Beraber Anne Olma Yolunda

Catladigini nasil anliyoruz ki:/ 13.gun akintim oldu sadece.sonrasinda bisiy olmadi.ya oyle bi yerdeyim ki ovulasyon testi satilmiyor uyuz oldum ya bugun almak icin ciktim hicbiyerde yok pofff.:'(
canım bak mesela burda 30. gün yumurta olgunlaşmış 31. gün çatlamış olma ihtimali yüksek ama 32. gün yok burda ama onda 2. çizgi daha hayali bi duruma gelmiştir o zaman catlamış oluyor burdaki testlere göre 30-31-32. geceleri değerlendirmek lazım ....ben doktora yumurta takibi yaptırırken aynı zamanda evde ovulasyon testiyle takip ediyordum ...gerci belki kişiden kişiye değişir bişi diyemiycem o konuda .....

Kizlar ben dogum yaptim sukur iyuiz hastanedeyiz tosunum rken geldi cok iyi bnm de sezeryan oldu uzun uzun yazicam kendime gelince optum
Yawrun hayırlı olsun afroditim..
İnşaAllah en kısa zamanda ağrıların azalır, yaraların iyileşir canım...

Evet canım kanal hiç istemiyorum son Haftalara kanal olacağına şimdi gidip hallettiryyim yarın zaten Cebeci ye gidiyorum hem.kontrol hem ders kayıt oldu.olacak dişçi de çıksın aradan

Gözün aydın canım hayırlı evlat olur inşallah sağlıkla büyüt sende tosununu :)
yakında da senden böyle güzel haberler alalım rabbim hayırlısıyla kucağuna almayı sanada nasip etsin.. Rabbim kurtarsın bir çırpıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…