Beraber yaşamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
böyle bir kişi ile konuşmuştum zamanında. Aramızda 10 yaş vardı. ilişkileri hep kısa sürmüş. Evliliği de yapamam diyordu. Hayatı yaşamak varken neden evlenelim diyordu da hayat yaşadığı da yoktu. Sadece günlük ilişkiler.
Benim böyle bir ilişki yaşamam mümkün değil deyip ayrılmıştım ama ara ara hep kendini hatırlatır buluşmak isterdi. Şu an 45 yaşında ve hala bekar.
Sizin görüştüğünüz kişininin neden evlenmediğini anlıyorum ve o asla evlenmez. Bu tiplerle yapamazsınız sevgili bile olamazsınız

Evet bana ve bu yaşa kalmazdı...
estagfurullah bana kalmazdı demeyın
sıze nıye kalmasın kurban olsun sıze erkekler
sız ıyılerını hakedıyorsunuz ve kader kısmet ısı
bırılerıyle adımlar atılır anlasılmaz ayrılır veya hıc evlılık dusunmuyor olabılır
ama yok evlenmeye fırsatım olmadı yok cok calıstım falan resmen bla bla sacmalamıs yanı bu sızı aptal yerıne koymaya calısıyor
bellıkı kusurlu bakıs acısı yuzunden hıc bır kadın sevgısıne deger gormemıs belkı ne kotu huyları var ondan dolayı yalnız kı o kotu huyları aslında ortada bakıs acısı felaakeeet ve sızın asla boyle bırıyle ısınız olmamalı

Modern özgürlük. Gerçekten değişik bir kavrammış. Sen arkadaşlarınla tatile, alışverişe gidebilirsin ben bu sayede giderim kimse birbirine hesap sormaz. Aynı evde yaşarız yaşayacağımızı yaşarız olmadı bırakırız olarak anladım ben. Şu zamanda zaten herkes birbirine karşı güven problemi yaşıyorken bunca yıl yaşadıklarında bunları mı çıkarmış. Ayrıca karşılaştığı kişiler hep mi sorunluymuş bence sorunlu olan kendisi. Hiç ciddi düşünülecek birisi değil zaten onunda ciddi düşüncesi olduğundan şüpheliyim.

Bunların akılları da kıt zekaları da....Evliliği bir hapis veya kısıtlama olarak kafada kodlamışlar, yıllarca bu bakış açısıyla dolaşıp, belki de sürekli internetten ordan burdan geçici ilişki kurma peşindeler...O da bir yere kadar yani...Gençlik elden gidince, o parlak cilt, dinamik beden cekip gidince de zorlanmaya başlıyorlar...Evliliği o kadar gözlerinde büyütüp kötü bişi olarak kodlamışlar ki taa ki elden ayaktan düşüp yapayalnız kaldıklarında ancak düşünüyorlar..Yazık

Merhaba. Ilk once o beyefendiye karsi hissiniz var mi? Yoksa evlenmedim evleneyim diyemi hic sevmediyiniz, sirf evlilik olsun diye mi evlenmek istiyorsunuz? Saglam dusuncede biri gibi gorunmedi. Ilk konusmada o ne laflar. Içinizde sevgi yoksa evlilik adiyla evlenmeyin. Unutmayin erkeye muhtaç degilsiniz. Evlenecekseniz de seven biriyle evlenin. Ya da bunu iyice taniyin. Hemen evlenmeye aceke etmeyin.

Bana hiç güvenilir gelmedi bu adam. İçinize sinmeyenden uzak durun zaten her zaman.

Tam olarak bu işte. O yaştan sonra da yapılan evlilik mecburiyetten olduğu için ne kendi mutlu olur ne de karşısındakini mutlu eder

Profildeki gibi 40 yaşında iseniz yaşıtız

Konudaki adam bana çaresiz geldi

Yani aman evlenelim sen nasıl istersen modunda bunun altındaki nedenleri bulmak lazım

Aslında ben senin hayatını bozmam şimdiye kadar olan düzenini dağıtmam demek istiyor

Lakin ya beceriksiz ya biraz seviyesi düşük

Mesleği eğitimi ne

Ona göre tavırları değerlendirilir

Ben yıllar önce sevgilinle birlikte yaşadım bu hiç garip değil ama konudaki arkadaşın yaklaşımı garip

Aradan bir süre geçer ilişki ilerler istersen evlenmesek de olur der çünkü miras mal mülk tartışmaları oluyor 40 üstü evliliklerin bir kısmında

Gelişmemiş bir tip. Kendini akıllı sanıyor belli

Nolursa olsun 47 yaşında olup da hiç evlenmemiş bir adama sıcak bakmam. Şu söylediği gibi olsaydı 10 kere evlenirdi zaten.

Kendini olmadığı biri gibi göstermeye çalışıyor bence. Modern falan değil bildiğin bağnaz çıkarsa şaşırmam.

Senin yaşın kaç bilmiyorum ama senin tercihin olmadığı sürece değil evlenmek görüşmeye bile mecbur değilsin. Tanıştırıldı ayıp olmasın vs diye de lafından ve tavrından geri durma lütfen.

Yanar döner, yok seni test ettim gibi şeyler ne demek ki? Sen kimsin de beni test etme haddini gösteriyorsun?

2 yıllık okul mezunuymuş...
Modern kadın modern kadınsın deyip durması o kadar itici geldi ki..
Doğru diosun mal mülk vermek istemedikleri için nikahsız yasayalım diyorlar..
Ay içim karardı, mülkü de onun olsun malı da bana ne ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…