Beyinsizmisim

Hadi bakalım ne kadar dayanacaksın :) Yalnız şimdi konuyu dağıtıyoruz diye ikimizde ban yemeyelim :)

Kavgalı dövüşlü konularda etiketleyip insanı zorla günaha sokuyorlar:KK75: ben gachayım bu konuya da bir yorumum yok Allah bir yastıkta kocatsın amin:olamaz:

Boşanmayı düşünmüyor musunuz hiç ilk sayfayada yazdım ama sorulara pek cevap vermiyorsunuz nedense :işsiz:

Ne demek ben yüksek lisans o lise?
Eşim llkokul ben üni mezunuyum. Şimdiye kadar asla onu bu meseleden vurmadım vurmamda. Büyük bi aşağılama bu.. bi erkek kaldıramaz. beyinsiz demesinden önce küfürlerine kafayı takmalısınız bnce.

Saygı kalmamış gibime geldi saygı gidince sevgide bitiyor zaten. Heralde sizi kendinden yüksek yerde görüyor kabul edemiyor o yüzden de kendini yüceltmeye çalışıyor yanlış bir dille tabiki. Sakin bir zamanda artık çokça kırıldığınızı belirtin bence çünkü saygı gidince gerçekten sevgide gider olan evliliğinize olur

İyi geceler .akşam çok büyük bir yorgunluklarını işten geldim çocuğun ilacını icireyim diye cekmeceyi açtım çekmece karmakarışıkdi çeki düzen vereyim dedim.cocugun kırık dökük oyuncaklarını atayım derken plastik kırık bir oyuncak vardı.elimde kırıp atayım derken kırıldı sıçradı . Esim hiç bişey yokken beyinsiz diye bağırdı.oyuncak sıçradığı için .son günlerde çok kez dedi beyinsiz diye artık agirima gitti bağırdım ben de beyinsizsem nasıl okudum nasıl çalışıyorum dedim.esim lise mezunu ben yüksek lisans yaptim ama nedense her defasında küçümser aşağılar.boyle diyince okumussunda ne olmuş işten başka hiçbir şeyden anladığın yok küfürlü konuşmalar vs. Hiç biseyden anlamıyorsun bilgin yok falan canımı oldukça sıktı soluğu burda aldım . lütfen birşeyler yazin
Birileri kocana çok fazla beyinsiz demiş ve sanırım hala da diyor. Hem de üstüne basa basa. En çok hangi hakaret kelimesini kullanıyorsa o kelimenin kişide yara açmış olduğu belli.

Back
X