mı girdin anlat hele belki gaza gelir tezimi yazmaya başlarım, bu gidişle atılcam
Ayyy bizim hatun cidden oğluyla AVM kuşu minnosumda yoruldu eve git al meyve tabağını onune sol tarafa uzan tv gusel film izle hemen :)Canim hem de ne yorgunluk haftasonu piknik yordu temizhava çarptı malum :) bi de havuza gidiyorum k da tatlı bi yorgunluk yapıyo ☺
Canim bak Antares e git mutlaka h&m home dan aldım kirli çamaşır sepeti kıyafetler de çok uygun ve güzel , c&a nin çocuk kısmı da harika muhakkak bi uğra derim
Aynen asil sorun o zaten ikisini de cekip bebegi yormak ben her yola gelirim yoksa kesilemem veya doguramam sıkıntım yok da aklim hep kecide o da yukari dayandikca dayanıyor mübarek in da aşağıya artık yok...Canım kordon dolanması sandığımız kadar korkunç bir şey değilmiş aslında arkadaşımın bebeği de kordona dolanmis ama dr bişey olmaz şu anda oksijen ve beslenme ihtiyacını zaten kordondan karşılıyor normal doğum yapabilirsin demiş.. düşününce bana da çok mantıklı geldi bizim gibi nefes almıyor ki şu anda onlar.. sen de boşu boşuna stres yapma kendine e mi canım benim
Kuzum senin bebişde de ne inat varmış cidden tam keçi senin minik :) doğumda vakum nasıldır bilmem ama ben doğum yaklasinca epidural anestezi aldığım için ikinmayi becerememistim ebe karnima bastırarak çıkardı bebeği ondan korkmana gerek yok bişey olmuyor vakumda da biraz kafa şekli değişebilir belki ama doğumdan sonra zamanla normale döner merak etme tek sorun o kadar sanciyi çektikten sonra normal doğum gerceklesmezse sezaryene alınmak olabilir.
COk iyi canım ders yok ya oturur yazarsın tezini bebis olsa da , sınavına çalış puanın çok iyi atanir sin inşallah tez zamanda, veririm ben gaz doğru adrestesin boş durmak yok hedef Hacettepe o zamab ah Beytepe :)Maşallah sana @betiboop arı gibisin valla :) ders sorumluluğun çokmus ama, benim dersler bitti sadece tez kaldı ama kafam karıştı biraz. Gazi de cumhuriyet tarihindeyim şuanda aklim Hacettepe de ilkçağ tarihinde :) bi de o ara Farsça öğrenmeyi kafaya takınca kendimi dagittim bayaa. su nüfusun sınavına çalışıyorum şuan atlatayimda senin de ara ara verecegin gazla birlikte bi kütüphane havası alırım belki :)
Bebiskona aldiklarini daaa, yeni gobus resmini de bekliyoruz :)
A afrodit26 dan haber yok galiba, doğum yaptı mi acaba çok merak ettimm
Büyükşehir hastalığı bu canım her köşe başında bi Avm bi de bebek sektörü ne fena mis aldıkça alasın geliyo hersey o kadar cicili bicili ki..Ayyy bizim hatun cidden oğluyla AVM kuşu minnosumda yoruldu eve git al meyve tabağını onune sol tarafa uzan tv gusel film izle hemen :)
Az otur minnosum :) enerjinden bana da yolla moliereCOk iyi canım ders yok ya oturur yazarsın tezini bebis olsa da , sınavına çalış puanın çok iyi atanir sin inşallah tez zamanda, veririm ben gaz doğru adrestesin boş durmak yok hedef Hacettepe o zamab ah Beytepe :)
Ben de meraktayim dogurmustir inşallah A afrodit26 haber bekliyoruz kuzum
Foto cekeyim poseterleri attım bi kenara kocaya yemek yetisyoryorum :)
Hayranım sana minnos inanmış benimde misafir vardı kp yolladım gorumcem bizdeBüyükşehir hastalığı bu canım her köşe başında bi Avm bi de bebek sektörü ne fena mis aldıkça alasın geliyo hersey o kadar cicili bicili ki..
Ne.mümkün o dediğin canım kahvaltıya misafir var Browni yaptım bi hızla :) anca akşam otururum eşimle izleriz filmimixi en sevdigimiz şey ☺
inşallah canım haber vericem sizlerede.@blummmm artış bana da biraz fazla geldi canım, inşallah arkadaşın sağlıklı bir hamileliğe başlamıştır öyle niyetlenelim. Bize de haber ver kese görününce.
Bende o agridan sonra acaba dedim yolu mu buldu :-/ arar simdi benimki birşey lazım mi diye pasta al diyecemGünah ama ne yapalim sende ona bebis vereceksin veee en güzel hediyesi gelecek daha ne ister ki:) totoda ağrı bebek aşağı inince oluyo diyolar yani normal inşallah iner :) dis tam bir sabır dönemeç senin içindisinde çektin doğumun çok kolay olur inşallah :)
Küfür etmeyen ve edeni sevmeyen ben dün gece bi an disime neredeyse sövecekken buldum kendimiVücudumdaki değişimler beni hayretlere düşürüyor artık, o nasıl bi göbek deliğidir öyle yaa, kendime bakıp bakıp gülüyorum :)
Seni de bizim oraya mı gelin aldılar yoksa, nerdesin bakiim sen :)
Yirmilik ağrısı gibi anlattın, değildir inşallah. Zıkkım yiyen hep geceleri ağrır zaten. Kafayı yüksekte tutmak gerekiyormuş, düz yatınca kan akışı olduğu için ağrı artarmış canım sen hep otur :)
@betiboop sonunda bünyen uykuya bıraktı kendini dimi :) Avm kuşu seni :)
Canim benim sen de enerjiksin kv kp görümce ağırlama en zor iş ıyyy :) yolla gitsin bebis olmadan kutlama yapın başbaşaHayranım sana minnos inanmış benimde misafir vardı kp yolladım gorumcem bizdepazar evlilik yildonumumuz inşallah gider o zamana yoksa kutlayamiycaz bide ne Diycem bende buyuksehir de olsaydım sabah kocis bırakırdı bir AVM ye akşamda alırd iste bende mahrumiyet bölgesi olunca kiskandim belkide hem enrjini hem alisveris çılgınlığının :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?