- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Adam normal gelmedi. Hep çocuklu kadınlar karşıma çıktı diyor ama çevreide 35 yaş üstü bir sürü bekar kadın var. Sizin nabzınızı ölçüyor. Kendince nikahsız yaşayabilir miyiz, arkadaşlarımla rahat takılabilir miyim diye sorguluyor. Sonra da çevir kaz'ı yanmasın. Normal bir adam olsaydı bu zamana kadar evlenmiş olurdu diye düşünüyorum. Bence görüşmeyin.
Iyi kendi kendini imha etmiş:) Siz ne yazdınızSon gelişmeyi yazayım
Dün tanıştık ya, akşam msj yazmıstı işten kaçta cıkıyorsun diye ben de cvp vermedim.
Sabah ayıp olmasın diye gunaydın deyip cvp yazdım..Baya erken oldu dedi, işlerim vardı dedim..
Sonra arkasından bi iltifat yazmış, işyerindeyim ve önemli bir çalışma yapıorum hemen bişey yazamadım...10dk sonra şu msj geldi
Sanırım sizle olmayacak herkesin allah kalbine göre versin umarım sizin her konuda yanınızda olan bir kişi ile mutlu olmanız dileğim fazlasını hak ediyorsun güzelliğin kıymetini bil
Iyi kendi kendini imha etmiş:) Siz ne yazdınız
aklıma direk bu geldi nedenseAdam hayatını böyle yaşamış sanki
Bence iyi olmuş sosyal medya tanışmaları bana tehlikeli geliyor nedenseHaha evet....Şunu yazdım:
Olur bilirim. Ba bay
Manyakmış bu daSon gelişmeyi yazayım
Dün tanıştık ya, akşam msj yazmıstı işten kaçta cıkıyorsun diye ben de cvp vermedim.
Sabah ayıp olmasın diye gunaydın deyip cvp yazdım..Baya erken oldu dedi, işlerim vardı dedim..
Sonra arkasından bi iltifat yazmış, işyerindeyim ve önemli bir çalışma yapıorum hemen bişey yazamadım...10dk sonra şu msj geldi
""Sanırım sizle olmayacak herkesin allah kalbine göre versin umarım sizin her konuda yanınızda olan bir kişi ile mutlu olmanız dileğim fazlasını hak ediyorsun güzelliğin kıymetini bil""
Yazı sizle başlayıp senle bitmiş....Yazı kendi içinde gittikçe benle samimi olmuş sanırım
Baksana herif işi mi var başına bişi mi geldi noldu da yazMadı bile demeden direkt yazmadım diye gitti...Anında kapılmamı canım aşkım olmamı bekledi ..Bu da bişiler anlatmıyor mu? Dün de telefonda sonlara doğru hayatım demeye başlamıştı....Bence iyi olmuş sosyal medya tanışmaları bana tehlikeli geliyor nedense
Babaannem der ki delikli boncuk yerde kalmaz biri alır boynuna takar yani hani herkes evlenir evlenmeyen kimse kalmaz anlamında bir söz
sizin bu boncuğu niye takan olmamış acaba
Kaçın bence
Bu adam evlenmek falan istemiyor. Arada resmiyet olmadan hayatı paylaşacağı aynı zamanda özgürlüğünü kısıtlamayacak birini istiyor.Baksana herif işi mi var başına bişi mi geldi noldu da yazMadı bile demeden direkt yazmadım diye gitti...Anında kapılmamı canım aşkım olmamı bekledi ..Bu da bişiler anlatmıyor mu? Dün de telefonda sonlara doğru hayatım demeye başlamıştı....
Ne kadar ucuz di mi ilişkiler ..2 dakkada hayatım hemen beraber yaşamalar ...Ne kadar basit di mi birini hayatına almak
Bebeğim daha çok erkeğe yönelik Sanki bu söz bilemedimE öyle düşününce de biz kimi takıcaz?
Bu adam evlenmek falan istemiyor. Arada resmiyet olmadan hayatı paylaşacağı aynı zamanda özgürlüğünü kısıtlamayacak birini istiyor.
Oda direk teklif edememiş etrafından dolaşmış işte.Bunun adına bişi diyorlar ama banlanmayayım
Ya bunu teklif etmek için önce karsıdakine bakarsın bu tarz mı bu yapıda mı ...Tanımadan lap diye bunu teklif edemezsin
Sürekli telefon başında ondan mesaj gelmesini mi bekleyecksin?işin olur,canin istemez v.s ama adam direk tribe girmiş. Bence niyeti çok belli emin ol konuştuğu başka birileri de vardirBaksana herif işi mi var başına bişi mi geldi noldu da yazMadı bile demeden direkt yazmadım diye gitti...Anında kapılmamı canım aşkım olmamı bekledi ..Bu da bişiler anlatmıyor mu? Dün de telefonda sonlara doğru hayatım demeye başlamıştı....
Ne kadar ucuz di mi ilişkiler ..2 dakkada hayatım hemen beraber yaşamalar ...Ne kadar basit di mi birini hayatına almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?