Beyaz Bulut'un Diyet Günlüğü

tam da denk geldi vallahii :)
1.60 boyundayım 69.7 kiloyum
bi haftadır diyet ve spor yapıyorum 72 kiloydum başladığımda. en az 9 kilo daha vermek istiyorummmm

gel canım gel beraber zayıflayalım bende en az 9 kilo şimdilik hedefim
60 düşüp eski kıyafetlerime sığayım inşallah sonra 55 olmak istiyorum yavaş yavaş hergün uğra
bakalım hangimi zdaha önce zyaıflayacak hırs yapalım biraz

buarada öğünlerimi yazayım
ara bir küçük mandalina 15 dakika sonra tarçınlı süt
ve küçük bir kase aşure
akşam yemeği taze fasulye yoğurt küçük bir parça haşlama tavuk ve bir dilim ekmek

veliler okula aşure yolladılar bugün
muhtemelen yarın ve onu takip eden günlerde de gelir
bugün sadece 5 çay kaşığı yedim :) bildiğin minicik çay kaşığıyla 5 tane :)
bayılırım aşureye ve nasıl dayanacağım bilemiyorum :)

ay çok kalorisi varmıdırki ya çokta lezzetli bende bayılırım
hepde sevap sevap

uğrıcam akşamları, ben de seni merak ediyorum. ben öğretmenim öğlenciyim bu sene, o yüzden sabah kalkıp 20 dk yürüyorum, bide akşam 30 dk yürüyorum
ekmek yemiyorum çikolata tatlı yemiyorum. belirli bi diyetim yok, zaten çok denedim diyet fln olmuyo dayanamıyo insan, diyet yapmıyorum diye kendini kandınıp çaktırmadan diyet yapmak daha güzel oluyo

ühüüüüüüüüü ühüüüüüüü
çok morelim bozuk
akşam eşim ekler pasta getirmiş
direndim yemedim
sabaha karşı kızım uyandı 5 de ona süt ısıtmak için girdim mutfağa girmez olaydım
2 tane ekler pasta 3 küçük dilim kek

benim hemen kendimi toparlamam lazım yoksa iddayı kaybedicem zorla verdiğim 2 kiloyuda geri alıcam

Anaaaa naptın sen ekler mi yedinnnnnnn üstüne bide kek offff açkarnına ne gider be:) en sevdiğim şey kahvaltıdan önce tatlı yemek:) eşine söyle bari almasın eve öyle şeyler ya da kendine kadar alsın oda iddaayı kaybetmen için yapıo heralde:) neyse bgn iki kat spor iki kat az yemek:) bende abarttım 2 kase aşuremi yenir kaseden biri küçüktü ama olsun çok kaçtı:)

sorma pembişim yaaa gıcık işte iddayı kazanmak için yapıyor
zafere giden her yol mübahmış
akşam neler yaptı bir bilsen yemem için yemedim ama ama işte
buarada bende bayılırım aç karnına tatlı yemeye off ne tuhaf huylarım var yaa keşke tatlıyı hiç sevmeyen biri olsaydım :26:
ama ne yaptım yılmadım tam 3 mil leslie yaptım gün içinde 40 dakikada adımlama yapıcam yediklerimi yakmam lazım

tatlım kocan bunları bilerek yapıyor senin iradeni sınıyor nasılsa veremeyecek diyor bence içinden
sen ona ne kadar iradeli oldugunu göster hadi hırs yaptık ok???
bu arada sabah aç karnına tatlı şeyleri didiklemek bnm de eskide kalan bi alışkanlığım dikkat edilmezse Allah korusun ilerde diyabete davetiye çıkarabilir
aşurelere de bişey demiyorum siz bizim evdeki aşure gününü görceksiniz ki bnm tüm günüm aşureyle geçecek şimdiden soyleyeyim de zamanı gelince dövmeyin bni....

canjm gayet iyi bence aşure küçükmüş o kadar olur demi ne güzel gün içinde proteini eksik etmiyorsun süte tarçın koymak şeker isteğini azaltıyor mu canım ben koymuyorum ama ikisini de severim

evet canım aynen dediğin gibi oyüzden aynen devam yılmak dönmek yok
canjm gayet iyi bence aşure küçükmüş o kadar olur demi ne güzel gün içinde proteini eksik etmiyorsun süte tarçın koymak şeker isteğini azaltıyor mu canım ben koymuyorum ama ikisini de severim

evet canım şeker isteğini azaltıyormuş tarçınlı süt ama ben çok severek içemiyorum ya

Tarçını hiç sevmem. Ayrıca nerdesin bakiyim sen

geldim burdayım dünki manümü yazmadım morel bozukluğundan sonra yazmak istemedi canım
ama oldukça dikkat ettim
bgünden devam ediyoruz
kahvaltı bir idilm ekmek bir tatlı kaşığı reçel beyaz peynir ve yoğurt
ara küçük bir dilim kek ve şekersiz kahve

öğle yemeğim 2 kaşıkçık taze fasuye ve küçük bir kase makarna yoğurt
kızım uyudu şimdi leslie zamanıı

leslie 3 milin 2 milini yaptım
ara 3 tatlı kaşığı aşure
limonlu yeşil çay
akşama patatesli keveriz yemeği ve bulgur pilavı var

leslienin 5 milini indirdim şimdi 68 dakika sürüyor yarın sabahtan itibaren başlıyım diyorum
3 mile kadar dinlenmeden yapabiliyorum sonra bir 5 dakka ara verip tekrar devam ederim çok yorulursam
sporu arttırmam lazım günde en birbuçuk saat yapsam çok iyi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…