Beraber Anne Olma Yolunda

Karnım bi yere toplanıyor sivriliyo gibi oluyor baskı hissediyosun zaten. Ben dra bahsedince hmm kasılma o :/ dedi Allaha emanetler daha çok küçük. İnş vaktinde sağlıkla gelsin

Canim dedigin sey bende 30.haftalardayken baslamisti bol bol su ic ve magnezyum kullan sertlesmeler baya azaliyor

Karnım bi yere toplanıyor sivriliyo gibi oluyor baskı hissediyosun zaten. Ben dra bahsedince hmm kasılma o :/ dedi Allaha emanetler daha çok küçük. İnş vaktinde sağlıkla gelsin
Canim gunde iki muz ve en az 3 lt suyunu aksatma doktorun magnezyum vermisyr duzenli kullan Allah'in izniyle bisey olmaz

inşallahhh zeynebimmm .. sen bol bol dinlen kendini yorma bırak iş falan da yapma canı cehenneme.. bende cuma günü gideceğim kontrolümüz var. o gün sorcam.gerçekten bol su çok önemli hele bu sıcaklarda...

Kızlar birsey soracağım size. Siz bebeğiniz için pisik kremi ne aldınız. Ben bakım seti olarak aldım uni baby nin. Iki tane ıslak Mendili iki alt açma(biryere gezmeye giderken) bebek yağı köpük şampuan bir de çantası var hediye olarak. Ama pisik kremi nasıl olur hiç bilmiyorum diğer ürünleri güzel.

Bende uni baybinin urunlerini aldimda pisik kremini daha almadim bende kararsizim hangi marka iyi olur diye

Bende uni baybinin urunlerini aldimda pisik kremini daha almadim bende kararsizim hangi marka iyi olur diye
Sende ki uni baby aldın :)) ıslak Mendili ve şampuan bebek yağı hoşuma gitti ama dün kardeşim denizde yanmış diye biraz sürdü vücudunda emilmedi beyaz beyaz kaldı canım sıkıldı neden öyle oldu diye. Set halinde aldigimiz için o da vardı içinde. Olmadı başka kullanırım bende ne yapayim

Canım ben set şeklinde almadım pişik kremi arkadaşım sudocrem den çok memnundu doktoru vermiş ondan aldım bende

Canım ben set şeklinde almadım pişik kremi arkadaşım sudocrem den çok memnundu doktoru vermiş ondan aldım bende
Setin içindekini kullanır miyim bilmiyorum belki iyidir bakacağım artık duruma göre. Ama doktor da yaziyormus pisik kremi. Teyzem kullanıyor çokta memnun

Canım ben sadece şampuan unibaby aldım bir de ıslak mendil alacağım 12 li paket losyon chicco aldım pişik kremi sudocrem aldım

Selam kizlar haftaya persembe gunu kizimi kucagima alacagim insallah dua edinde kolay olsun
canımm biz iyiyiz kızımla çokk şükürr büyüyoruzzz :) ayyy hadi az kaldı kavuşmanıza sağlıkla sağ salim inşallahhhhh :) nasıl heyecanlarrr ??

Setin içindekini kullanır miyim bilmiyorum belki iyidir bakacağım artık duruma göre. Ama doktor da yaziyormus pisik kremi. Teyzem kullanıyor çokta memnun
Evet canim doktorlar yazıyor teyzen sudocrem den mi memnun canim

canım eltimin bebeğinde uni baby nin bebe yağı alerji yapti.benek benek kızarıklık oldu bebekte.sonra kullanmıyor diye bana verdi karnıma süreyim diye beni de inanilmaz ötesi kaşındırdı parçalıcaktım karnımı o derece haberin olsun :)

Yok canım onun kullandığı hematem mi dedi öyle birşey yalnista hatırlıyor olabilirim adını
Simdi ek olarak alma canim o zaman inşallah hiç gerek olmaz da olursa da doktor yazınca alırsın. Hastane çantan hazır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…