Catladigini nasil anliyoruz ki:/ 13.gun akintim oldu sadece.sonrasinda bisiy olmadi.ya oyle bi yerdeyim ki ovulasyon testi satilmiyor uyuz oldum yabugun almak icin ciktim hicbiyerde yok pofff.:'(
Bende eşime bundan sonra sana çocuk falan yok ikinciyi hiç isteme demişim :)Ya kocami yanında kahkaha attirmayin bana bakalım ben neler saçmalarim niyeyse korkuyorum
be
Allah razi olsun canim insallahBen doğurana kadar sen güzel haberler ver insallah:) normal doğum yapabilirsem ismini cigiririm :):) inşallah daha çok güzel Günlerimiz olacak paylaştıkça artan
Gozun aydin olsun canim rabbim hayirli evlat eylesin mutlulugun keyfini surKizlar ben dogum yaptim sukur iyuiz hastanedeyiz tosunum rken geldi cok iyi bnm de sezeryan oldu uzun uzun yazicam kendime gelince optum
Yawrun hayırlı olsun afroditim..Kizlar ben dogum yaptim sukur iyuiz hastanedeyiz tosunum rken geldi cok iyi bnm de sezeryan oldu uzun uzun yazicam kendime gelince optum
gözün aydın canımmm :) hayırlı uğurlu olsun.kendine gelince yaz mutlaka.Kizlar ben dogum yaptim sukur iyuiz hastanedeyiz tosunum rken geldi cok iyi bnm de sezeryan oldu uzun uzun yazicam kendime gelince optum
Ayyy çok sukur canım Allah anali babalı büyütsün ömrünü güzel eylesin AllahimKizlar ben dogum yaptim sukur iyuiz hastanedeyiz tosunum rken geldi cok iyi bnm de sezeryan oldu uzun uzun yazicam kendime gelince optum
Kizlar ben dogum yaptim sukur iyuiz hastanedeyiz tosunum rken geldi cok iyi bnm de sezeryan oldu uzun uzun yazicam kendime gelince optum
Anaamm gözün aydın canımmKizlar ben dogum yaptim sukur iyuiz hastanedeyiz tosunum rken geldi cok iyi bnm de sezeryan oldu uzun uzun yazicam kendime gelince optum
Gözün aydın cnm Allah ömrünü güzel eylesin inşKizlar ben dogum yaptim sukur iyuiz hastanedeyiz tosunum rken geldi cok iyi bnm de sezeryan oldu uzun uzun yazicam kendime gelince optum
ah kuzuma ya aklimdasin son yazdığından beri hadi gözümüz aydin duygulandim bak ya :)Kizlar ben dogum yaptim sukur iyuiz hastanedeyiz tosunum rken geldi cok iyi bnm de sezeryan oldu uzun uzun yazicam kendime gelince optum
bitanem gözün aydın allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun rabbimKizlar ben dogum yaptim sukur iyuiz hastanedeyiz tosunum rken geldi cok iyi bnm de sezeryan oldu uzun uzun yazicam kendime gelince optum
Evet canım kanal hiç istemiyorum son Haftalara kanal olacağına şimdi gidip hallettiryyim yarın zaten Cebeci ye gidiyorum hem.kontrol hem ders kayıt oldu.olacak dişçi de çıksın aradanDüşünme bile! Ben çok pismanim şuan discimi dinlemedigime, ufacık bi çürüğün var minik bi anesteziyle halledelim hemen demişti bana. Simdi gidince azarlayacak beni, kanal tedavisine vardiysa hele kesin çok azarlayacak.
Gözün aydın canım hayırlı evlat olur inşallah sağlıkla büyüt sende tosununu :)Kizlar ben dogum yaptim sukur iyuiz hastanedeyiz tosunum rken geldi cok iyi bnm de sezeryan oldu uzun uzun yazicam kendime gelince optum
yakında da senden böyle güzel haberler alalım rabbim hayırlısıyla kucağuna almayı sanada nasip etsin.. Rabbim kurtarsın bir çırpıdaGözün aydın canım hayırlı evlat olur inşallah sağlıkla büyüt sende tosununu :)
Kızlar Herkese selam neler yapıyosunuz.. :)
Bende işteyim c.tesi tatile gidicem işlerimi toparlamaya çalışıyorum malum beyannamelerim var :)Selam canım işteyim zaman geçirmeye calısıyorum :) sen napıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?