hoşbulduk tweestcim aslında ben sana kızmadımda hani sonuçta seni çekilişe dahil ettim bide kurbanını özel mesajla sana yolladım sende beni unuttunuz diyince birazcık tepem attı
telefonum bozuldu bilgisayarım bozuldu üstüne bide misafir geldi düşün beni
canımm benm haklısındaa bikaç gündürr iyi değildimm manyak gibi dolanydum etraftaa bideee saat uyuşmazlığı olduu ondann anlaşmazlık çıktıı atmasın tepenn kıyamammm:)))iyikii geldinnn canım benimm
duvarndann sil tatlım ozaman berenee msjlaa yolla bitanee sitede dursunn ordaa kimse göremez bizdenn başkaaa için rahat olsunn
benim gerçekk face hesabım meselaa rahatsız olmadım gizllk ayarndann istediğini gizleyeblysn çünküü
gerçektenmiiiiiii
sevindinizmi kızlar beni görünce
walla popo hareketleri bende istemedim ama bacak arasiini almistim ve sana bisi diyim miiii ilk baslarda o hareket cokk acitiyorduuu dikat et biraz.... walla inss bende yakinda baslarim tekrar... bide benim gittigim yer sadece kadinlar icindii sauna,,, buharlii oda hersey vardiii cokkk guzeldii yaaaa...
ayyy tabikiiii sevindikkk yaniii oburlerii bilmem deeeeebennnn cokk sevindimmmmmm
kızlar faceden biri eklemiş ben serap_16 kk dan demiş kabul etmedim haberiniz olsun
Ben kactım kızlar iyi geceler...
sanırım aynı anda girdik bu ne güzel bir tesadüf
Ben kactım kızlar iyi geceler...
ben kabul etmenizi istemiştim sohbetinizi okudum hoşuma gitti tanışmak istedim yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın özür
hemendeee öbürlerii oldukkkkayyy tabikiiii sevindikkk yaniii oburlerii bilmem deeeeebennnn cokk sevindimmmmmm
Oldu canımcım hallettik
ben kabul etmenizi istemiştim sohbetinizi okudum hoşuma gitti tanışmak istedim yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın özür
Evet tatlım beraber girdik ama benim aynı hızla çıkmam lazım.Bugün çok salladım dersi,
sabah erken kalkıp çalışmam lazım
İyi geceler herkeseeeee
İyi geceler canımmmm
burasıı karışıkk canım amaa bayanlara özel saatleri varr banaa uyarsaa onlaraa katılcamm uymazsadaaa karışık kuruşk demycem gtcemm mecbrenngeçen yıl sevgilimlee ev arkı gitmiştii bu salonaa daha doğrusu 4 yıldrr gidiyolardıı ondan bana orayaa git ben arycam hocayı özel olarak içim rahat eder dedii bendee başüstünee beyyy dedimm
bende seni gördüğüme çok sevindimeee napıyosun bakim kurbanını beğendinmi
hemendeee öbürlerii oldukkkkAllahım nedenn bukadar kıskancım benn yaaa
sevdnmmm
evrenimm budaa bişeyymii yaaa bnm nee kıskançlıklarım varr anlatmaklaa bitmezzz:))babamı annemdenn kıskanıyorumm düşün artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?