Beraber Anne Olma Yolunda

Hastaneyi cinlatsam da şükür acilmam kolay oldu sadece dogumda zorlandik ve dogduk :) şimdi süt artsin diye bekliyoruz oglumuz pek aç :))
Bacııııım gözün aydın olsun nihayet kavuştunuz ana oğul Rabbim bi daha hiiç ayırmasın Normal yapmışsın darısı başımıza diyeyim

Kızlar artık eskisi gibi giremiyorum. Zeynep yüsram göğsümü emmedi ne yaptıysam. Biberona sağıp veriyorum. Buda benim minik papatyam. 2860 gram doğdu yavrum. maşa Allah deyin kızıma
Maaşallah fıstığa İnşallah emer annesi sen inatla vermeye devam et...Çok güzel bi kızın var
Söyledin de eklemedik mi hatun yalnız cinsiyeti de yazarsan ona göre ekliyim
Allah iyiliğini vermesin kız hiç yapabileceğim bişey değil ben okuyucuyum daha ziyade
Kızlar Günaydın bu da benim prensesim rabbim isteyen herkese nasip etsin maşallah diyin kuzuma :) rabbim herkesin yavrusunu kendisine bağışlasın
Anneeeem çok şirinsin sen maaşallah teyzelerinin yerine de kokla
Bu resim de bizden gelsin teyzeleri masallahimizi da alalim lutfen :)
Bi küçük erkek gördüm maaşallah afroditim o minicik parmakları öperim ben
Pembiş prenses maaşallah Çok şirinim ben diyo annesi İnşallah emmeye de başlar da seni de bu zahmetten kurtarır küçük cimcime
Mogami canım bat 10 ekim 17.deneme ekler misin
eklerim tabi bacım hayırlısı olsun inşallah
Cinsiyetimiz belli oldu kizlar eger bi belirsizlik olmazsa sonradan.bi cimcime kizim olcakk
kaçıncı haftadasın kuzum eklerim tabi listeye ama kesin değilse yanına bide soru işareti ekleyeceğim kesin dimi küçük prenses...maaşallah size annesi

Son düzenleme:
EYLÜL BAT

Pesettim342 -----------> 1 Eylül --------> 34.Deneme -------->
Eminebi ----------------> 1 Eylül --------> 13.Deneme --------->
Arsinli ------------------> 4 Eylül -------> 17. Deneme --------->
Huriye048 -------------> 6 Eylül --------> 9. Deneme --------->
Neslli --------------------> 6 Eylül -------> 12. Deneme -------->
Friendly8584 ---------> 10 Eylül -------> 17. Deneme -------->
Elisa --------------------> 15 Eylül -------> 15. Deneme -------->
Jasmine53 -------------> 18 Eylül -------> 22.Deneme
Pesettim342 -----------> 28 Eylül -------> 35.Deneme
Arsinli ------------------> 29 Eylül -------> 18. Deneme

EKİM BAT

Eminebi ----------------> 4 Ekim -------> 14.Deneme
Gulbike ----------------> 10 Ekim -------> 17. Deneme
Friendly8584 ---------> 11 Ekim -------> 18. Deneme
Elisa --------------------> 11 Ekim -------> 16. Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Kızlar uzun bi aradan sonra nasılsınız ara ara girebiliyorum forma yeni hamilelerin tebrik ediyorum bekleyenleride inş tez vakitte mesleklerine kavuşurlar

Bugün 10. günüm canım. Biz 11. gün başlıycaz calismalara artik bayram falan demicez cekilcez odamiza napalim:) Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin. Ayy biliyo musun araya adet girdi sonrada hemen hsg derken 10 günďür ilişki yok bekleyen sperminde sağlıksîz olduğunu okumuştum max 3-4 günlük olmalıymis bende dedim eşime içindeki sprmler şu an sağlıksız onları hemen dışarı çıkar:) sabah geldi yanıma dedigini yaptım diyo gülüyo ne hallere düştük

15+3gülünüz şu anda doktor baktı baktı kız dedi bana kalırsa kız yani dedi çünkü bende gördüm soru işareti ekleyebilirsin canım yine de çünkü ankaraya gittiğimde asıl kesin sonucu kendi doktorum diyecek. Bu arada amniyo kesesinden amnıyo zar geçiyormuş çok korktum çok kötü sonuçlar yapıyormuş bebeği kangiren gibi o zar boğum boğum eline parmaklarına ayağına dolanıyormuş ama allahtan benimkine değmemiş inşallah değmezse bi aklımda sürekli orda dua ediyorum rabbim o minik canı korusun. Tam ortadan üzerinden geçiyor yavrumun...

Amin canım ben çok sevindim gerisi önemli değil şu saatten sonra bebeğimin sağlığını düşünüyorum.
Ne diyeyim canım hayırlısı allahtan kimse umrumda değil zaten şu anda aklım bebeğinin sağlığında bebeğimde bisey yok şükür ama her an olabilme korkusuyla yaşıyorum amniyotik bağ sendromu diyor ..zar geçiyor kese ortasından bebegime değmiyor ama şükür. Böyle yaşayan oldu mu

ilahi size tazeleriyle mutlu bayramlar diliyorum o zaman ayy ya bebislerin bizi düşürdüğü haller gerçekten çok komik

Bunu duymadım ama öncelikle allaha emanetler :) tehlikeli bi şey mi yani degmesi durumu dokuz ay boyunca takip mu edilecek ?

Hastaneyi cinlatsam da şükür acilmam kolay oldu sadece dogumda zorlandik ve dogduk :) şimdi süt artsin diye bekliyoruz oglumuz pek aç :))
Hayırlı ugurlu olsun canım seni takip ediyordum dogurdu mu bebeem diye Allah saglıklı uzun ömürler nasip etsin bebişine inşallah

Bunu duymadım ama öncelikle allaha emanetler :) tehlikeli bi şey mi yani degmesi durumu dokuz ay boyunca takip mu edilecek ?
Ben hemen dr mesaj attım aradı ulasti. Şimdilik tehlike gözükmüyormuş dedik korkmayın o zaman dedi ama geldiğinizde bunların takibini yapacağım dedi. İçim hiç rahat değil ne sevincimi yaşıyorum ne üzüntümü. 9 ay gerekli olabilir canım bunun kaybolmasına bebeğe zarar verip vermedigine.eger verirse ameliyat secenegi olursa ameliyati tercih etcem yavrumu kurtarmak icin.yoksa eksik dogmasin yavrum.

Allah korusun ama sakın kötü düşünme dr un la görüş ne lazımsa bir öğren detayla sevincini de yasa öyle düşünme lütfen

Allah korusun ama sakın kötü düşünme dr un la görüş ne lazımsa bir öğren detayla sevincini de yasa öyle düşünme lütfen
İyi dusunmeye calisiyorum hem uzulsem hersey olacagina varacak canim o yuzfen anin guzelligini yasamak yiyecegi ekmek varsa rabbim onu korur hersey bahane o yuzden 10 gun snr insallah iyi haberi alirim.

Doğduk şükür dün gece beklenmedik bi zamanda :) cok ac bi bebeğimiz ve kafasina göre gelen sütümüzle boğuşuyoruz bakalım. Darisi basiniza :)
canım annesi doyurur tosuncuğu artık.aminnn diyelim şimdilik bana uzak geliyor bebiş ama Rabbim büyük.

İnat ediyorum canım. Arada emiyor çok şükür

Doğduk şükür dün gece beklenmedik bi zamanda :) cok ac bi bebeğimiz ve kafasina göre gelen sütümüzle boğuşuyoruz bakalım. Darisi basiniza :)
Sakın mama verme canım. Sütün verdikçe çoğalır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…