Beraber Anne Olma Yolunda

Anladim canim senin fikrin tabiki ama bi dr a inanman ve drla birlikte yol cizmen daha iyi gibi. Allah korusun tüpün alinmasi seni psikolojik beklediginden daha olumsuz etkileyebilir. Sen su 1 ay daha bisey dusunme sonra otur esinle dr unuzla bi yol cizin

Ya ben bilmiyordum ki baktim teyzemin kizi ariyor annrm haber verdi galiba dedim nette gordum dedi bakinca sok oldum tabi daridi sag salim başınıza tatlım :) evdeyiz şükür öğlen çıktık :)

bir kimyasal bir dış gebelik olunca korkuyorum artık canım. sen önümde beni motive eden bir örneksin:) Allahım bebişinle mutlu huzurlu günler nasip etsin
22 haftalik 8 haftalik birkaç kimyasal donrasi gelen bi melegim var bakmaya doyamiyorum şimdi :) zaman bekliyorlar iste ama geliyorlar :) inşallah eli kulagindadir senin bebisinin :)

Teşekkür ederim canim şükür kavuştuk :) ne yapabiliyorsan yap valla gerçekten canin yanıyor yara olunca ki olmasi gerektiği gibi emzirdigim halde oldu
Canım tebrik ediyorum kavuşmuşsunuz ayrıca geçmiş olsun güle güle büyüt şu memiklerden bende korkuyorum herkes çok acıdığını söylüyor lansinohlara başlasamıydım acaba şimdiden???

Teşekkür ederim canim şükür kavuştuk :) ne yapabiliyorsan yap valla gerçekten canin yanıyor yara olunca ki olmasi gerektiği gibi emzirdigim halde oldu
O göğüs ucu catlagini bende çekiyorum. Ilk başta gibi acı vermiyor biraz iyileşti ama yine de tutarken acıyor.

Canım normal doğum yaptın demi? Epiduralli oldu sanıyorum. Müsait bir zamanda kavuşma hikayenizi dinlemek isterim. Bende normal doğumu bekliyorum.

Bende öyle düşünüyorum bayramdan sonra kuaföre gideceğim ama nefes almak zor nasıl on gün kadar vs dayanırim fikrim yok bende tualet in sonunda Afedersin kasiliyorum sanki kafa çıkacak gibi aciyo baskı yapıyo ama sancim fln yok nst de :)

Haydi kaygılım sende sıra

Günaydın Mogami ciğim... Ben listeden çıkmak istiyorum.. her ay yeni bir ümit oluyor ama, artık gereksiz benim için..
Bu ay çatlatma iğnesi kullandık.. yine kırmızı yine kırmızı.. bir süre denemicem, düşünmicem çocuk falan.. belki de nasibimde yok.. o yüzden, şimdilik buraya kadar bu hikaye ..
Uğraşların için ayrıca teşekkür ederim canım..

Ya bir de şöyle bi sey var ben göğüs ucundan huylaniyormusum meger :-/ once bi kikirdeme sonra bi aci :-/ pimpa aldim emdigini emer kalanini pompa ile alir veririm dedim napim
O göğüs ucu catlagini bende çekiyorum. Ilk başta gibi acı vermiyor biraz iyileşti ama yine de tutarken acıyor.

Canım normal doğum yaptın demi? Epiduralli oldu sanıyorum. Müsait bir zamanda kavuşma hikayenizi dinlemek isterim. Bende normal doğumu bekliyorum.
Normal oldu canim :) bi ara epidural iğne mi istesem dedim ama sonra ikinma hissini anlayamiyorsun diye duymustum sanirim vazgeçtim. Yazarim birazdan olmadi hikayemi artık yeni yeni geliyorum kendime cok uykusuz kalmistim çünkü. Bebek mi huysuz o kadar değil özlüyorum ondan :)

Amin canım Allah razı olsun :) bi asker arkadasi veya gelin adayi istiyorum hemşom :)
Allah nasip ederse kocam üşunmezse ins canim.etrafimda bi suru bebek var zaten.onlari gordukce icim bi garip oluyor.allahim hayirlisiyla versin bi yavrucak ina

Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki....inanki aynı durumdayım fakat az çok durumu kabullendim o yüzden bu liste falan eğlencesine duşun çok önemli değil önemli olan az çok sıkıntımızı hafifletici bi ortam olarak aramızda kalman...ben de olmayacağını biliyorum ocak ayında aşılama dedi doktor onu bekliyorum...sen de kendine bir yol çiz Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Ya bir de şöyle bi sey var ben göğüs ucundan huylaniyormusum meger :-/ once bi kikirdeme sonra bi aci :-/ pimpa aldim emdigini emer kalanini pompa ile alir veririm dedim napim
Goguslerinin uçlarına masaj yaparak krem sur canım. Ben sadece sürüp birakiyordum iyileşmesi geç oldu. Masaj yaparak uçlarına surersen daha iyi oluyor ben öyle rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…