Beraber Anne Olma Yolunda

Yaaa( söylediğin iyi oldu o zaman onu da kullanmam. Sampuaniyla ıslak Mendili iyidir inşallah.

Simdi ek olarak alma canim o zaman inşallah hiç gerek olmaz da olursa da doktor yazınca alırsın. Hastane çantan hazır mı?
Öyle yapıcam zaten canım şimdi birsey almicam. Zaten set halinde aldım diye pişman oldum biraz ama neyse bir tane daha cantamiz olmuş oldu:) dün hastane cantamizin bebekle ilgili malzemeleri koydum kendimle ilgili olanları da biraz eksikler var. Bir sonraki kontrole gittiğimde tamamlarim. Emzirme sütyen hasta bezi terlik çocuk bezi alacağım. Seninki hazır mı

Hadi ya iyi degilmiymis uni bayby olmadi baska aliriz artik

canımm biz iyiyiz kızımla çokk şükürr büyüyoruzzz :) ayyy hadi az kaldı kavuşmanıza sağlıkla sağ salim inşallahhhhh :) nasıl heyecanlarrr ??
Cok heyecanliyim evet az kaldi dusunmekten uyku uyuyamiyorim stres basti simdiden biri dokunsa aglayacak gibi oluyorum cok garip hallerdeyim ya insallah hayirlisiyla kavusurum kizima

Hadi ya iyi degilmiymis uni bayby olmadi baska aliriz artik
Benim pek içime sinmedi canım. Ben hem yerli mali hem de alkol paraben v.s. yok diye uni baby almak istedim. Sadece ıslak Mendili ve köpük şampuani şu anda işime yarayacak gibi görünüyor. maysu da bebek yağını denemiş kaşıntı yapmış

Sampuani nasil acaba omadi baska marka aliriz bende sampuanini yagini almistim

Bende bilmeden aldim neyse dra sorarim oyle alirim artik ben islak mendilini almadim prima primum care bez almistim onun islak mendili var bide pamuk aldim ben ilk zamanlar pamukla silerim poposunu diye

Sampuani nasil acaba omadi baska marka aliriz bende sampuanini yagini almistim
Bende köpük sampuanni aldım yeni doğan için. O da iyi çıkmazsa bir tek ıslak Mendili kalacak elimde. Off yaa bir daha ki sefere dalın alırım ondan da sasmam

Bende bilmeden aldim neyse dra sorarim oyle alirim artik ben islak mendilini almadim prima primum care bez almistim onun islak mendili var bide pamuk aldim ben ilk zamanlar pamukla silerim poposunu diye
Bende öyle yapmayı düşünüyordum pamukla ve suyla silmeyi uni babynin ki de saf pamuk ve su deyince aldım o güzel görünüyor.

Çanta yapmadım daha canim bez ile ıslak mendil eksik bizim de onları da alınca tamamdır benim bebek hem ilerde doktor da sezeryan derse agustos sonu gibi doğum olur herhalde kendi doktorum iki aydır kolu kırık izinde pazartesi geliyor şükür kesinleşir o zaman yıkamaya başladım eşyalarını ütü de yavaş yavaş yapayım kalsın. Annem doğumdan bir hafta önce gelecek biz yaparız diyor ama içim rahat etmez hepsi bitsin :)

Bende köpük sampuanni aldım yeni doğan için. O da iyi çıkmazsa bir tek ıslak Mendili kalacak elimde. Off yaa bir daha ki sefere dalın alırım ondan da sasmam
Canım şampuan a iyi diyorlar bende Yenidoğan köpük şampuan aldim

Yaaa( söylediğin iyi oldu o zaman onu da kullanmam. Sampuaniyla ıslak Mendili iyidir inşallah.
onlar çok iyi çok çok memnunlar canım.hatta bak eltim evde olduğunda kullanması için temizleme pamuğu aldı.altını açtığında pamuğu ıslatıyor onla temizliyor.herkes onu öneriyor.ıslak mendilide dışarda kullanırsınız. temizleme pamuğu özel satılıyor hem çok uygun.

Canım şampuan a iyi diyorlar bende Yenidoğan köpük şampuan aldim
Ohh iyi bari ya bari samouanini kullanayim. Canım ben yıkama ütü işini çok önceden bitirmistim. Bence sen kendini yormadan yavaş yavaş yap. Çünkü agirlasiyoruz. Bende 5 ağustosta gideceğim doktora o zaman tam 36 hafta oluyor yani 9 ayı dolduruyorum. 10 gün daha eklersek agustosun 20 sine kadar olur gibi görünüyor. Yani ben öyle hesap ediyorum

Kizlar ben pisik kremi basiscreme var cok guzel tavsiye ederim ben ondan alcam mustelanin urunlerii tavsiye ediyolar alisveriste ilk tercihm mustela ve sebamed olcak ilk aylar onemli cunku

Simdiden yeterince ağır hissediyorum zaten canim bir makina daha çamaşır attım şimdi yavaş yavaş ütüyü de yapar bitiririm. Zaman yaklaşıyor hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

Oyyy oyyy topigin annisleri bebisleri için alışveriş yapmaya başlamış, pisik kremleri sampuanlar herşeyin iyisini ararlarmis :) her birimizin bebeğini korusun Rabbim, daha kucağa almadan endişelenmeye başladık onlar için hersey tam olsun iyi olsun diye.
W wuslt canım çok az kalmis doğuma kolayca olsun doğumun inşallah. Gobuste son 1haftanin tadını çıkartın anne kız :)
Bu arada ben Johnson baby yagi kullaniyorum kendimde, sıcak havalarda kaşıntı yapıyor oda bende

Öyle telaslandik işte canim:) bende kendim için johnsons baby aldım sürüyorum ama dediğin gibi sıcakta hiç çekilmiyor.

Kizlar ben pisik kremi basiscreme var cok guzel tavsiye ederim ben ondan alcam mustelanin urunlerii tavsiye ediyolar alisveriste ilk tercihm mustela ve sebamed olcak ilk aylar onemli cunku
Mustelayi duydum canım sadece internetten mi satışı oluyor onun yoksa dışarda da bulabiliyor muyuz. Sen sampuani v.s. mustela mi alacaksin

şampuandan çok çok memnunlar canım hala kullanıyorlar.aslında ilk aylar için en iyisi seba med.biraz tuzlu ama :/
Evet sebamedi bende duymustum hassas olduklari icin onemli aslinda tecrubesiz olunca aldim iyidir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…