Evet canim sayi 116 milyon kruger e gore ileri hareketli %16. Dr gayet iyi bizim icin %4 yeterli demistiCanım eşin Sperm testi yaptırdı mı hiç?
Bende pzts cagiricak diye dusunuyorum beklicez umutlaCanim randevun yakma yarın git ama bence kan testini pazartesi ye ertele zaten dr da öyle der belki ,on gün muayene hakkın var nasılsa yarın kontrol ol kanı sonra ver bence en net 3.gün veriyo test sonuçlarında
Evet canim sayi 116 milyon kruger e gore ileri hareketli %16. Dr gayet iyi bizim icin %4 yeterli demisti
Ayyy bizde de aynı gorumcem var bizim kutlama yaticakkızlar moralim bozuk bizim bgn evlilik yıldönümümüz ama eşim uyuyo dün aksam tartıstık o yüzden hiç kutlamadı aslında konusuyoruz da iye böyle yaptı bilmiyorum untmuş olamaz özel günleri hiç unutmaz
blummmm canım benim aranızda büyük bir mesele olmadıysa git uyandır eşini. Unuttun galiba diye hatırlat hatta, bazen küsüp darilmaktansa, sorun değilmiş gibi davranıp adım atmak çok çok daha ise yarıyor eşlerin hatalarını anlaması için. Hem hamile olarak gecen bu güzel günü sen kurtarmış olursun. Sonra pişman olan sen olma, esin olsun
yok uyandırmıycam uyusun zıbarsın kalsın öyle benım unutmadıgımı gayet iyi biliyo hediyesini aldım 3-4 gun önceden verdım dayanamadım o yaptıgından utansın ömür boyuda kafasının etini yerim yeri gelinceAyyy bizde de aynı gorumcem var bizim kutlama yaticak( Uyandir gönlünü al kus kalmayin tatlım bozma moralini kizlarimiz uzuluyodur
Kiyamam sanayok uyandırmıycam uyusun zıbarsın kalsın öyle benım unutmadıgımı gayet iyi biliyo hediyesini aldım 3-4 gun önceden verdım dayanamadım o yaptıgından utansın ömür boyuda kafasının etini yerim yeri gelince
birazdan gelir zaten uykum napalım bizde uyuyarak geciririzzzKiyamam sanasende uyu bari kuzum boyle üzgün üzgün kendini yersin, sana da bebeğine de yazık.
Canim dr sonuc iyi deyince inan hic arastirmadim likefaksiyon suresinin uzun olmasi ne demek? Insallah sonuc hatalidir iyi cikar deger insallah bu yolda Allah hepimizin yardimcisi olsun canim dua edelim birbirimizeEşini sonucu iyiymiş. .belki hatırlarsın benim durumumu eşim özelde Sperm testi yaptırmıştı likefaksiyon süresi çok uzun çıktı araştırma hastanesine gittik doktor teste guvenmedigini soyledi ve fakülte hastanesine yönlendirdi bizde fakülteye gittik yine o testi gösterdik sonuçlar yanlış dedi 2 hafta arayla 2 Sperm testi ultrason birde kan testi istedi esimden 1.Sperm testini yaptırdık salı gününe 2.yaptırıcaz sonuç ne çıkacak diye strese girdim yine aynı çıkarsa başka forumda okudum spermin erime sorunu çözülmezse doktor tüp bile önermiyormusRabbim yardımcımız olsun çok zor bi süreç hele de şu belirsizlik..
Canim dr sonuc iyi deyince inan hic arastirmadim likefaksiyon suresinin uzun olmasi ne demek? Insallah sonuc hatalidir iyi cikar deger insallah bu yolda Allah hepimizin yardimcisi olsun canim dua edelim birbirimize
Ama canım boşver uzatınca sende üzülüyonyok uyandırmıycam uyusun zıbarsın kalsın öyle benım unutmadıgımı gayet iyi biliyo hediyesini aldım 3-4 gun önceden verdım dayanamadım o yaptıgından utansın ömür boyuda kafasının etini yerim yeri gelince
yok canım uyandı yrn sabah ki toplantısına hazırlandı gene yatıcak öküz bu adam yaa kin inat yapıcak hiç bişey yok aslında ortada neyse bakalım bu kez de böyle olsunAma canım boşver uzatınca sende üzülüyonunutulmuyor hatirlattiginida unutturnazsin tabi oda belki senden ilk adım bekliyodur yada gerçekten sizmistir kasıtlı yapmamıştır tatlım
Allah Allah Nie bu inat unuttumuki kız yarın saniyodur belkim ben sabredemez laf sokardim teşekkürler bu akşam icin de yatyok canım uyandı yrn sabah ki toplantısına hazırlandı gene yatıcak öküz bu adam yaa kin inat yapıcak hiç bişey yok aslında ortada neyse bakalım bu kez de böyle olsun
bi yanım hiç bişey deme diyo bi yanımda cebine yaz bi not koy diyoAllah Allah Nie bu inat unuttumuki kız yarın saniyodur belkim ben sabredemez laf sokardim teşekkürler bu akşam icin de yat
Kız cebindekini anca sabah görür yap bisiler aman Bisi kaybetmezsin sinirden uyuyamazsinbi yanım hiç bişey deme diyo bi yanımda cebine yaz bi not koy diyo
baktım yattıgı yerde cep tlf elınde watsapptan yazdım tesekkur ederım bu gece için anlam ve önemini hatrlattın ve degerimi ve yerimi hatırlattın bana....beyefendi unutmus geldi yanıma özür dilemekte yok adam hala gurur yapıyo ya konusmadım die gitti yattı bende adama böyle cektiririm işte :)Kız cebindekini anca sabah görür yap bisiler aman Bisi kaybetmezsin sinirden uyuyamazsin
Kizlar ben dogum yaptim sukur iyuiz hastanedeyiz tosunum rken geldi cok iyi bnm de sezeryan oldu uzun uzun yazicam kendime gelince optum
Hayırlı olsun canım benim hikayeni bekliyorumKizlar ben dogum yaptim sukur iyuiz hastanedeyiz tosunum rken geldi cok iyi bnm de sezeryan oldu uzun uzun yazicam kendime gelince optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?