Beraber Anne Olma Yolunda

benim de yaşlarım sel oldu arkadaşlarım aradılar izleme haberleri üzme kendini diye ama izlemeden bilmeden olmuyor işte...Allah hepimizin evladını kötülerden korusun...Derslere de asıldığımdan bu ara biraz uzak kaldım öyle bacım mete ile takılıyoruz havaların soğumasını bekliyoruz Sen nasılsın bakalım paşa nasıl

EYLÜL BAT

Pesettim342 -----------> 1 Eylül --------> 34.Deneme -------->
Eminebi ----------------> 1 Eylül --------> 13.Deneme --------->
Arsinli ------------------> 4 Eylül -------> 17. Deneme --------->
Huriye048 -------------> 6 Eylül --------> 9. Deneme --------->
Neslli --------------------> 6 Eylül -------> 12. Deneme -------->
Friendly8584 ---------> 10 Eylül -------> 17. Deneme -------->
Elisa --------------------> 15 Eylül -------> 17. Deneme
Jasmine53 -------------> 18 Eylül -------> 22.Deneme
Pesettim342 -----------> 28 Eylül -------> 35.Deneme
Arsinli ------------------> 29 Eylül -------> 18. Deneme

EKİM BAT

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

CİNSİYET TABLOMUZ

DOĞAN MELEKLER
Meemure ----------> Kız ----------DOĞDU--------
Meleğim ----------> Erkek --------DOĞDU--------
Hanfendi ---------> Kız -----------DOĞDU --------
Sebebiumut ------> Erkek
--------DOĞDU---------
Hilal ---------------> Erkek -------DOĞDU --------
Wuslt --------------> Kız ----------DOĞDU--------
Elifbade -----------> Kız -----------DOĞDU--------
Abcdefcd----------->Erkek-Kız-DOĞDU--------
Zehsel -------------> Erkek --------DOĞDU--------
Nenuya ------------> Erkek --------DOĞDU--------
Ysmn1096 -------->Kız ------------DOĞDU--------
Afrodit26 --------->Erkek ---------DOĞDU--------

BEKLENEN MELEKLER
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız

Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
Zzzzynpppp--------> Erkek
Maysu--------------->Kız
Sweet42 -------------> Kız

Maleficent_bs ------> Erkek
Betiboop -------------> Erkek
Lulus_k --------------> Erkek
Mogami --------------> Erkek
Blummm ------------> Kız

Mogami Mete ya çok dersleri seven bi çocuk olacak ya da bkmis olacak bu gidişle :) ülkenin sınav sistemiyle çok erken tanıştı kuzucuk, tepki veriyor mu bari derslere tekmelerlr :)
Biz iyiyiz teyzesi, Kaan her gecen gün artan şiddetle içerdeki antremanlarina devam ediyor. Kitap okuyoruz birlikte bi de osmanlıca okuyoruz yavrum bence bundan zevk almıyor :)

Ayy daha yeni evli sayılırsınız ole yasida sorun etme tatlimmmmm bence tüm sorunlar bitince Minnos ben geldim diycek:) sen üzmek kendini esinle konuşarak asabilirsin bence sorunlarınızı iyi olacak herşey iyi dusunmk bizi ayakta tutar

AyyAyy tam da ondan bahsediyorum demir ilacı ve bebe aspirinin günde yarım bide decavit kullanmam lazım bunları verdiler ben birtek aspirini iciyorum salı gidince sorucam bakalim bana da iki dr da vermedi ya

Konusabilsek keske.her agzimi actigimda ben hatali oluyorum.dun bisiyle ugrasiyordu esim.onunla degil benimle ilgilen dedim sakayla karisik.ne ilgilencem seninle diyo bi de.ilgilenmeyeceksen niye evlendin dedigimde basima bela aldim ne biliyim dedi.sonra o sirada elinde cakmak vardi elini yakti.onun uzerine allah cezami verdi iste dedi.ben kaskati kaldim karsisinda.bigun cok iyi bigun bambaska bi insan.cok zorluyor beni.keske konusabilsek ama nerdee

yaaa kızlar benden sonra da gelsin birileri

Işe baslarsam yaralarima merhem olacak.hem maddi hem manevi iyi hissedicem kendimi.evde soz hakkim daha rahat olabilecek en azindan.eşimle konusarak halledemiyorum canim malesef.bigun beni dinlemeyi ogrenecek ins

Canım benim umarım esin geçici bi bunalımda falandir ve en kısa zamanda kendine gelir. Sakin kalabildiğin için kendisi çok şanslı anlayacaktır bunu inşallah. Bebis için zamana ihtiyacınız var bu durumda, is sana ilaç gelir inşallah.

Işe baslarsam yaralarima merhem olacak.hem maddi hem manevi iyi hissedicem kendimi.evde soz hakkim daha rahat olabilecek en azindan.eşimle konusarak halledemiyorum canim malesef.bigun beni dinlemeyi ogrenecek ins
İnşallah canım inşallah sen dua et Esinle aranızdaki sorunlar çözülsün inşallah

Canim sezeryan olursa kesin girecek de normal i bilmiyorum onda da ısrar edersek beklerler ablanın öyle olmuşu beklettiler hoca gelsin diye kız bisürü bekledi sancı yla :) ha ters bi saatte normal doğum olursa servisteki uzman eniştenin sinif arkadaşı onlar doğurtür, dediğin gibi zaten onun hastası olunca oda kapısına işaret asiyolar belli olsun diye daha iyi bi ilgi oluuo ☺
Canim anlarim di mi çok şükür tabiki bi yorgunluk hissediyorum ama bi eksiklikten mi bilmiyorum, Pazartesi anlaşılır sonuçlar çıkınca :)
Sen neler yapiyorsun sıcak ankara günlerinde çok fena hava yaa

Ah kuzum sorma zor günler geciriyoruz bana da izleme diyolar ama ne mümkün.. duygusaliz zaten hormonlar ayakta..
Muhakkak al yanına bi tost en azından tatlı o kadar bayiyo ki tuzlu diye bekledim bi saat :) çalışsın mete minnos u annesiyle daha ataninca annesine yol Yoldaş olacak gittiği yerde :)

Kızlar çarşamba gecesi çok kasılmam olmuştu. Gündüzünde atama tercihlerinde koştururken anlamadım heralde. Sabahına lekem geldi. Hastaneye koştuk hemen bir gece yattım. Çok şükür 2mizde iyiyiz artık hep yatıyorum. Dualarınızı bekliyorum en azından 36. Haftayı dolduralım

Kizlar ben dogum yaptim sukur iyuiz hastanedeyiz tosunum rken geldi cok iyi bnm de sezeryan oldu uzun uzun yazicam kendime gelince optum
gözünaydın canım hayırlı bi evlat olur inşallah sende kısa sürede iyileşir kendine gelirsin bebişide çok çok öp bizim için

2 liyi 3 lüyüde yaptırmamıştım canım inşallah sağlıklı olur dua etmekten başka çaremiz yok rabbim herkesin evladını sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin.. magnezyumuda içiyorum dört beş gündür şimdiden faydasını görmeye başladım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…