Beraber Anne Olma Yolunda

Ooo senin ev iyice curcuna olacak desene ama gerçekten nasıl dogurcamdan çok dogurduktan sonra kv. cok durur mu ki acaba korkum var psikolojim bozulmuş anacim ben gecen kizdim zaten akrabanin kizini şımartti biraz dedim iyi birsey mi yaptin şimdi biri iti biri kötü derse birşeye ne olur o çocuğun hali. Actirma benim bayramlik agzimi dedim taam o kismini icimden dedim :-/ zaten yaniyodum bi de tepem atinca iyi tuttum kendimi

Aminnn sende sag ol bebiste var olsunnn insallahh arsinlim findigi toplarken ye de bol enerjinsonra guzel oksijeninide aldin mi gelsin bebisimiz sikinti yokk dagda bayirda ask yasayin tadini cikarin sonraa birbirinizi ozlersinizz :)
canım tek gidecem fındığa eşimin yıllık iznini fındıkta kullanmıycaz belki biyerlere gideriz yıllık izninde o yüzden bizde fındık ayrılık demek

Canim ya sirtini ya totosunu dayiyodur benim tospik ters ya kafasini sokuyor kaburgamin altına :)
Bugne kadar ben de popoya yoruyodum onlari ama nette okuyunca korktum

Bende bebeğim ve eşimle başbaşa kalmak istiyorum annem bir hafta kalıp gidecek kayinvalide de öyle yapsa ne var :)
Simdiden soyluyorum valla ben esim de birer hafta kalirlar sonra kardesin gelir isini gormeye dedi onu arkama aldiysam tamam zaten:) sen de yavastan soyle canim birer hafya kain yeter diye
anladim canim.isin zormus allah kolaylik versin. Bilmez miyim benim belim de oyle ilerlemez umarim
Sagol canim elinden geldigince is yapmamaya bak geri donusu olmuyor bizim durumumuzun maalesef..

bebeem biz bu kaynanalari naapsak acaba :) bizde çocuk olunca taşınmayı düşünüyoruz bu evimiz cadde üstünde çocuk için sokak imkânsız. Ankarafa Batıkentte site seklinde evlere tasiniriz diye konusuyoduk. Esim kayinvalideme söylemiş bizde kayınpeder olmadığı için çok uzaklasamiyoruz. Kayinvalidem bigün batikentte evlere baktın mi evi satayimda tasiniriz diye. Aaaa anne sende mi taşıncan dedim. Cevap su: e birlikte yaşarız iki eve ne gerek var. Beni kizdrmak için bilerek söylüyor belli saka ama ynede alttan almadim, ne gerek var herkesin evi yeri ayrı iyiyz annem dedim. Kotu gelinim azcik galiba

Canim doktor bana göbekten ve koldan yap dedi. Kalcadan oluyor mu bilmiyorum.
Bugun hemsirwye sordm olmuyomus canim cunku kaslar varmis kalcada gobektn idare ediyoruz :)
benmde hassas bi cildm var ama kann aldirmada falan sorun yasamadm simdiye kadr bu ignelerde normalmis bebis icin katlanicz :) senin sglk durumn nasil?

Canım ben eşime desem istemiyorsun annemi der annesini şimdiden çağırıyor sen düşün gerisini

Bazen al elimdn telefonu diye bosuna demiyorum ya esime psikoloji bozmaya bire bir

Gel gel bana komsu gel batıkentte oturuyorum ben kotu gelın degılsın canm olması gereken o ne ısı varmıs herkes bı evde olduu deseydın

İyi demissin ya rahat edemiyorum farkinda ne zorlarlar ki zaten acunla issiz adaya gitsek kurek ceker gelirler :-/

9.ayimda olsaydım bebeem yüzünden bugün dogururdum herhalde ne çok guldurdun beni yaa biz bi topic daha acariz dogurunca dogum sonrasi icin demedi demeyin bak :)
@betiboop memnun musun canım batikentten, bizim bayaa bayaa aklımıza yatıyor oralar çocuk için oyun alanı daha çok orda.
Bu arada hareketlerini hissetmeye basladiniz mi brbisleriniz, bizimkinin yerini bulabiliyorum sertlikten ama hareket hissetmiyorum halaa

Dokuzuncu ayinda da bidir bidir konusurum sen iste yeter ki dogurup da kaynanadan muzdarip olanlar buraya diye baslik acariz artik benimkinin minicik ayaklar gobek altinda tepiniyor yirim o ayaciklari ya.

valla sabahtan beri yine oluyor halbuki hiç bi iş de yapmıyorum yemek dısında bu kasılmalar bebeğe zararlı mı ki canm

Cnm ben de yasiyorum karnım sivriliyo gibi toplanıyo bi yere. Daha çok erken olduğu için dr haftafa bir iğne ve Progestan yazdı. Druna Danış cnm

Canım sen de kontrolden ıyı haberle gelırsın ınsallah dugun krızını atlatabıldınız mı gıtmıyosun degıl mı

Gitmiyorum cnm dr müsade etmedi zaten başka bişey istesem olcakmış :/ inş güzel haberler alırım da bu kasılmalar beni korkutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…