benim de yaşlarım sel oldu arkadaşlarım aradılar izleme haberleri üzme kendini diye ama izlemeden bilmeden olmuyor işte...Allah hepimizin evladını kötülerden korusun...Derslere de asıldığımdan bu ara biraz uzak kaldım öyle bacım mete ile takılıyoruz havaların soğumasını bekliyoruzO dereceye ben çıksam bende burnumdan kıl aldırmam vallaDoğumuna da girecek senin değil mi? Sen bu adamın hastası olduğu için diğer doktor ve ebelerde sana iyi davranmak zorunda kalırlar doğum zamanı :) Değerlerin düşse anlardın bence, maşallah fıtı fıtı heryere koşturuyorsun. Temizlik içinde ben yardımcı alırım aralık başında diyorum, bi yardımcı bir anne bir hala yapsınlar ben yatarım
Mogami ah canım benim, benim evin önünde her akşam yürüyüş oluyor anlıyorum hissettiklerini. Rabbim korusun, kollasın tüm ana kuzularını. Çok ağladım bende nasıl bir dünyaya çocuk doğurucam, ya koruyamazsam diye... Ahhh ahhhh...
Suan düşemiyorum çünkü bende yok ama olsun isterdim de sizdeki kadar diilhahahah walla dogru söylüyosun ikimizde inatsın ama sen bide onun inadını bilsen :)
Ayy daha yeni evli sayılırsınız ole yasida sorun etme tatlimmmmm bence tüm sorunlar bitince Minnos ben geldim diycek:) sen üzmek kendini esinle konuşarak asabilirsin bence sorunlarınızı iyi olacak herşey iyi dusunmk bizi ayakta tutar21 aylik evliyim canim.28 yasindayim.cokta genc sayilmam bebegi dusununce.uzerine gitmiyorum da başka sorunlar da var canim.ben yanina yaklastikca o benden uzaklasiyr.sürekli bahaneler bahaneler.bende ne sorun var bilmiyrm.ondan dolayi da cok sıkılıyorum.çalisirsam dusunmekten de kurtulurum en azindan
AyyAyy tam da ondan bahsediyorum demir ilacı ve bebe aspirinin günde yarım bide decavit kullanmam lazım bunları verdiler ben birtek aspirini iciyorum salı gidince sorucam bakalim bana da iki dr da vermedi yanasıl vermezler yav bana hem devletteki hem özeldeki doktorum kullanacaksın dediler üstelik ben sormadan...sen doktora gidip yada sağlık ocağına gidip yazdır magnezyumu canım...hem erken doğumdan koruyor hem kasılmalarını hem kramplarını azaltıyor...bu arada bağırsaklara da iyi geliyormuş kabızlık için...ben her konuda faydasını gördüm... kan ilacı derken demir ilacından bahsetmiyorsun dimi...ben günde bir demir ilacı bir decavit birde magnezyum alıyorum...
Konusabilsek keske.her agzimi actigimda ben hatali oluyorum.dun bisiyle ugrasiyordu esim.onunla degil benimle ilgilen dedim sakayla karisik.ne ilgilencem seninle diyo bi de.ilgilenmeyeceksen niye evlendin dedigimde basima bela aldim ne biliyim dedi.sonra o sirada elinde cakmak vardi elini yakti.onun uzerine allah cezami verdi iste dedi.ben kaskati kaldim karsisinda.bigun cok iyi bigun bambaska bi insan.cok zorluyor beni.keske konusabilsek ama nerdee@betiboop ohh bunu da atlattın maşallah, sonuçta temiz çıkarsa artık uslu uslu doğumu beklemek kalıyor sana :) Ben vitaminlerimi almadığım için bu aralar çok halsizim, tahlil yaptırdım kanım düşmüş b12 yerlerde sürünüyor. İş çıkardım başıma yok yere. Senin mide durumların nasıl bu arada? Bizim yanmalar başladı, kaynıyor midem. Babamız gibi gür saçlı olcaz sanırım :)
S susslich canım eğer bebek haricinde sorununuz olduğunu düşünüyorsa bunu erteleme bence. Al karşına güzelce hatta dışarı yemeğe çıkın öyle konuşun. Bazen dışarda konuşmak gerilim riskini alıyor. Daha sonra bebiş olduğunda stresli dönemleriniz olduğunda konuşmadığınız sorunlar açığa çıkar, büyür yok yere. İş konusunda da maddi olarak gerçekten bu işe ihtiyacınız yoksa iş için bebişini erteleme bence.
@afrodit26 kız sen doğurmuşsun ya :) Ömrü, bahtı güzel olsun yavrunun. Hikayeni bekliyoruz sabırsızlıklaa
aman canım olmasın fazla inat iyi değil :)Suan düşemiyorum çünkü bende yok ama olsun isterdim de sizdeki kadar diil
yaaa kızlar benden sonra da gelsin birileriCİNSİYET TABLOMUZ
DOĞAN MELEKLER
Meemure ----------> Kız----------DOĞDU--------
Meleğim ----------> Erkek--------DOĞDU--------
Hanfendi ---------> Kız-----------DOĞDU --------
Sebebiumut ------> Erkek--------DOĞDU---------
Hilal ---------------> Erkek-------DOĞDU --------
Wuslt --------------> Kız----------DOĞDU--------
Elifbade -----------> Kız-----------DOĞDU--------
Abcdefcd----------->Erkek-Kız-DOĞDU--------
Zehsel -------------> Erkek--------DOĞDU--------
Nenuya ------------> Erkek--------DOĞDU--------
Ysmn1096 -------->Kız------------DOĞDU--------
Afrodit26 --------->Erkek---------DOĞDU--------
BEKLENEN MELEKLER
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
Zzzzynpppp--------> Erkek
Maysu--------------->Kız
Sweet42 -------------> Kız
Maleficent_bs ------> Erkek
Betiboop -------------> Erkek
Lulus_k --------------> Erkek
Mogami --------------> Erkek
Blummm ------------> Kız
Işe baslarsam yaralarima merhem olacak.hem maddi hem manevi iyi hissedicem kendimi.evde soz hakkim daha rahat olabilecek en azindan.eşimle konusarak halledemiyorum canim malesef.bigun beni dinlemeyi ogrenecek insAyy daha yeni evli sayılırsınız ole yasida sorun etme tatlimmmmm bence tüm sorunlar bitince Minnos ben geldim diycek:) sen üzmek kendini esinle konuşarak asabilirsin bence sorunlarınızı iyi olacak herşey iyi dusunmk bizi ayakta tutar
Canım benim umarım esin geçici bi bunalımda falandir ve en kısa zamanda kendine gelir. Sakin kalabildiğin için kendisi çok şanslı anlayacaktır bunu inşallah. Bebis için zamana ihtiyacınız var bu durumda, is sana ilaç gelir inşallah.Konusabilsek keske.her agzimi actigimda ben hatali oluyorum.dun bisiyle ugrasiyordu esim.onunla degil benimle ilgilen dedim sakayla karisik.ne ilgilencem seninle diyo bi de.ilgilenmeyeceksen niye evlendin dedigimde basima bela aldim ne biliyim dedi.sonra o sirada elinde cakmak vardi elini yakti.onun uzerine allah cezami verdi iste dedi.ben kaskati kaldim karsisinda.bigun cok iyi bigun bambaska bi insan.cok zorluyor beni.keske konusabilsek ama nerdee
İnşallah canım inşallah sen dua et Esinle aranızdaki sorunlar çözülsün inşallahIşe baslarsam yaralarima merhem olacak.hem maddi hem manevi iyi hissedicem kendimi.evde soz hakkim daha rahat olabilecek en azindan.eşimle konusarak halledemiyorum canim malesef.bigun beni dinlemeyi ogrenecek ins
çok isterdik canım ama nasipyaaa kızlar benden sonra da gelsin birileri
Canim sezeryan olursa kesin girecek de normal i bilmiyorum onda da ısrar edersek beklerler ablanın öyle olmuşu beklettiler hoca gelsin diye kız bisürü bekledi sancı yla :) ha ters bi saatte normal doğum olursa servisteki uzman eniştenin sinif arkadaşı onlar doğurtür, dediğin gibi zaten onun hastası olunca oda kapısına işaret asiyolar belli olsun diye daha iyi bi ilgi oluuo ☺O dereceye ben çıksam bende burnumdan kıl aldırmam vallaDoğumuna da girecek senin değil mi? Sen bu adamın hastası olduğu için diğer doktor ve ebelerde sana iyi davranmak zorunda kalırlar doğum zamanı :) Değerlerin düşse anlardın bence, maşallah fıtı fıtı heryere koşturuyorsun. Temizlik içinde ben yardımcı alırım aralık başında diyorum, bi yardımcı bir anne bir hala yapsınlar ben yatarım
Mogami ah canım benim, benim evin önünde her akşam yürüyüş oluyor anlıyorum hissettiklerini. Rabbim korusun, kollasın tüm ana kuzularını. Çok ağladım bende nasıl bir dünyaya çocuk doğurucam, ya koruyamazsam diye... Ahhh ahhhh...
Ah kuzum sorma zor günler geciriyoruz bana da izleme diyolar ama ne mümkün.. duygusaliz zaten hormonlar ayakta..kuzum girmek gelmedi içimden ne biliyim o kadar şehit haberi aldık ki burda kendi evladımdan bahsedesim gelmedi yaa
benim şeker yüklemesi 5 ekimde bende yanıma yiyecek bişey alıp giderim...4 gün sonrada tetanoz aşım var şunları da hayırlısı ile atlatıp artık geri sayıma geçelim inşallah
gözünaydın canım hayırlı bi evlat olur inşallah sende kısa sürede iyileşir kendine gelirsin bebişide çok çok öp bizim içinKizlar ben dogum yaptim sukur iyuiz hastanedeyiz tosunum rken geldi cok iyi bnm de sezeryan oldu uzun uzun yazicam kendime gelince optum
2 liyi 3 lüyüde yaptırmamıştım canım inşallah sağlıklı olur dua etmekten başka çaremiz yok rabbim herkesin evladını sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin.. magnezyumuda içiyorum dört beş gündür şimdiden faydasını görmeye başladım vallakuzum madden sıkışıksanız boşver o vakit zaten sen diğer taramalarıda yaptırmadın...İnşallah sağlıklı hayırlı gelir annesi...magnezyumu doğuma kadar kullanıcaz sanırım erken doğumdan koruduğuna göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?