Berenli Saatler :)

Kızlar ya ben resimlerimi sileyim miiiii :26:

canim benim rahatsizsan hoslanmiyorsan sil ama unutmamalisin kiiii berenin facesine resim eklemen sart....

ama bence rahatsiz olma cunku sonucda bi cogumuz kendi facemizden girdik yani herkes belli nasil birileri oldugumuz

Duvarımda gözüksün istemedim aslında,tamamen gizli mi yaptım bilgilerimi bilmiyorum ki,oyüzden endişe duydum:26:

Berennnnn,resimlerimi paylaştım,sen gruba ekler misin canım,bende kaldırayım duvarımdan

banaa beden yaşını söylemedilerr amaa bi ay sonraa başlıycam iştee ara tatlde eve gtcemyaa gelince aynı testleri bidaha yapcaklarmşş onaa göre duruma bakıcaklarrda bnm özell isteklerm olduu popmdann zayflamak istemyrmmm dedimm:))belim incelsinn bidee iç bacak kısmım incelsinn dedimm adam güldüü poposndann memnun bi bayanaa ilk defa rastladm diyee napıyımmm seviyrummm

hoşgeldinn güzellikk:))

Duvarımda gözüksün istemedim aslında,tamamen gizli mi yaptım bilgilerimi bilmiyorum ki,oyüzden endişe duydum:26:

Berennnnn,resimlerimi paylaştım,sen gruba ekler misin canım,bende kaldırayım duvarımdan

ekledim canım sen sil duvarından tüm resimlerini

hoşbulduk tweestcim aslında ben sana kızmadımda hani sonuçta seni çekilişe dahil ettim bide kurbanını özel mesajla sana yolladım sende beni unuttunuz diyince birazcık tepem attı
telefonum bozuldu bilgisayarım bozuldu üstüne bide misafir geldi düşün beni

duvarndann sil tatlım ozaman berenee msjlaa yolla bitanee sitede dursunn ordaa kimse göremez bizdenn başkaaa için rahat olsunn
benim gerçekk face hesabım meselaa rahatsız olmadım gizllk ayarndann istediğini gizleyeblysn çünküü

walla popo hareketleri bende istemedim ama bacak arasiini almistim ve sana bisi diyim miiii ilk baslarda o hareket cokk acitiyorduuu dikat et biraz.... walla inss bende yakinda baslarim tekrar... bide benim gittigim yer sadece kadinlar icindii sauna,,, buharlii oda hersey vardiii cokkk guzeldii yaaaa...

kızlar faceden biri eklemiş ben serap_16 kk dan demiş kabul etmedim haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…