Beraber Anne Olma Yolunda

İyi dusunmeye calisiyorum hem uzulsem hersey olacagina varacak canim o yuzfen anin guzelligini yasamak yiyecegi ekmek varsa rabbim onu korur hersey bahane o yuzden 10 gun snr insallah iyi haberi alirim.

İnşallah seram inşallah hayirlisiyla her şey güzel olacak rabbim hayirlisiyla sağlıklı iyi haberlerini almayi nasip etsin canı gönülden diliyorum

Cani yandikca insan kime saracagini sasiriyor inun için istemedim kimseyi yanima ya :) dikis acıyor ama igne yapiyorlar geçiyor hemen. Pansuman yapiyoruz eve gecince de devam inşallah kurtaririz ondan da sonra dgeme keyfimze. Sen naptin peki kordondan kurtardi mi bebis kendini

Oyy maşallah bu kadarına :) evet kurtardı bebeğim tek kordonu muz kaldı yarın yine kontrol var bakalım artık bir yol açsa dr da gelse bebis ss sizde bayram şekerinizi koklayin durun ohh mis :)

Oyy maşallah bu kadarına :) evet kurtardı bebeğim tek kordonu muz kaldı yarın yine kontrol var bakalım artık bir yol açsa dr da gelse bebis ss sizde bayram şekerinizi koklayin durun ohh mis :)
Maşallah ona bi hoppidik daha yapti mi ondan da kurtulur inşallah :) bi dogsun da anlarsin o zaman ne koklamaya ne bakmaya doyamiyirsun :) esim uyu dedi gece 15 dk sonra uyanmisim bebegi ver emzircem bir saat oldu diye :)

Maşallah ona bi hoppidik daha yapti mi ondan da kurtulur inşallah :) bi dogsun da anlarsin o zaman ne koklamaya ne bakmaya doyamiyirsun :) esim uyu dedi gece 15 dk sonra uyanmisim bebegi ver emzircem bir saat oldu diye :)

:)yerim sizin o halinizi allahım birbirinize bağışlasın bizde burdan ilk dişini yaşını okulunu duyalim inşallah . Bende hevesle bekliyorum bakalim bugün knt de ne diyecek dr :)

kızzzz bebemmmmm sende doğurdun yaaa :) haydi gözünüz aydın sağlıkla büyüsün kuzun maşallahh maşallahhh..ee sırada MINIKKUS1 ve Lovely35 var :) hadi bakalım kızlar sizde bi avazda doğurursunuz inşallah :)

Maysu mm inşallah bebeem çok keyifli doğurdu gel sen bana sor diyecek :):) Lovely35 i bekliyorum bende ela naz yapıyor ama hayirlisiyla onlarda güzel örnek olacaklar inanıyorum :) kendimde bekle bekle yoruldum sürpriz yapar mı çünkü iki aydır bayramda gelecek dedim bu gidişle bayram da gelirse şaşırmam:) insan ay onun oldu şunun güzelliğine bunun masumluguna derken bi bakıyor sıra kendine gelmiş :)

:)yerim sizin o halinizi allahım birbirinize bağışlasın bizde burdan ilk dişini yaşını okulunu duyalim inşallah . Bende hevesle bekliyorum bakalim bugün knt de ne diyecek dr :)
Amin canim cümlemizinkini :) babamiz isitme testine götürdü sonra çıkıyoruz inşallah :) ay o kontrollerin heyecani da ayri bi güzel :)(

Teşekkür ederim tatlim darisi basiniza :) şükür gördüm bugünleri :) evimize gidip memikleri iyilestirdik mi oh degme keyfimize :)

Evet beklemedeyiz bizde son 10 gün sanırım 39. haftadayız şu bayramı atlatsak ne iyi olacak.

Teşekkür ederim tatlim darisi basiniza :) şükür gördüm bugünleri :) evimize gidip memikleri iyilestirdik mi oh degme keyfimize :)
Canım tebrik ediyorum kavuşmuşsunuz ayrıca geçmiş olsun güle güle büyüt şu memiklerden bende korkuyorum herkes çok acıdığını söylüyor lansinohlara başlasamıydım acaba şimdiden???

Aynen öyle kaygılım sona geldikçe de tırım tırım tırsmıyor değil insan 2 dakka dalıyorum türlü türlü doğurduğumu görüyorum bu son zamanlarda nasıl olcak ne zaman gelecek suyum ya da sancım sürekli düşün dur.

Bebeeem tebrik ederim canim bebisini kucagina almissin gozunuzaydin gecmis olsun bi selfie de senden bekliyoruz :)

Kızlar artık eskisi gibi giremiyorum. Zeynep yüsram göğsümü emmedi ne yaptıysam. Biberona sağıp veriyorum. Buda benim minik papatyam. 2860 gram doğdu yavrum. maşa Allah deyin kızıma
MaşaAllah pamuk gibi Rabbim nazardan muhafaza etsin aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…