İyi dusunmeye calisiyorum hem uzulsem hersey olacagina varacak canim o yuzfen anin guzelligini yasamak yiyecegi ekmek varsa rabbim onu korur hersey bahane o yuzden 10 gun snr insallah iyi haberi alirim.
Cani yandikca insan kime saracagini sasiriyor inun için istemedim kimseyi yanima ya :) dikis acıyor ama igne yapiyorlar geçiyor hemen. Pansuman yapiyoruz eve gecince de devam inşallah kurtaririz ondan da sonra dgeme keyfimze. Sen naptin peki kordondan kurtardi mi bebis kendinialemsin vallahi billahi laflar a bak bende eşime diyorum galiba küfür edicem hiç yapmadığım şeyler yapabilirim diye çok dikiş in var mı ve aciyo lar mi inşallah hemen geçer pansumanini iyi yap kendine de dikkat et sen sakarliklari seviyorsun o bebis canlı ona göre :):)
Inan bi birindr bi birinde bebis. Eve gitsek uyusam belki daha artar ama neyse en fazla 12 saate evde oluruz inşallahSakın mama verme canım. Sütün verdikçe çoğalır canım
Bana da uzakti be tatlım bak yanimda uyuyor yaramazim :)canım annesi doyurur tosuncuğu artık.aminnn diyelim şimdilik bana uzak geliyor bebiş ama Rabbim büyük.
Cani yandikca insan kime saracagini sasiriyor inun için istemedim kimseyi yanima ya :) dikis acıyor ama igne yapiyorlar geçiyor hemen. Pansuman yapiyoruz eve gecince de devam inşallah kurtaririz ondan da sonra dgeme keyfimze. Sen naptin peki kordondan kurtardi mi bebis kendini
Canim çok şukur kucagina aldin ya doya doya kokla:) allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insHastaneyi cinlatsam da şükür acilmam kolay oldu sadece dogumda zorlandik ve dogduk :) şimdi süt artsin diye bekliyoruz oglumuz pek aç :))
Maşallah ona bi hoppidik daha yapti mi ondan da kurtulur inşallah :) bi dogsun da anlarsin o zaman ne koklamaya ne bakmaya doyamiyirsun :) esim uyu dedi gece 15 dk sonra uyanmisim bebegi ver emzircem bir saat oldu diye :)Oyy maşallah bu kadarına :) evet kurtardı bebeğim tek kordonu muz kaldı yarın yine kontrol var bakalım artık bir yol açsa dr da gelse bebis ss sizde bayram şekerinizi koklayin durun ohh mis :)
Amin canım Allah razı olsun :) bi asker arkadasi veya gelin adayi istiyorum hemşom :)Canim çok şukur kucagina aldin ya doya doya kokla:) allah saglikla buyutmeyi nasip etsin ins
Maşallah ona bi hoppidik daha yapti mi ondan da kurtulur inşallah :) bi dogsun da anlarsin o zaman ne koklamaya ne bakmaya doyamiyirsun :) esim uyu dedi gece 15 dk sonra uyanmisim bebegi ver emzircem bir saat oldu diye :)
canımm nasılsın bayadır görmüyordum seni nasıl oldun?canım annesi doyurur tosuncuğu artık.aminnn diyelim şimdilik bana uzak geliyor bebiş ama Rabbim büyük.
kızzzz bebemmmmm sende doğurdun yaaa :) haydi gözünüz aydın sağlıkla büyüsün kuzun maşallahh maşallahhh..ee sıradaMaşallah ona bi hoppidik daha yapti mi ondan da kurtulur inşallah :) bi dogsun da anlarsin o zaman ne koklamaya ne bakmaya doyamiyirsun :) esim uyu dedi gece 15 dk sonra uyanmisim bebegi ver emzircem bir saat oldu diye :)
Amin canim cümlemizinkini :) babamiz isitme testine götürdü sonra çıkıyoruz inşallah :) ay o kontrollerin heyecani da ayri bi güzel :)(:)yerim sizin o halinizi allahım birbirinize bağışlasın bizde burdan ilk dişini yaşını okulunu duyalim inşallah . Bende hevesle bekliyorum bakalim bugün knt de ne diyecek dr :)
Teşekkür ederim tatlim darisi basiniza :) şükür gördüm bugünleri :) evimize gidip memikleri iyilestirdik mi oh degme keyfimize :)
Canım tebrik ediyorum kavuşmuşsunuz ayrıca geçmiş olsun güle güle büyüt şu memiklerden bende korkuyorum herkes çok acıdığını söylüyor lansinohlara başlasamıydım acaba şimdiden???Teşekkür ederim tatlim darisi basiniza :) şükür gördüm bugünleri :) evimize gidip memikleri iyilestirdik mi oh degme keyfimize :)
Aynen öyle kaygılım sona geldikçe de tırım tırım tırsmıyor değil insan 2 dakka dalıyorum türlü türlü doğurduğumu görüyorum bu son zamanlarda nasıl olcak ne zaman gelecek suyum ya da sancım sürekli düşün dur.Maysu mm inşallah bebeem çok keyifli doğurdu gel sen bana sor diyecek :):)Lovely35 i bekliyorum bende ela naz yapıyor ama hayirlisiyla onlarda güzel örnek olacaklar inanıyorum :) kendimde bekle bekle yoruldum sürpriz yapar mı çünkü iki aydır bayramda gelecek dedim bu gidişle bayram da gelirse şaşırmam:) insan ay onun oldu şunun güzelliğine bunun masumluguna derken bi bakıyor sıra kendine gelmiş :)
Bebeeem tebrik ederim canim bebisini kucagina almissin gozunuzaydin gecmis olsun bi selfie de senden bekliyoruz :)Maşallah ona bi hoppidik daha yapti mi ondan da kurtulur inşallah :) bi dogsun da anlarsin o zaman ne koklamaya ne bakmaya doyamiyirsun :) esim uyu dedi gece 15 dk sonra uyanmisim bebegi ver emzircem bir saat oldu diye :)
Hayırlı olsyn canım bol bol sütün olur inşaAllahHastaneyi cinlatsam da şükür acilmam kolay oldu sadece dogumda zorlandik ve dogduk :) şimdi süt artsin diye bekliyoruz oglumuz pek aç :))
MaşaAllah pamuk gibi Rabbim nazardan muhafaza etsin aminnKızlar artık eskisi gibi giremiyorum. Zeynep yüsram göğsümü emmedi ne yaptıysam. Biberona sağıp veriyorum. Buda benim minik papatyam. 2860 gram doğdu yavrum. maşa Allah deyin kızıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?