Ooo senin ev iyice curcuna olacak desenebebeem mesajlarına çok guldum sen çok yasa emi valla doğum stresi de neymiş doğum sonrası isime karisacaklar korkusunun yaninda ben şimdiden düşünüyorum valla, kayinvalidem iyidir ana lider ruhludur herşeyi idare etmek ister. Halam ve annemdr gelecekler, halamda laf esirgemez napcaz evde bilmem sirke döner ev
Aslında çocuğun anneye, eve, düzene alışması için doğumdan sonra olabildiğince erken yalniz bırakmaları gerek bizleri. Çocuk şımarık, huysuz, güvensiz oluyor her kafadan bi ses cikinca.
canım tek gidecem fındığa eşimin yıllık iznini fındıkta kullanmıycaz belki biyerlere gideriz yıllık izninde o yüzden bizde fındık ayrılık demekAminnn sende sag ol bebiste var olsunnn insallahh arsinlim findigi toplarken ye de bol enerjinsonra guzel oksijeninide aldin mi gelsin bebisimiz sikinti yokk dagda bayirda ask yasayin tadini cikarin sonraa birbirinizi ozlersinizz :)
Bugne kadar ben de popoya yoruyodum onlari ama nette okuyunca korktumCanim ya sirtini ya totosunu dayiyodur benim tospik ters ya kafasini sokuyor kaburgamin altına :)
Simdiden soyluyorum valla ben esim de birer hafta kalirlar sonra kardesin gelir isini gormeye dedi onu arkama aldiysam tamam zaten:) sen de yavastan soyle canim birer hafya kain yeter diyeBende bebeğim ve eşimle başbaşa kalmak istiyorum annem bir hafta kalıp gidecek kayinvalide de öyle yapsa ne var :)
Sagol canim elinden geldigince is yapmamaya bak geri donusu olmuyor bizim durumumuzun maalesef..anladim canim.isin zormus allah kolaylik versin. Bilmez miyim benim belim de oyle ilerlemez umarim
Bugun hemsirwye sordm olmuyomus canim cunku kaslar varmis kalcada gobektn idare ediyoruz :)Canim doktor bana göbekten ve koldan yap dedi. Kalcadan oluyor mu bilmiyorum.
benmde hassas bi cildm var ama kann aldirmada falan sorun yasamadm simdiye kadr bu ignelerde normalmis bebis icin katlanicz :) senin sglk durumn nasil?Onu bilmiyorum canım.ama ignenin girdigi nokta baskı uygularsa deri ile kasın arasına kan sızmazmış.o morluk o yüzden oluyomuş.kızkardeşim kolundan kan aldırırken bile böyle morarır kişiden kişiye değişiyo.o açık tenlidir bütün damarları açıkta görünür ama yinede damarını bulamazlar.ben buğday tenliyim ama ilk seferde damarı bulurlar morlukta oluşmaz.yani dşycem birazda bünye ile ilgili
Canım ben eşime desem istemiyorsun annemi der annesini şimdiden çağırıyor sen düşün gerisiniBugne kadar ben de popoya yoruyodum onlari ama nette okuyunca korktum
Simdiden soyluyorum valla ben esim de birer hafta kalirlar sonra kardesin gelir isini gormeye dedi onu arkama aldiysam tamam zaten:) sen de yavastan soyle canim birer hafya kain yeter diye
Sagol canim elinden geldigince is yapmamaya bak geri donusu olmuyor bizim durumumuzun maalesef..
Bı yas varmıs aramızda kız28 :)) küçüküm caniiiim :))))
Bazen al elimdn telefonu diye bosuna demiyorum ya esime psikoloji bozmaya bire birBugne kadar ben de popoya yoruyodum onlari ama nette okuyunca korktum
Simdiden soyluyorum valla ben esim de birer hafta kalirlar sonra kardesin gelir isini gormeye dedi onu arkama aldiysam tamam zaten:) sen de yavastan soyle canim birer hafya kain yeter diye
Sagol canim elinden geldigince is yapmamaya bak geri donusu olmuyor bizim durumumuzun maalesef..
Gel gel bana komsu gel batıkentte oturuyorum ben kotu gelın degılsın canm olması gereken o ne ısı varmıs herkes bı evde olduu deseydınbebeem biz bu kaynanalari naapsak acaba :) bizde çocuk olunca taşınmayı düşünüyoruz bu evimiz cadde üstünde çocuk için sokak imkânsız. Ankarafa Batıkentte site seklinde evlere tasiniriz diye konusuyoduk. Esim kayinvalideme söylemiş bizde kayınpeder olmadığı için çok uzaklasamiyoruz. Kayinvalidem bigün batikentte evlere baktın mi evi satayimda tasiniriz diye. Aaaa anne sende mi taşıncan dedim. Cevap su: e birlikte yaşarız iki eve ne gerek var. Beni kizdrmak için bilerek söylüyor belli saka ama ynede alttan almadim, ne gerek var herkesin evi yeri ayrı iyiyz annem dedim. Kotu gelinim azcik galiba
İyi demissin ya rahat edemiyorum farkinda ne zorlarlar ki zaten acunla issiz adaya gitsek kurek ceker gelirler :-/bebeem biz bu kaynanalari naapsak acaba :) bizde çocuk olunca taşınmayı düşünüyoruz bu evimiz cadde üstünde çocuk için sokak imkânsız. Ankarafa Batıkentte site seklinde evlere tasiniriz diye konusuyoduk. Esim kayinvalideme söylemiş bizde kayınpeder olmadığı için çok uzaklasamiyoruz. Kayinvalidem bigün batikentte evlere baktın mi evi satayimda tasiniriz diye. Aaaa anne sende mi taşıncan dedim. Cevap su: e birlikte yaşarız iki eve ne gerek var. Beni kizdrmak için bilerek söylüyor belli saka ama ynede alttan almadim, ne gerek var herkesin evi yeri ayrı iyiyz annem dedim. Kotu gelinim azcik galiba
Hadi ya bizimki oyle degil Allah'tan gerci biliyor anasini ondan sanirimCanım ben eşime desem istemiyorsun annemi der annesini şimdiden çağırıyor sen düşün gerisini
Henuz citir anneyiz de ikinciye kitir olur muyum acep :-/Bı yas varmıs aramızda kız
Benimki ilk ve ilk torun cocugu olacak :-/bebeem benim hiç kurtuluşum yok canım eşim tek erkek evlat bir de
Allah sabır versin hepimize :)Benimki ilk ve ilk torun cocugu olacak :-/
Dokuzuncu ayinda da bidir bidir konusurum sen iste yeter ki9.ayimda olsaydımbebeem yüzünden bugün dogururdum herhalde ne çok guldurdun beni yaa biz bi topic daha acariz dogurunca dogum sonrasi icin demedi demeyin bak :)
@betiboop memnun musun canım batikentten, bizim bayaa bayaa aklımıza yatıyor oralar çocuk için oyun alanı daha çok orda.
Bu arada hareketlerini hissetmeye basladiniz mi brbisleriniz, bizimkinin yerini bulabiliyorum sertlikten ama hareket hissetmiyorum halaa
Ay amin gerci sayelerinde dogum korkusunu unutuyoruz o da bise bozuk saat misali :))Allah sabır versin hepimize :)
valla sabahtan beri yine oluyor halbuki hiç bi iş de yapmıyorum yemek dısında bu kasılmalar bebeğe zararlı mı ki canm
Canım sen de kontrolden ıyı haberle gelırsın ınsallah dugun krızını atlatabıldınız mı gıtmıyosun degıl mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?