Beraber Anne Olma Yolunda

canımm nasılsın bayadır görmüyordum seni nasıl oldun?
iyi olmaya çalışıyorum canım .arada girip okuyorum yazılanları ama psikolojim bozuk olunca kendi sorunlarımı yazmak istemedim. 3 ayın sonunda değerim yeni sıfırlandı daha ve adet oldum sonunda.bundan sonraki süreçte bir ay korunma verdi dr. normal yolla denemeyi yasaklıyorum sana dedi. tüp bebek diyor.tekrar dış gebelik oluşma riski var diyor. şimdilik düşünmemeye çalışıyorum her şey olacağına varacak yine .zaman ne gösterir bilemiyorum canım. maşallah senin bebiş de kocaman oldu zaman yaklaştıkça heyecan da artıyordur.

Canim kotu bi surecti ama şükür atlattın korunma bitti degil mi?

Biliyorum çok zor ama düşünme yani aniden gelsinler ani yaşayalım bende bu gece karnımı boş gördüm kuş gibi hafif hissettim rüyamda bile sağlıkla gelsinler artık bakalım senin bunca harekete ise güce bekliyorum ben 40 gelmeden:)

Canim benimde 2 kaybim var birlikte gecmisi unutalim sen klomen mi kullanmistin?
evet canım ilk gebelikte klomen artı çatlatma iğnesiyle olmuştu. 2.sinde sadece klomen kullanmıştım. insan farklı bir psikolojiye giriyor artık dimi .sana ne dedi dr un bana tüp bebek diyor benim süreçler biraz değişik ameliyat olmuştum kistten ve içerde sağlam yumurtalık dokularım duruyor sadece .

Canim asilama demedi mi ilk once?
Ben 3 gun once hsg cekindim bu ay bi tedavi yok belki hsgden sonra hamile kalirsin dedi. Ekimde klomen+ catlatma ignesi kasimda da aşılamaya gecicez. Insallah hsg ya da klomenle gelsin diye gözünün içine bakıyorum..
bu ay birde esime keciboynuzu kuru kendimede incir kuru yapiyorum şifası Allahtan

inşallah hsg sonrası hemen hamile kalırsın canım.gebelik oluştuğu için aşılamaya gerek yok dedi. gebelik oluşuyor devamı gelmiyor direk tüp bebek dedi. senin kayıpların nasıl oldu peki. gebelik yani döllenme oluştuğu için aşılamaya gerek duymuyorlar normalde. döllenme hiç olmazsa aşılama başarılı bir uygulama diyor dr um. vallahi bende akışına bıraktım şimdilik

Siyah00 bakin burada bi kacak varmış. Canım benim moralinin ara ara düşmesi normal ama kendini depresyona sokma sakin. Tüp bebek maddi olarak biraz agir belki ama şükürler olsun hamile kalabildigini biliyorsun. En önemlisi bu canım benim. Az daha sabir, az daha..

bebeem uyurken dikkat et bak sonra komplolara kurban gidiyorsun :) ama çok tatlisinizz çok, eve döndünüz mu?

canım sizleri takip ediyordum ara ara ama yazmıyordum durumlar hep aynı olunca bende . dönem dönem depresyona giriyorum sonra toparlıyorum. evet tüp maddi olarak zorlayacak bakalım zaman ne gösterecek çok fazla düşünmek istemiyorum 1 ay daha düşünmeden geçireyim sonra oluruna bakacağız artık. sabırla bekliyorum :)

Amin canim insallah kalirim..
Hmm bana da 3 ay asilama deneriz sonrasi tup bebek dedi.
Benim 1.si bos gebelik kurtaj; 2.si kimyasal dusuk.. genetik pihtilasma sperm hsg hormon her sey iyi sizinki sebepsiz infertilite dedi.. bilmiyorumki nedir..

Amin canim insallah kalirim..
Hmm bana da 3 ay asilama deneriz sonrasi tup bebek dedi.
Benim 1.si bos gebelik kurtaj; 2.si kimyasal dusuk.. genetik pihtilasma sperm hsg hormon her sey iyi sizinki sebepsiz infertilite dedi.. bilmiyorumki nedir..
bende de hormonlar eşimin sperm testi normal çıktı sorun ne bilemedim genetik istemedi oluşuyor ama devam etmiyor dedi. dış gebelik içinde kanallardaki tahribat yapmış olabilir dedi. bir daha olma ihtimali var olmama durumu da var ama riske atamayız dedi benim özel durumdan dolayı. direk tüp diyor hayırlısı olsun .bana kalsa bir daha 3.yü de normal yolla denesem dış olursa da ilaç almadan direk tüpü aldırsam sonra tüp bebek denesem diyorum.dış gebelik tedavisindeki iğne yum rezervini olumsuz etkiliyormuş o yüzden bana tek doz uygulamıştı zaten. eşimde varsa riski neden riske giriyorsun ayarlarız bir şekilde diyor.anlayacağın karmakarışık aklım o yüzden korunma süresi boyunca düşünmemeyim diyorum sonra dr umun tavsiye ettiği drla tüp bebek için görüşme ayarlar detayları konuşuruz diyorum.Allah yardımcımız olsun.

Yok canım ya bugün gene maşallah iyiyim ama git gide ağırlaşıyorum farkındayım gece yatmalar hep zordu dönmek falan şimdi koltuğa tuvalete otururken bile afedersin bacaklarımın eklem yerleri falan ağrıyor. O kafa baskısını acayip hissediyorum. Bayramdan sonra gelecek bence benim minik. Daha diyorum haftaya gelmezse bir daha kuaföre görüneyim gözden geçirsin kılları tüyleri tekrar bir pedikür diyorum. Bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı..??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…