beta Hcg

Canım bu ay olur inşallah, üzülme demiyorum elde değil biliyorum ama güçlü ol mücadeleyi ve duayı sakın bırakma, rabbim yardımcın olsun.
Cnm benim çok tsk ederim bugün inanılmaz karın ağrısı çekiyorum hemde çok şimdi kahverengi lekeleri gelmiş sanırım adet oluyorum

merhabalar ben de yeni üyeyim bir kızım var 6 yasın da ikinci bebeğimizi istiyorur adetim 4 gün geçti evde test yaptım ikinci cizgi çok silik çoktı kan tesi yaptırdım 25,4 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdim 46,6 .ıktı bir hafta bekledik yarın yıne kan vercem cok korkuyorum
böyle olupta değeri yükselen varmı aranızda şimdiden teşekku

Can'ım benim ilk 27,2 ikinci 95,3 üçüncü 446,7, çıktı. Ben de aynı korkuları yaşadım ama çok şükür katlanarak artıyor, senin de Öyle olur inşallah.

Can'ım benim ilk 27,2 ikinci 95,3 üçüncü 446,7, çıktı. Ben de aynı korkuları yaşadım ama çok şükür katlanarak artıyor, senin de Öyle olur inşallah.
Canım bende bugun yaptırdım biliyosun ya ilk 24 cıktı bugunde 125 yarın adet gunum persembe aksamı yaptırmıştım ?

Merhaba arkadaslar bende tüp bebek yaptirdim iki hafta önce bu gün kan testi yaptırdim ve beta 12 çıktı doktorum gebelik var ama deger cok düşük dedi iki gün sonra tekrar test verdi 20 ve üzerine çıkması lazım yoksa ters giden bisey var dedi cok üzülüyorum ilk testi böyle düşük olup sonra yükselen oldumu

Kizlar benim beta 17304 çıktı en fazla 4 5 haftalik hamileyim sanirin.ama deger yüksek geldi bana ikiz olabilir mi?
Olabilir canım baya yüksekmiş, ikiz anne adaylarının olduğu konuya girip fikir alabilirsin bence. Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

Kizlar merhaba ben yeni uye oldum tecrubelerinizden yaralsnmak istiorum. 2 nisan da son adetimi oldum. 24 kanda gevelik baktim 0.63 du bugun baktirdim 3.94 e yuksekselmis . 5 in alti sayilmio biliorum ama bu yukselis bende umut oldu ne diorsunuz?

Merhabalar yeni üyeyim regl olmam gerekirken olmadım ve regılımın üstünden 4gün geçtikten sonra kan testi yaptırdm ve 1.36 çıktı bu testi yaptıralı neredeyse 5-6 gün oluyor ve kasık ağrım artmaya başladı günde belirli aralıklarda ağrım oluyor ve 3-4 gündür göğüs uçlarım sızlamaya başladı..Sizce hamilelik gibi bir durumum varmıdır p.tesi günü kan testi yaptırmayı düşünüyorum?

Olsaydi cikardi illa ki yumurtlama dan 12 gun sonra adet olmadan once bile ogreniliyor ki senin gunun kac gun gecmis adet olacagin icin agrin artmis olabilir stres etkilemis olabilir.

Kizlar benim beta hcg 975.54 cikti 4 haftalik hamilesiniz dedi ama deger yuksek çıkmış dedi bir sorun varmidir acaba sizdede boyle sonuc alan oldumu lutfen cvp bekliyorum daha doktora gitme F im

Teşekkür ederim.Genelde ikiz olabileceği düşünülüyor böyle durumlarda bi yorumda ikiz sonucu alanlar var tatlım.

Kızlar kasık ağrısı yaşayan ,sık sık lavabo ihtiyacı, idrarda yanma gibi şikayetleriniz varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…