- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Kıyamam ya Allah razı olsun canım Allah kabul etsin insallahHepinizi bi gözümden gecirmeyw çalıştım sancida inşallah sizin mutluluğunuzu da görelim yakin zamanda :)
Bacııııım gözün aydın olsun nihayet kavuştunuz ana oğul Rabbim bi daha hiiç ayırmasınHastaneyi cinlatsam da şükür acilmam kolay oldu sadece dogumda zorlandik ve dogduk :) şimdi süt artsin diye bekliyoruz oglumuz pek aç :))
Maaşallah fıstığaKızlar artık eskisi gibi giremiyorum. Zeynep yüsram göğsümü emmedi ne yaptıysam. Biberona sağıp veriyorum. Buda benim minik papatyam. 2860 gram doğdu yavrum. maşa Allah deyin kızıma
Söyledin de eklemedik mi hatun yalnız cinsiyeti de yazarsan ona göre ekliyimHani bennn
günaydın kızlar bu gece rüyamdaMogami yi gördüm çoook ünlü bi yazarmış bende tüm kitaplarını alıyodum ayrıca bi gazetedede köşe yazarıydı çok güzel yazılar yazıyodu baya başarılı sevilen ünlü bi yazardın valla :)
Anneeeem çok şirinsin sen maaşallahKızlar Günaydın bu da benim prensesim rabbim isteyen herkese nasip etsin maşallah diyin kuzuma :) rabbim herkesin yavrusunu kendisine bağışlasın
Bi küçük erkek gördümBu resim de bizden gelsin teyzeleri masallahimizi da alalim lutfen :)
Pembiş prenses maaşallahSelam kızlar hiç giremiyorum bebegimle savasiyorum bi donem sutum yoktu bebeğim biberona alıştı şimdi sutum var ama meme istemiyor sagip veriyorum biz 55 günlük olduk çok sukur Rabbim bekleyenleri evlatlarına kavustursun inşallah yeni doğum yapan yapacak arkadaşlar biberon almayın alistirmayin bebisinizi benim gibi çok pişman olursunuz. Maşallah benim kizimaa
eklerim tabi bacım hayırlısı olsun inşallah
kaçıncı haftadasın kuzum eklerim tabi listeye ama kesin değilse yanına bide soru işareti ekleyeceğim kesin dimi küçük prenses...maaşallah size annesiCinsiyetimiz belli oldu kizlar eger bi belirsizlik olmazsa sonradan.bi cimcime kizim olcakk
Canım benim Teşekkürler inş sağlıklı olur bu sefer ayrıca eymen bey de çok yakışıklı maşallahAy ya harika bir haber nasıl sevindim anlatamam canım benim
Ya listede eski arkadaşların doğurduğunu görmek çok güzel ne günlerdi
Bugün 10. günüm canım. Biz 11. gün başlıycaz calismalara artik bayram falan demicez cekilcez odamiza napalim:) Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin. Ayy biliyo musun araya adet girdi sonrada hemen hsg derken 10 günďür ilişki yok bekleyen sperminde sağlıksîz olduğunu okumuştum max 3-4 günlük olmalıymis bende dedim eşime içindeki sprmler şu an sağlıksız onları hemen dışarı çıkar:) sabah geldi yanıma dedigini yaptım diyo gülüyo ne hallere düştükKıyamam size daha gelmeden aranızdaki bağı güçlendiriyor merhametli esin güzel masallah :) kaçırdığın çalışmalar canını sıkma sin rabbim verecekse tek seferi yeter biliyorsun. Bizimki de karnımı gerince oğlum ne yapıyorsun annene deyip totosuna vuruyor
15+3gülünüz şu anda doktor baktı baktı kız dedi bana kalırsa kız yani dedi çünkü bende gördüm soru işareti ekleyebilirsin canım yine de çünkü ankaraya gittiğimde asıl kesin sonucu kendi doktorum diyecek. Bu arada amniyo kesesinden amnıyo zar geçiyormuş çok korktum çok kötü sonuçlar yapıyormuş bebeği kangiren gibi o zar boğum boğum eline parmaklarına ayağına dolanıyormuş ama allahtan benimkine değmemiş inşallah değmezse bi aklımda sürekli orda dua ediyorum rabbim o minik canı korusun. Tam ortadan üzerinden geçiyor yavrumun...Maaşallah fıstığaİnşallah emer annesi sen inatla vermeye devam et...Çok güzel bi kızın var
Söyledin de eklemedik mi hatun yalnız cinsiyeti de yazarsan ona göre ekliyim
Allah iyiliğini vermesin kız hiç yapabileceğim bişey değil ben okuyucuyum daha ziyade
Anneeeem çok şirinsin sen maaşallahteyzelerinin yerine de kokla
Bi küçük erkek gördümmaaşallah afroditim o minicik parmakları öperim ben
Pembiş prenses maaşallahÇok şirinim ben diyo annesi İnşallah emmeye de başlar da seni de bu zahmetten kurtarır küçük cimcime
kaçıncı haftadasın kuzum eklerim tabi listeye ama kesin değilse yanına bide soru işareti ekleyeceğim kesin dimi küçük prenses...maaşallah size annesi
Amin canım ben çok sevindim gerisi önemli değil şu saatten sonra bebeğimin sağlığını düşünüyorumCanım rabbim insanlara evlat nasıP edecek sen kız erkek diye ayiracaksin sadece allah affetsin diyorum benim kv dede erkeğe çok sevindi çok üzüldüm rabbim onların yüzünden bana çok görme biz eşimle hayirlisiyla evlat istedik sen biliyorsun dedim hep . O yüzden onları boşver prensesimiz hayırlı olsun sağlıklı olsunlar oğlan bizim kız bizim gerisini takmiyoruz)
Ne diyeyim canım hayırlısı allahtan kimse umrumda değil zaten şu anda aklım bebeğinin sağlığında bebeğimde bisey yok şükür ama her an olabilme korkusuyla yaşıyorum amniyotik bağ sendromu diyor ..zar geçiyor kese ortasından bebegime değmiyor ama şükür. Böyle yaşayan oldu muCanım rabbim insanlara evlat nasıP edecek sen kız erkek diye ayiracaksin sadece allah affetsin diyorum benim kv dede erkeğe çok sevindi çok üzüldüm rabbim onların yüzünden bana çok görme biz eşimle hayirlisiyla evlat istedik sen biliyorsun dedim hep . O yüzden onları boşver prensesimiz hayırlı olsun sağlıklı olsunlar oğlan bizim kız bizim gerisini takmiyoruz)
Bugün 10. günüm canım. Biz 11. gün başlıycaz calismalara artik bayram falan demicez cekilcez odamiza napalim:) Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin. Ayy biliyo musun araya adet girdi sonrada hemen hsg derken 10 günďür ilişki yok bekleyen sperminde sağlıksîz olduğunu okumuştum max 3-4 günlük olmalıymis bende dedim eşime içindeki sprmler şu an sağlıksız onları hemen dışarı çıkar:) sabah geldi yanıma dedigini yaptım diyo gülüyo ne hallere düştük
Amin canım ben çok sevindim gerisi önemli değil şu saatten sonra bebeğimin sağlığını düşünüyorum.
Ne diyeyim canım hayırlısı allahtan kimse umrumda değil zaten şu anda aklım bebeğinin sağlığında bebeğimde bisey yok şükür ama her an olabilme korkusuyla yaşıyorum amniyotik bağ sendromu diyor ..zar geçiyor kese ortasından bebegime değmiyor ama şükür. Böyle yaşayan oldu mu
Hayırlı ugurlu olsun canım seni takip ediyordum dogurdu mu bebeem diye Allah saglıklı uzun ömürler nasip etsin bebişine inşallahHastaneyi cinlatsam da şükür acilmam kolay oldu sadece dogumda zorlandik ve dogduk :) şimdi süt artsin diye bekliyoruz oglumuz pek aç :))
Doğduk şükür dün gece beklenmedik bi zamanda :) cok ac bi bebeğimiz ve kafasina göre gelen sütümüzle boğuşuyoruz bakalım. Darisi basiniza :)Hayırlı ugurlu olsun canım seni takip ediyordum dogurdu mu bebeem diye Allah saglıklı uzun ömürler nasip etsin bebişine inşallah
Ben hemen dr mesaj attım aradı ulasti. Şimdilik tehlike gözükmüyormuş dedik korkmayın o zaman dedi ama geldiğinizde bunların takibini yapacağım dedi. İçim hiç rahat değil ne sevincimi yaşıyorum ne üzüntümü. 9 ay gerekli olabilir canım bunun kaybolmasına bebeğe zarar verip vermedigine.eger verirse ameliyat secenegi olursa ameliyati tercih etcem yavrumu kurtarmak icin.yoksa eksik dogmasin yavrum.Bunu duymadım ama öncelikle allaha emanetler :) tehlikeli bi şey mi yani degmesi durumu dokuz ay boyunca takip mu edilecek ?
Ben hemen dr mesaj attım aradı ulasti. Şimdilik tehlike gözükmüyormuş dedik korkmayın o zaman dedi ama geldiğinizde bunların takibini yapacağım dedi. İçim hiç rahat değil ne sevincimi yaşıyorum ne üzüntümü. 9 ay gerekli olabilir canım bunun kaybolmasına bebeğe zarar verip vermedigine.eger verirse ameliyat secenegi olursa ameliyati tercih etcem yavrumu kurtarmak icin.yoksa eksik dogmasin yavrum.
İyi dusunmeye calisiyorum hem uzulsem hersey olacagina varacak canim o yuzfen anin guzelligini yasamak yiyecegi ekmek varsa rabbim onu korur hersey bahane o yuzden 10 gun snr insallah iyi haberi alirim.Allah korusun ama sakın kötü düşünme dr un la görüş ne lazımsa bir öğren detayla sevincini de yasa öyle düşünme lütfen
canım annesi doyurur tosuncuğu artık.Doğduk şükür dün gece beklenmedik bi zamanda :) cok ac bi bebeğimiz ve kafasina göre gelen sütümüzle boğuşuyoruz bakalım. Darisi basiniza :)
İnat ediyorum canım. Arada emiyor çok şükürMaaşallah fıstığaİnşallah emer annesi sen inatla vermeye devam et...Çok güzel bi kızın var
Söyledin de eklemedik mi hatun yalnız cinsiyeti de yazarsan ona göre ekliyim
Allah iyiliğini vermesin kız hiç yapabileceğim bişey değil ben okuyucuyum daha ziyade
Anneeeem çok şirinsin sen maaşallahteyzelerinin yerine de kokla
Bi küçük erkek gördümmaaşallah afroditim o minicik parmakları öperim ben
Pembiş prenses maaşallahÇok şirinim ben diyo annesi İnşallah emmeye de başlar da seni de bu zahmetten kurtarır küçük cimcime
kaçıncı haftadasın kuzum eklerim tabi listeye ama kesin değilse yanına bide soru işareti ekleyeceğim kesin dimi küçük prenses...maaşallah size annesi
Sakın mama verme canım. Sütün verdikçe çoğalır canımDoğduk şükür dün gece beklenmedik bi zamanda :) cok ac bi bebeğimiz ve kafasina göre gelen sütümüzle boğuşuyoruz bakalım. Darisi basiniza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?