Beraber Anne Olma Yolunda

Canim ya sirtini ya totosunu dayiyodur benim tospik ters ya kafasini sokuyor kaburgamin altına :)

Kucağımıza alınca inanacagiz herhalde anne olacağımıza :) komik ama hala buyumemis gibi hissediyorum kendimi :)
Ben gecen seneye kadar saclarimi iki yandan örüp minik kurdela takiyodum be evde bazen yorulup esima bakip kucak diyorum oldu diyo büyüyecegimi sanmıyorum zaten pek :) kucağıma aldigimda kesin kesin ağlarım ben :)

Cok kalir mi ki benimki kalmaz umarım moralimi bozar sütüm gider cok karışır
Bizimki bir ay kalır herhalde eşime bayramda iznini 2. Güne al da seninle bende dönerim diyordu doğumda da gelecek kurbana da gidip geri gelecekmis iste

Ben gecen seneye kadar saclarimi iki yandan örüp minik kurdela takiyodum be evde bazen yorulup esima bakip kucak diyorum oldu diyo büyüyecegimi sanmıyorum zaten pek :) kucağıma aldigimda kesin kesin ağlarım ben :)
Ay bende ağlarım düşününce dahi garip oluyor içim :) bu aralar eşim ile bir garip hissediyoruz zaten o da diyor baba mi olacağım ben diye :)

Istemiyorum ama ya doktorlari begenmez herşeyi o bilir koyacagim adi begenmez vay efendim bir kiz doguramadin der şimdiden emzik vermeyin yok simdikiler cok biliyor diye tutturdu bile esimin izni var sanırım bayramla iki hafta bıraksın tadini cikaralim ya. Zaten onun yaptigi isten nolcak ben pesine tekrar yapıyorum
Bizimki bir ay kalır herhalde eşime bayramda iznini 2. Güne al da seninle bende dönerim diyordu doğumda da gelecek kurbana da gidip geri gelecekmis iste

Bende bebeğim ve eşimle başbaşa kalmak istiyorum annem bir hafta kalıp gidecek kayinvalide de öyle yapsa ne var :)

Ay bende ağlarım düşününce dahi garip oluyor içim :) bu aralar eşim ile bir garip hissediyoruz zaten o da diyor baba mi olacağım ben diye :)
Gecen ufak bi doğum sancisi gibi birsey atlattım zaten baktım notunu verdim sakin yolda dedim benim adam olmuş ya güneş mi çarptı ne oldu midem tuttu karin sirt agrisi soğuk ter bi de sanci saplandı yolda bi elim arabanin tutunma yerinde bi elim karnimda derin nefesler ala ala park yerine geldik sonra lavaboya gittim falan acildim neredeyse birini gonderecekmis pesimden lavaboya dogumhane kapisi gibi dönüyordu kapida çıktım yürüdük az iyi misin dedi iyiyim dedim bindik arabaya arabayi yerinden cikardi iki üç metre sonra yine bi ter dedim dön geriiiii :-/

Bende bebeğim ve eşimle başbaşa kalmak istiyorum annem bir hafta kalıp gidecek kayinvalide de öyle yapsa ne var :)
Bizimki kursa yazilcam dedi dedim ne zaman başliyor dedi eylül dedim ne güzel işte teyzemle kizi dort yil gitti sende git

Ay inşallah gider ya görümceme raziyim üni. Tercihi yapmamis evi silsin süpürsun yeter yemegi esimle ben yaparim zaten
Benim kayinvalide de yemek yapar ama temizlik zor temizlik yapmadiktan sonra ne gereği var ki. Bakalım nasıl olacak :)

anladim canim.isin zormus allah kolaylik versin. Bilmez miyim benim belim de oyle ilerlemez umarim

Aminnn sende sag ol bebiste var olsunnn insallahh arsinlim findigi toplarken ye de bol enerjinsonra guzel oksijeninide aldin mi gelsin bebisimiz sikinti yokk dagda bayirda ask yasayin tadini cikarin sonraa birbirinizi ozlersinizz :)

bebeem mesajlarına çok guldum sen çok yasa emi valla doğum stresi de neymiş doğum sonrası isime karisacaklar korkusunun yaninda ben şimdiden düşünüyorum valla, kayinvalidem iyidir ana lider ruhludur herşeyi idare etmek ister. Halam ve annemdr gelecekler, halamda laf esirgemez napcaz evde bilmem sirke döner ev
Aslında çocuğun anneye, eve, düzene alışması için doğumdan sonra olabildiğince erken yalniz bırakmaları gerek bizleri. Çocuk şımarık, huysuz, güvensiz oluyor her kafadan bi ses cikinca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…