canım inşallah doktora gerek kalmadan gelir bebişin.. bende kulanmıştım inofolic ama bi faydasını göremedim keçiboynuzunu eşine içir soğan kürünü hiç denedin mi benim önce adetimi düzene soktu sonrasındada hamile kaldım aslında naparsak yapalım zamanı var işte o zaman geldiği anda hiç beklemediğin bi anda oluyo benim gebeliğim bana büyük şok olmuştu o ayda bi kez birlikte olmuştuk o da öylesine o ay tuttu inanabiliyor musun bol bol dua et ve kendine stres yapma canım inşallah en kısa zamanda olurKızlar size birşey danışmak istiyorum bizim dr dan önce hamile kalmak için son denememiz olacak bu ay ve yum dönemım bayrama gelıyor esım yanmda olacak ilac kullanalıda 1.5 ayı gecmıs olacak o zamana ve bu ay kecıboynuzu ozude aldm esıme bu ay sıkı çalışalım olurda belkı gelır dıyoruzve bende bırseyler yapmak ıstıyorum bende infolic alsam ve keçiboynuzu özü içsem sizcenasıl olur
canım inşallah doktora gerek kalmadan gelir bebişin.. bende kulanmıştım inofolic ama bi faydasını göremedim keçiboynuzunu eşine içir soğan kürünü hiç denedin mi benim önce adetimi düzene soktu sonrasındada hamile kaldım aslında naparsak yapalım zamanı var işte o zaman geldiği anda hiç beklemediğin bi anda oluyo benim gebeliğim bana büyük şok olmuştu o ayda bi kez birlikte olmuştuk o da öylesine o ay tuttu inanabiliyor musun bol bol dua et ve kendine stres yapma canım inşallah en kısa zamanda olur
öyle canım insan bişiler yapmak istiyo ama ne güzel adetlerin düzenliymiş sanki sen kimyasal gebelik geçirmiştin yanlış hatırlamıyosam dimi canımtesekkur ederım canım sogan kurunu bır kere denemıstım canım benım adetlerım duzenlı canım bazı aylar saatı bıle sasmıyor :) öyle tabı herseyın zamanı var ama ıste öyle bırsey yapmadan durunca ınsan strese gırıyor en azından bırseyler yapınca hem umutlanıyor hemde elımden gelenı yaptım dıyorsun evet canım bol bol dua edıyorum Allh'ın ıznıyle benımde bebegım gelecek ınanıyorum cok sukur senınkı suprız yapmıs sana saglıkla kucagına al ınsallah canım
öyle canım insan bişiler yapmak istiyo ama ne güzel adetlerin düzenliymiş sanki sen kimyasal gebelik geçirmiştin yanlış hatırlamıyosam dimi canım
anladım canım.. benim kardeşimin eşindede sorun vardı hareketliliği yüzde sıfırdı doktor keçiboynuzu kürü ve proxeed diye bi ilaç verdi bi kutu kullandı o ay hamile kaldı kardeşim.. benim eşimde kullanmıştı bi yarım kutu falan faydasını gördük çok şükür sizde bi doktorunuza sorun istersenizevet canım o ay çok calısmıstık takvımdekı tam yumurtlama gununu degerlendırmıstık esım sprem hareket sorunu var bu da saglıklı gebelık olusturmaya bılıyormus galıba yenı ogrendım bunuda ınanıyorum olacak bu ay Allah'ın ıznıyle
anladım canım.. benim kardeşimin eşindede sorun vardı hareketliliği yüzde sıfırdı doktor keçiboynuzu kürü ve proxeed diye bi ilaç verdi bi kutu kullandı o ay hamile kaldı kardeşim.. benim eşimde kullanmıştı bi yarım kutu falan faydasını gördük çok şükür sizde bi doktorunuza sorun isterseniz
inşallah faydasını görürsünüz canım dediğim ilacıda bi araştır istersenbenım esımdede sorun aynı canım ınsallah bızdede faydası olur gelır bebısımız ınfolıgı arastırıyorum pco hastası olmayıp kullananlar ılk ay hamıle kalanlar var bu hafta karar verıp baslarım artık
inşallah faydasını görürsünüz canım dediğim ilacıda bi araştır istersen
ayy hadi inşallah canım 3 kutuyu bitirecekse faydasını görür mutlaka keçi boynuzuyla da takviye yaparsınız allah yardımcınız olsun inşallahesım proxed kullanıyor canım 3 kutuya basladık benı bu ay umutlandıran o oldu canım yum donemıne kadar 3kutuda bıtmıs olacak aynı zamanda kecıboynuzu ozunede basladı bendede yumurta daha kalıtelı olursa ıhtımal dahada artar dıye dusunyorum
ayy hadi inşallah canım 3 kutuyu bitirecekse faydasını görür mutlaka keçi boynuzuyla da takviye yaparsınız allah yardımcınız olsun inşallah
bi dene istersen canım bişey kaybetmezsin sonuçta belki faydasını görürsün al bi kutu gitsin :)amın canım inşallah ama işte ben infoice karar veremedım napsam bılemedım
bi dene istersen canım bişey kaybetmezsin sonuçta belki faydasını görürsün al bi kutu gitsin :)
hadi hayırlısı o zaman canım...bende öyle dusunuyorum canım deneyelım bakalım :)maysu da kullanmıstı
hadi hayırlısı o zaman canım...
bende çok araştırmıştım canım bi zararı yoktu sanırım faydasını görenlerde baya çok yaniAmın canım hayırlısı bakalım zararı olurmu tek dusundugum bukas yaparkengöz cıkarmayalım :)
bende çok araştırmıştım canım bi zararı yoktu sanırım faydasını görenlerde baya çok yani
bende pko var canım kendim alıp kullanmıştım sabah akşam 1 doz içmiştim ben genelde öyle kullanılıyodu amaanladım canım kullananlar sabah aksam 2 er doz kullanıyor ben toplamda 2 doz alırım olmazsa gunde fazlasının zararı olmasında cunku yumurtlamam duzenlı maksat yumurta kalıtesını bıraz daha arttırmak sana dr mu vermıstı pko varmıydı sende ve dr verdıyse nasıl kullanmanı onermısyı
bende pko var canım kendim alıp kullanmıştım sabah akşam 1 doz içmiştim ben genelde öyle kullanılıyodu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?