Beraber Anne Olma Yolunda

Canim hem de ne yorgunluk haftasonu piknik yordu temizhava çarptı malum :) bi de havuza gidiyorum k da tatlı bi yorgunluk yapıyo ☺
Canim bak Antares e git mutlaka h&m home dan aldım kirli çamaşır sepeti kıyafetler de çok uygun ve güzel , c&a nin çocuk kısmı da harika muhakkak bi uğra derim

C kontrol çizgisi zaten onu salla sen T nin koyulugunu takipet en koyu ne zaman oldu ona odaklan
2 aydir 33 gunde bir adet goruyorum.normalde 28 gunde bir olurdum.yine gec olur dusuncesiyle sattan sonraki 14.gun test yaptim.sonrakini silik gorunce pisman oldum.keske daha once test yapsaydim.yarin tekrar denerim artik napim:/ daha da silik olursa sanssizligim artik.hakkimizda hayirlisi

Geçen gün ordaydım ama h&m home'a bakmadım, keşke baksaymışım. c&a çok güzeldi, kendimi tutmaya çalışıyorum bu aralar kıyafet konusunda bebiş bizim dolabı şimdiden ele geçirecek gibi duruyor :) Havuza nereye gidiyorsun tatlım? Bir de sen yüksek lisansa başladın galiba, eğitim bilimlerinden bir alana mı girdin anlat hele belki gaza gelir tezimi yazmaya başlarım, bu gidişle atılcam

İlişki ne zaman oldu bence yeni çatladı ya da catlayacak
14.gun iliski oldu canim.ben kafamda bi sistem kurmustum.28 gunde bir adet oluyordum normalde.2 aydir 33 gunde bir olunca.sattan sonraki 14-16-18 ve 20. Gunleri degerlendireyim diye dusundum.bugunde 16.gunum.erken mi yumurtladim acaba diye dusunmeye basladim:/ 2 aydir gec yumurtladim hep.ins catlamistir da gununu iyi degerlendirmisimdir:)

Bu aralık çok iyi kacirmamissindir nasipte varsa olur hiç üzülme çünkü 3 güne kdar yaşıyor o küçük canlilar:)

Bu aralık çok iyi kacirmamissindir nasipte varsa olur hiç üzülme çünkü 3 güne kdar yaşıyor o küçük canlilar:)
Hehehe evet canim.pek degerli evlatlarim:)) cogu ölüp gidiyor gariplerin:) e hayirlisi olsun artik.kaderimize yazilmissa simdi olur elbet.bu arada kanaman mi oldu.bence doktorunu ara canim.hamilelikte zaman onemli oluyor.ne kadar erken mudahele o kadar iyi.ultrasonda bakar doktor seninde icin rahatlar en azindan

Bencede yeteri çalışma olmuş gerisi kısmet inşallah olmustur:) kanama değil çok küçük leke ya Makattansa dedim daha sabah dra gitmiştim biraz bekleyeceğim devamı gelir yada sancim olursa hemen arayacgim

Ben de home u hiç görmemiştim ordaki bugün tesadüfen gördüm iyi de oldi :)
Eğitim psikolojisi canım 2.senem inşallah geçen sene başladım 8 ders aldım ise gittim çocuk calismalariyla uğraştım derslerimin hepsini verdim bak gaza hel bebis yokken hallet ben Karnım burnunda derslere gdcem 4 ders seçtim yine ,eğitim şart çok severim ben okumayı doktora da olcak inşallah şimdi ankara üniversitesi hedef ODTÜ ☺ bak boşsun suan atanana kadar yoğunlaş biraz hem bebis de senle beraber dinler zihni gelişir ınun da :) hangi bölüm senin tarih mi hangi Ünv?
Canim kıyafet al bence çünkü çok ihtiyaç olacak o kadar hızlı büyüyo ki bu bebis milleti elinizin altında olsun cicileri :)

Maşallah sana @betiboop arı gibisin valla :) ders sorumluluğun çokmus ama, benim dersler bitti sadece tez kaldı ama kafam karıştı biraz. Gazi de cumhuriyet tarihindeyim şuanda aklim Hacettepe de ilkçağ tarihinde :) bi de o ara Farsça öğrenmeyi kafaya takınca kendimi dagittim bayaa. su nüfusun sınavına çalışıyorum şuan atlatayimda senin de ara ara verecegin gazla birlikte bi kütüphane havası alırım belki :)
Bebiskona aldiklarini daaa, yeni gobus resmini de bekliyoruz :)
A afrodit26 dan haber yok galiba, doğum yaptı mi acaba çok merak ettimm

Ayyy bizim hatun cidden oğluyla AVM kuşu minnosumda yoruldu eve git al meyve tabağını onune sol tarafa uzan tv gusel film izle hemen :)

Aynen asil sorun o zaten ikisini de cekip bebegi yormak ben her yola gelirim yoksa kesilemem veya doguramam sıkıntım yok da aklim hep kecide o da yukari dayandikca dayanıyor mübarek in da aşağıya artık yok...

COk iyi canım ders yok ya oturur yazarsın tezini bebis olsa da , sınavına çalış puanın çok iyi atanir sin inşallah tez zamanda, veririm ben gaz doğru adrestesin boş durmak yok hedef Hacettepe o zamab ah Beytepe :)
Ben de meraktayim dogurmustir inşallah A afrodit26 haber bekliyoruz kuzum
Foto cekeyim poseterleri attım bi kenara kocaya yemek yetisyoryorum :)

Ayyy bizim hatun cidden oğluyla AVM kuşu minnosumda yoruldu eve git al meyve tabağını onune sol tarafa uzan tv gusel film izle hemen :)
Büyükşehir hastalığı bu canım her köşe başında bi Avm bi de bebek sektörü ne fena mis aldıkça alasın geliyo hersey o kadar cicili bicili ki..
Ne.mümkün o dediğin canım kahvaltıya misafir var Browni yaptım bi hızla :) anca akşam otururum eşimle izleriz filmimixi en sevdigimiz şey ☺

Az otur minnosum :) enerjinden bana da yolla moliere

Hayranım sana minnos inanmış benimde misafir vardı kp yolladım gorumcem bizde pazar evlilik yildonumumuz inşallah gider o zamana yoksa kutlayamiycaz bide ne Diycem bende buyuksehir de olsaydım sabah kocis bırakırdı bir AVM ye akşamda alırd iste bende mahrumiyet bölgesi olunca kiskandim belkide hem enrjini hem alisveris çılgınlığının :) :)

@blummmm artış bana da biraz fazla geldi canım, inşallah arkadaşın sağlıklı bir hamileliğe başlamıştır öyle niyetlenelim. Bize de haber ver kese görününce.
inşallah canım haber vericem sizlerede.

ne karar verdın canım?
bakalım canım inşallah ikizdir ilk dıs gebelık gecırdı inşallah bi daha kötü tecrübe yasamaz[/QUOTE]
Bir daha kendi doktoruma goruneyim diyorum ya bakayim be diyecek duruma gire hafta ici izin alir esim adaya gideriz orada da bi görünur karar veririz yok yere bebegi yerinden etmis olmak istemiyorum ya

Bende o agridan sonra acaba dedim yolu mu buldu :-/ arar simdi benimki birşey lazım mi diye pasta al diyecem dis beni inan öldürdü gece acile gitsen ne yapacaklar evde karanfil kalmadi neredeyse o kadar cignedim tik olmadi. Dün geceki agriya ikiz dogardi yani bu kadar agriyi en son suni sancida cektim

lulus_k canım bunlar , örtuler alt açmak. Icin falan organik pamuk olunca aldım kullanılır diye , yoksa klasik alt açma şeylerinden aldı kv sağolsun :))

Eklentiler

• 20150909_181509.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 55
  • 20150909_181425.webp
    74,2 KB · Görüntüleme: 61
  • 20150909_181301.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 66
Küfür etmeyen ve edeni sevmeyen ben dün gece bi an disime neredeyse sövecekken buldum kendimi gece sekilden sekile girdim ya bi amuda kalkmadigim kaldi :-/ bu arada arkadaşimla 4 gün var aramizfa aaaa dedi gobek deligin var dedim evet noldu ki acti karnini sadece sanki yanik izi var göbek deliginde bu sefer de ben şok olduydum :)

Canim benim sen de enerjiksin kv kp görümce ağırlama en zor iş ıyyy :) yolla gitsin bebis olmadan kutlama yapın başbaşa
Van da görev yaptım ben canım bilirim o yokluğu , sağa dön sola dön heo aynı seylet neyse ki sansliyiz bu konuda sen de netten de bak.oralarda iyi oluyo internet alışverişi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…