Kucağımıza alınca inanacagiz herhalde anne olacağımıza :) komik ama hala buyumemis gibi hissediyorum kendimi :)Ben mi doğurcam yok canımoldu mu o kadar :-/ daha hamile miyim ona ikna edemedim kendimi :)
Canim ya sirtini ya totosunu dayiyodur benim tospik ters ya kafasini sokuyor kaburgamin altına :)hamişler bişey sorcam benm karnımın ortası sertleşip kalıyor 5 veya 10 sanıye kadar dün pazara gittim bi de kendimi okutmaya gittim bi yere ama arabayla eve geldim sofra hazırladım aksam sürekli sertleşti karnım bu sabah da af edersiniz böle vajinam kaskatı kesildi gibi oldu zonkladı sanki iki üç kez falan kısa süreli öyle ağrı girdi neden olur nette rahim kasılması diyo ama o mu değil mi bilemedim..
Cok kalir mi ki benimki kalmaz umarım moralimi bozar sütüm gider cok karışırCanım başta ev kalabalık olacağı için belki pek ugramayiz da bebisimle evde tek kalınca kayinvalide gidince burdayım
Ben gecen seneye kadar saclarimi iki yandan örüp minik kurdela takiyodum be evdeKucağımıza alınca inanacagiz herhalde anne olacağımıza :) komik ama hala buyumemis gibi hissediyorum kendimi :)
Bizimki bir ay kalır herhaldeCok kalir mi ki benimki kalmaz umarım moralimi bozar sütüm gider cok karışır
Ay bende ağlarım düşününce dahi garip oluyor içim :) bu aralar eşim ile bir garip hissediyoruz zaten o da diyor baba mi olacağım ben diye :)Ben gecen seneye kadar saclarimi iki yandan örüp minik kurdela takiyodum be evdebazen yorulup esima bakip kucak diyorum oldu diyo büyüyecegimi sanmıyorum zaten pek :) kucağıma aldigimda kesin kesin ağlarım ben :)
Bizimki bir ay kalır herhaldeeşime bayramda iznini 2. Güne al da seninle bende dönerim diyordu doğumda da gelecek kurbana da gidip geri gelecekmis iste
Bende bebeğim ve eşimle başbaşa kalmak istiyorum annem bir hafta kalıp gidecek kayinvalide de öyle yapsa ne var :)Istemiyorum ama ya doktorlari begenmez herşeyi o bilir koyacagim adi begenmez vay efendim bir kiz doguramadin der şimdiden emzik vermeyin yok simdikiler cok biliyor diye tutturdu bile esimin izni var sanırım bayramla iki hafta bıraksın tadini cikaralim ya. Zaten onun yaptigi isten nolcakben pesine tekrar yapıyorum
Gecen ufak bi doğum sancisi gibi birsey atlattım zaten baktım notunu verdim sakin yoldaAy bende ağlarım düşününce dahi garip oluyor içim :) bu aralar eşim ile bir garip hissediyoruz zaten o da diyor baba mi olacağım ben diye :)
Bizimki kursa yazilcam dedi dedim ne zaman başliyor dedi eylül dedim ne güzel işte teyzemle kizi dort yil gitti sende gitBende bebeğim ve eşimle başbaşa kalmak istiyorum annem bir hafta kalıp gidecek kayinvalide de öyle yapsa ne var :)
Git Güle güle git deseydin :)Bizimki kursa yazilcam dedi dedim ne zaman başliyor dedi eylül dedim ne güzel işte teyzemle kizi dort yil gitti sende git
Ay inşallah gider ya görümceme raziyim üni. Tercihi yapmamis evi silsin süpürsun yeter yemegi esimle ben yaparim zatenGit Güle güle git deseydin :)
Benim kayinvalide de yemek yapar ama temizlik zor temizlik yapmadiktan sonra ne gereği var ki. Bakalım nasıl olacak :)Ay inşallah gider ya görümceme raziyim üni. Tercihi yapmamis evi silsin süpürsun yeter yemegi esimle ben yaparim zaten
Aynen bence de ki yemegi esim de yapar ki ne yapar peh :) bazilarini ben ondan öğrendim düşünBenim kayinvalide de yemek yapar ama temizlik zor temizlik yapmadiktan sonra ne gereği var ki. Bakalım nasıl olacak :)
anladim canim.isin zormus allah kolaylik versin. Bilmez miyim benim belim de oyle ilerlemez umarimSayayim canim
Uzanmak bana daha cok izdirap veriyor beticim belim bosta kaliyor sanki direk agri saplaniyor bacaklarimi uzatip oturabiliyorum en fazla ama iste mecburefn gidiyorum annem hasta haliyle evimi temizliyor bir de pazar isini ona yukleyemem esim de iste oluyor mecbur ben gidiyorum esim pazar arabasini annemlerden aliyor
Kac yasindasin sen canm kucuk gorunuyosun fotoda daAynen bence de ki yemegi esim de yapar ki ne yapar peh :) bazilarini ben ondan öğrendim düşün
Mogami MINIKKUS1 @betiboop lulus_k canlarım allah razı olsun sizlerden insanı deşarj ediyorsunuz cok sağolun valla yazdıklarınızı okudum kendimi böle umut yükleyince adet olunca daha cok üzülüyorum ama beticim fındıktan sonra ekim gibi ilk aşılamayla başlayacam bu işe ailelerden gizli kapaklı 2 kez aşılama deneriz olmadı artık herkes öğrenir tüp bebek yaptırırz malum biraz sıkıntılı sürec bu yumurta toplama işi falan sonrası aileler henüz cocuk denediğimizi bilmeden tüp bebek olayı nasıl acıklanır bilemiyorum ama inşallah hiç birine gerek kalmaz Lulus ben galiba yarı yomralıyım ....mogişimm....kaygılım...betimm seviliyorsunuz iyiki varsınız bu süreçte en yakın akrabalarımdan arkadaşlarımdan bana daha yakınsınız sağolun...allahım hayırlısıla sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin ....aminnnn
28 :)) küçüküm caniiiim :))))Kac yasindasin sen canm kucuk gorunuyosun fotoda da
28 :)) küçüküm caniiiim :))))Kac yasindasin sen canm kucuk gorunuyosun fotoda da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?