- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Anladim canim senin fikrin tabiki ama bi dr a inanman ve drla birlikte yol cizmen daha iyi gibi. Allah korusun tüpün alinmasi seni psikolojik beklediginden daha olumsuz etkileyebilir. Sen su 1 ay daha bisey dusunme sonra otur esinle dr unuzla bi yol cizinbende de hormonlar eşimin sperm testi normal çıktı sorun ne bilemedim genetik istemedi oluşuyor ama devam etmiyor dedi. dış gebelik içinde kanallardaki tahribat yapmış olabilir dedi. bir daha olma ihtimali var olmama durumu da var ama riske atamayız dedi benim özel durumdan dolayı. direk tüp diyor hayırlısı olsun .bana kalsa bir daha 3.yü de normal yolla denesem dış olursa da ilaç almadan direk tüpü aldırsam sonra tüp bebek denesem diyorum.dış gebelik tedavisindeki iğne yum rezervini olumsuz etkiliyormuş o yüzden bana tek doz uygulamıştı zaten. eşimde varsa riski neden riske giriyorsun ayarlarız bir şekilde diyor.anlayacağın karmakarışık aklım o yüzden korunma süresi boyunca düşünmemeyim diyorum sonra dr umun tavsiye ettiği drla tüp bebek için görüşme ayarlar detayları konuşuruz diyorum.Allah yardımcımız olsun.
@ruya hayal bakin burada bi kacak varmış. Canım benim moralinin ara ara düşmesi normal ama kendini depresyona sokma sakin. Tüp bebek maddi olarak biraz agir belki ama şükürler olsun hamile kalabildigini biliyorsun. En önemlisi bu canım benim. Az daha sabir, az daha..
bebeem uyurken dikkat et bak sonra komplolara kurban gidiyorsun :) ama çok tatlisinizz çok, eve döndünüz mu?
22 haftalik 8 haftalik birkaç kimyasal donrasi gelen bi melegim var bakmaya doyamiyorum şimdi :) zaman bekliyorlar iste ama geliyorlar :) inşallah eli kulagindadir senin bebisinin :)
bir kimyasal bir dış gebelik olunca korkuyorum artık canım. sen önümde beni motive eden bir örneksin:) Allahım bebişinle mutlu huzurlu günler nasip etsin
Canım tebrik ediyorum kavuşmuşsunuz ayrıca geçmiş olsun güle güle büyüt şu memiklerden bende korkuyorum herkes çok acıdığını söylüyor lansinohlara başlasamıydım acaba şimdiden???
Bak bu duaya ihtiyacim vardi Allah razı olsun :)Hayırlı olsyn canım bol bol sütün olur inşaAllah
O göğüs ucu catlagini bende çekiyorum. Ilk başta gibi acı vermiyor biraz iyileşti ama yine de tutarken acıyor.Teşekkür ederim canim şükür kavuştuk :) ne yapabiliyorsan yap valla gerçekten canin yanıyor yara olunca ki olmasi gerektiği gibi emzirdigim halde oldu
Teşekkür ederim canim şükür kavuştuk :) ne yapabiliyorsan yap valla gerçekten canin yanıyor yara olunca ki olmasi gerektiği gibi emzirdigim halde oldu
Yok canım ya bugün gene maşallah iyiyim ama git gide ağırlaşıyorum farkındayım gece yatmalar hep zordu dönmek falan şimdi koltuğa tuvalete otururken bile afedersin bacaklarımın eklem yerleri falan ağrıyor. O kafa baskısını acayip hissediyorum. Bayramdan sonra gelecek bence benim minik. Daha diyorum haftaya gelmezse bir daha kuaföre görüneyim gözden geçirsin kılları tüyleri tekrar bir pedikür diyorum. Bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı..??
Amin amin cümlemizinkini canım benimMaşaAllah pamuk gibi Rabbim nazardan muhafaza etsin aminn
Haydi kaygılım sende sıraBende öyle düşünüyorum bayramdan sonra kuaföre gideceğim ama nefes almak zor nasıl on gün kadar vs dayanırim fikrim yok bende tualet in sonunda Afedersin kasiliyorum sanki kafa çıkacak gibi aciyo baskı yapıyo ama sancim fln yok nst de :)
Haydi kaygılım sende sıra
Gözün aydın cnm gelmiş senin minik o süt kokusunu bnm içinde içine çek cnmBak bu duaya ihtiyacim vardi Allah razı olsun :)
Günaydın Mogami ciğim... Ben listeden çıkmak istiyorum.. her ay yeni bir ümit oluyor ama, artık gereksiz benim için..EYLÜL BAT
Pesettim342 -----------> 1 Eylül --------> 34.Deneme -------->
Eminebi ----------------> 1 Eylül --------> 13.Deneme --------->
Arsinli ------------------> 4 Eylül -------> 17. Deneme --------->
Huriye048 -------------> 6 Eylül --------> 9. Deneme --------->
Neslli --------------------> 6 Eylül -------> 12. Deneme -------->
Friendly8584 ---------> 10 Eylül -------> 17. Deneme -------->
Elisa --------------------> 15 Eylül -------> 15. Deneme -------->
Jasmine53 -------------> 18 Eylül -------> 22.Deneme
Pesettim342 -----------> 28 Eylül -------> 35.Deneme
Arsinli ------------------> 29 Eylül -------> 18. Deneme
EKİM BAT
Eminebi ----------------> 4 Ekim -------> 14.Deneme
Gulbike ----------------> 10 Ekim -------> 17. Deneme
Friendly8584 ---------> 11 Ekim -------> 18. Deneme
Elisa --------------------> 11 Ekim -------> 16. Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Geldi şükür :) siradaki kokucuk ile öpücük senin için o zaman :)Gözün aydın cnm gelmiş senin minik o süt kokusunu bnm içinde içine çek cnm
O göğüs ucu catlagini bende çekiyorum. Ilk başta gibi acı vermiyor biraz iyileşti ama yine de tutarken acıyor.
Ohhhh mis misGeldi şükür :) siradaki kokucuk ile öpücük senin için o zaman :)
Normal oldu canim :) bi ara epidural iğne mi istesem dedim ama sonra ikinma hissini anlayamiyorsun diye duymustum sanirim vazgeçtim. Yazarim birazdan olmadi hikayemi artık yeni yeni geliyorum kendime cok uykusuz kalmistim çünkü. Bebek mi huysuz o kadar değil özlüyorum ondan :)Canım normal doğum yaptın demi? Epiduralli oldu sanıyorum. Müsait bir zamanda kavuşma hikayenizi dinlemek isterim. Bende normal doğumu bekliyorum.
Allah nasip ederse kocam üşunmezse ins canim.etrafimda bi suru bebek var zaten.onlari gordukce icim bi garip oluyor.allahim hayirlisiyla versin bi yavrucak inaAmin canım Allah razı olsun :) bi asker arkadasi veya gelin adayi istiyorum hemşom :)
Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki....inanki aynı durumdayım fakat az çok durumu kabullendim o yüzden bu liste falan eğlencesine duşun çok önemli değil önemli olan az çok sıkıntımızı hafifletici bi ortam olarak aramızda kalman...ben de olmayacağını biliyorum ocak ayında aşılama dedi doktor onu bekliyorum...sen de kendine bir yol çiz Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinGünaydın Mogami ciğim... Ben listeden çıkmak istiyorum.. her ay yeni bir ümit oluyor ama, artık gereksiz benim için..
Bu ay çatlatma iğnesi kullandık.. yine kırmızı yine kırmızı.. bir süre denemicem, düşünmicem çocuk falan.. belki de nasibimde yok.. o yüzden, şimdilik buraya kadar bu hikaye ..
Uğraşların için ayrıca teşekkür ederim canım..
Goguslerinin uçlarına masaj yaparak krem sur canım. Ben sadece sürüp birakiyordum iyileşmesi geç oldu. Masaj yaparak uçlarına surersen daha iyi oluyor ben öyle rahatladım.Ya bir de şöyle bi sey var ben göğüs ucundan huylaniyormusum meger :-/ once bi kikirdeme sonra bi aci :-/ pimpa aldim emdigini emer kalanini pompa ile alir veririm dedim napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?