Kız dedim ışte unutmuş bilerek böyle yapip uzmesi daha kötü olurdu gor bak senin eşin bu akşam telafisini Yapicak amma ikinizde iyi inatsiniz ne vardı adamla konussan sende inatbaktım yattıgı yerde cep tlf elınde watsapptan yazdım tesekkur ederım bu gece için anlam ve önemini hatrlattın ve degerimi ve yerimi hatırlattın bana....beyefendi unutmus geldi yanıma özür dilemekte yok adam hala gurur yapıyo ya konusmadım die gitti yattı bende adama böyle cektiririm işte :)
Hadi cidden babasının oglu olacak desene :) tadı nasıl çok tatlı mi ? Kan verdikten sonra yenmiomu yemek ? Benim randevum10 da
kuzum madden sıkışıksanız boşver o vakit zaten sen diğer taramalarıda yaptırmadın...İnşallah sağlıklı hayırlı gelir annesi...magnezyumu doğuma kadar kullanıcaz sanırım erken doğumdan koruduğuna göreonu 3 boyutlu görmek çok heyecanlı gerçekten bide insanın kafası rahatlıyo biliyorum ama büyüüüük maddi sıkıntı içindeyiz gebelik olmuyo diye araba almıştık üzerine hamile kaldım ve masraflar arttı haliyle bu yüzden kararsızım devlete gideyim diyorum ordada baştan savma yapıcaklar zaten doktorlar çok kaba o yüzden böylece kaldım işte..magnezyumu bugün alıcam canım bi an önce kullanmaya başlıyım ne zamana kadar kullanıcaksın peki doktorun bişey dedi mi
canım inşallah güzel gelir sonucunda bide diyetle uğraşmazsın...tadı nasıldı
canım gözün aydın olsun minik tosunu bizim yerimize de koklaKkizlar hepinize tesekkur ederim ayri ayri yazamadim cok sagolun hepiniz :)
Mogisim bana magnezyum vermediler hatta Suan kan ilacida kabızlık yaptigindan icmiomkuzum madden sıkışıksanız boşver o vakit zaten sen diğer taramalarıda yaptırmadın...İnşallah sağlıklı hayırlı gelir annesi...magnezyumu doğuma kadar kullanıcaz sanırım erken doğumdan koruduğuna göre
Canim tadı bildiğin baklava şerbeti :)) valla tek dikişte iceceksin dedi doktim kafaya sonrasında bitaz terleme falan oldu ama havaya bağladım 37 derece bufun ankara :/ ikinci kan dan hemen sonra tost yapıp goturmustum onu yedin kendime geldim sonuç pazartesi bakalım ☺Hadi cidden babasının oglu olacak desene :) tadı nasıl çok tatlı mi ? Kan verdikten sonra yenmiomu yemek ? Benim randevum10 dakaç gram olmuş tosunun?
Nerelerdesin sen mogi baci kaç gündür yoksun :)canım inşallah güzel gelir sonucunda bide diyetle uğraşmazsın...tadı nasıldı
Canım kaç yıllık evlisiniz yaşın ka? Karamsar olma tatlim Allahım hic ummadigin anda gonderecek melegini sen cok yorulmussun okurken cok üzüldüm Allahım tez zamanda nasip etsin kocanın uzerine gitme emi belki daha ii ayakta durmak için demiştir oda ister kendinden bir parça sen üzülme az dan kafani dağıt aliamak belki sanada iyi gelecekHayirli cumalar olsun canlar ciğerler.bugun tüm güzel dualarinizi kabul etsin rabbim.bebeklerini bekleyenlere sağlikli dogumlar,bebek isteyenlere tez ve hayirli zamanda hayirli saglikli bi evlat,maddi manevi bolluk,huzur,sağlik,mutluluk nasip etsin rabbim herkese.bugun iş gorüsmesine gittim.eger olursa bu iş bana cok iyi gelecek.tek zorlugu vardiyali sistem olmasi ve malesef bayram seyran anlayislari yok.surekli aktif olarak calisan bi yer oldugu icin bayrammis falan etkilemiyor.birde bölum mudur hamilelik konusuna acayip takintili.zamaninda evlenip gidenler ve pespese hamile kalanlar olunca cok sorun yasamis.esim de bebek işi uzayabilir.biraz erteleyelim dedibuna da ayri uzuldum.hamilr olsam da cok yorulacagim bi is degil.zorlancagimi dusunmuyrm.ya ben surekli ertelemekten cok sıkıldim.bi de icimde bi korku var;ugrassam bile hemen cocuk olmayacakmis gibi kotu bi his.cok uzuluyorm.zaten hemen cocuk olmuyor ki belli bi zaman gerekiyor.gel de eşime anlat.sure daha da uzarsa bi de denemeye basladiktan sonra o sürede de cocuk olmazsa esimim basinin etini yerim artik cok uzun yazdim affedin ama cok sıkıldım artık ertelenmekten,ötelenmekten.yoruldum.sanki bebek istemiyormus gibi davraniyor ama bi taraftan da istiyor.off
Himmm ultrasyon kağıdında yazar balim neyse paşanın hali keyfi yerindeyse sorun yok dahada iyi olsun inşallah... Ben icemem o zaman ya çünkü sevmiom ben şerbet Offf başka yolu yok dimi onu içmeden bakma şansı yok...ben hala çayı şekersiz baklava ağzına sürmeyen biriyim yediğim tek tatlı dondurmaCanim tadı bildiğin baklava şerbeti :)) valla tek dikişte iceceksin dedi doktim kafaya sonrasında bitaz terleme falan oldu ama havaya bağladım 37 derece bufun ankara :/ ikinci kan dan hemen sonra tost yapıp goturmustum onu yedin kendime geldim sonuç pazartesi bakalım ☺
Boy kilo bilmiyoruz kuzum söylemedi çok iyi.çok iyi diyip durdu ben de sormadım ☺
hahahah walla dogru söylüyosun ikimizde inatsın ama sen bide onun inadını bilsen :)Kız dedim ışte unutmuş bilerek böyle yapip uzmesi daha kötü olurdu gor bak senin eşin bu akşam telafisini Yapicak amma ikinizde iyi inatsiniz ne vardı adamla konussan sende inat
21 aylik evliyim canim.28 yasindayim.cokta genc sayilmam bebegi dusununce.uzerine gitmiyorum da başka sorunlar da var canim.ben yanina yaklastikca o benden uzaklasiyr.sürekli bahaneler bahaneler.bende ne sorun var bilmiyrm.ondan dolayi da cok sıkılıyorum.çalisirsam dusunmekten de kurtulurum en azindanCanım kaç yıllık evlisiniz yaşın ka? Karamsar olma tatlim Allahım hic ummadigin anda gonderecek melegini sen cok yorulmussun okurken cok üzüldüm Allahım tez zamanda nasip etsin kocanın uzerine gitme emi belki daha ii ayakta durmak için demiştir oda ister kendinden bir parça sen üzülme az dan kafani dağıt aliamak belki sanada iyi gelecek
nasıl vermezler yav bana hem devletteki hem özeldeki doktorum kullanacaksın dediler üstelik ben sormadan...sen doktora gidip yada sağlık ocağına gidip yazdır magnezyumu canım...hem erken doğumdan koruyor hem kasılmalarını hem kramplarını azaltıyor...bu arada bağırsaklara da iyi geliyormuş kabızlık için...ben her konuda faydasını gördüm... kan ilacı derken demir ilacından bahsetmiyorsun dimi...ben günde bir demir ilacı bir decavit birde magnezyum alıyorum...Mogisim bana magnezyum vermediler hatta Suan kan ilacida kabızlık yaptigindan icmiombenim kalça ağrım ondan olabilir mi
Evet canım kurtuldum çok şükür Bi sonraki randevu 12 ekimde dogumgunumde o zaman 30 hafta oluyo sanki yaklaşıyo zaman hemen :) hastane sonrası ders kayir yaptırdım ordan da siteler e gidip detaylarını konuştuk takımın 15 ekimde de o gelecek zaman daraldı evde bi dolu is var halılar perdeler ev kirklanacak minik.misafirim zi gelmeden malum :)@betiboop ohh bunu da atlattın maşallah, sonuçta temiz çıkarsa artık uslu uslu doğumu beklemek kalıyor sana :) Ben vitaminlerimi almadığım için bu aralar çok halsizim, tahlil yaptırdım kanım düşmüş b12 yerlerde sürünüyor. İş çıkardım başıma yok yere. Senin mide durumların nasıl bu arada? Bizim yanmalar başladı, kaynıyor midem. Babamız gibi gür saçlı olcaz sanırım :)
S susslich canım eğer bebek haricinde sorununuz olduğunu düşünüyorsa bunu erteleme bence. Al karşına güzelce hatta dışarı yemeğe çıkın öyle konuşun. Bazen dışarda konuşmak gerilim riskini alıyor. Daha sonra bebiş olduğunda stresli dönemleriniz olduğunda konuşmadığınız sorunlar açığa çıkar, büyür yok yere. İş konusunda da maddi olarak gerçekten bu işe ihtiyacınız yoksa iş için bebişini erteleme bence.
A afrodit26 kız sen doğurmuşsun ya :) Ömrü, bahtı güzel olsun yavrunun. Hikayeni bekliyoruz sabırsızlıklaa
Yazmıyor kuzum neyse zaten nettekı sayılarla paralel gidiyo 1 kilo olmuştur heralde :)Himmm ultrasyon kağıdında yazar balim neyse paşanın hali keyfi yerindeyse sorun yok dahada iyi olsun inşallah... Ben icemem o zaman ya çünkü sevmiom ben şerbet Offf başka yolu yok dimi onu içmeden bakma şansı yok...ben hala çayı şekersiz baklava ağzına sürmeyen biriyim yediğim tek tatlı dondurma
kuzum girmek gelmedi içimden ne biliyim o kadar şehit haberi aldık ki burda kendi evladımdan bahsedesim gelmedi yaaNerelerdesin sen mogi baci kaç gündür yoksun :)
Inşallah iyi çıkar canım pazartesi öğrenicez, tadıkötü değil bence bi bayan vardı icmedi yudum yudum içiyodu ama direk iç dedi bana hemşire devirdim gitti yudumlanarak içilmez ona göre yakıyor şekeri☺
O dereceye ben çıksam bende burnumdan kıl aldırmam vallaEvet canım kurtuldum çok şükür Bi sonraki randevu 12 ekimde dogumgunumde o zaman 30 hafta oluyo sanki yaklaşıyo zaman hemen :) hastane sonrası ders kayir yaptırdım ordan da siteler e gidip detaylarını konuştuk takımın 15 ekimde de o gelecek zaman daraldı evde bi dolu is var halılar perdeler ev kirklanacak minik.misafirim zi gelmeden malum :)
Canim mide aynı yaniyo da yaniyo iştahsız bi hamileyim resmen , sanki çok yemem gerekiyomus gibi az yediğimi hissediyorum çünkü ne yesem dokunuyo rahatsız oliyo midem..
Benden de tam kan ıdrar epey istedi bugün ama yine elevit devam dedi, Pazartesi aralarsa anlarım değerlerimde var bi problem yoksa devam bu şekilde hiç demir falan da kullanmadim başka bişe de.. benim doktorun havası nerden geliyo anladım Anabilim dalı Başkanıymis haspam ondan burun havalarda koskoca ankara tip kadın doğum Anabilim Dalı ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?