Beyinsizmisim

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
İyi geceler .akşam çok büyük bir yorgunluklarını işten geldim çocuğun ilacını icireyim diye cekmeceyi açtım çekmece karmakarışıkdi çeki düzen vereyim dedim.cocugun kırık dökük oyuncaklarını atayım derken plastik kırık bir oyuncak vardı.elimde kırıp atayım derken kırıldı sıçradı . Esim hiç bişey yokken beyinsiz diye bağırdı.oyuncak sıçradığı için .son günlerde çok kez dedi beyinsiz diye artık agirima gitti bağırdım ben de beyinsizsem nasıl okudum nasıl çalışıyorum dedim.esim lise mezunu ben yüksek lisans yaptim ama nedense her defasında küçümser aşağılar.boyle diyince okumussunda ne olmuş işten başka hiçbir şeyden anladığın yok küfürlü konuşmalar vs. Hiç biseyden anlamıyorsun bilgin yok falan canımı oldukça sıktı soluğu burda aldım . lütfen birşeyler yazin

Eşinizde aşağılık kompleksi var maalesef. Erkekler, çoğunlukla kadınların fazla okumuş olmasından rahatsız olurlar. Duydukları ezikliği bastırmak için de bu şekilde hakaretlere başvururlar. Böyle biriyle beraberdim, okuduğum bölümü küçümser, sürekli laf ederdi. Her tartışmada da bana hakaret ederdi. Sizinki de aynı hesap maalesef.

Çok ağır bi hakaret bu ilk değilmiş hiç konuştunuz mu peki arkadaşlarda yazmış ama ciddi bir aşağılık kompleksi olabilir ama böyle olmaz yarın kızdığında cocugada belki hakaret edicek

İlk yorumlarda da denildiği gibi; aşağılık kompleksi, küçümseyerek, hakaret ederek bunu ayyuka da çıkarmış.
Yani, bu böyle sürekli bir davranışsa, oturun bi ciddi konuşun "Neden bunu yapıyorsun?" tadında. Bilmiyorum ya... Böyle davranılsa bana ben o eşi trip manyağı yaparım. Bir şey istese "Ben beyinsizim hayatım, şimdi döker saçarım, kendin al" derim, bir iş yapılacağında "Ben beyinsizim ya anlamam, al buyur sen yap"derim yani derim de derim her şeyi yığarım ya adama,
"Özür dilerim benmişim o beyinsiz" dedirtene kadar.

Soğuma ve ayrılma sebebi şu sürekli hakaretleşme hali, böyle insanla iletişim de kurulmaz. :/

Kūcūcūk bir oyuncak kirma eyleminden ne buyuk laf etmis oyle hayret valla.
Insan adimina bile dikkat eder boyle birinin yaninda hata yaptim yapacam da laf isiticem diye kafada surekli baski.

Asagilik kompleksine girmis esin sen ondan daha egitimli oldugun icin hazmedemior seni pusturacak aklinca.

Çok klişe bir kompleksli erkek davranışı bu..Hakaret yok ama biz de inceden alaya almak şeklinde oluyor..Önceleri çok bozuluyordum ama ben umursamadıkça ya da evet haklısın,doğdudur ,he canım öyle diye sallamadıkça bıraktı gibi şükür..
Bana geçen yabancı bir kelimenin anlamını sordu bilmiyorum dedim..Vayy sen misin fırsat veren inceden giydirdi yine..Sanki bilmek zorundayım veya iddia ettim..Kendilerini rahatlatıyorlar sadece..

Back
X