Beyinsizmisim

İyi geceler .akşam çok büyük bir yorgunluklarını işten geldim çocuğun ilacını icireyim diye cekmeceyi açtım çekmece karmakarışıkdi çeki düzen vereyim dedim.cocugun kırık dökük oyuncaklarını atayım derken plastik kırık bir oyuncak vardı.elimde kırıp atayım derken kırıldı sıçradı . Esim hiç bişey yokken beyinsiz diye bağırdı.oyuncak sıçradığı için .son günlerde çok kez dedi beyinsiz diye artık agirima gitti bağırdım ben de beyinsizsem nasıl okudum nasıl çalışıyorum dedim.esim lise mezunu ben yüksek lisans yaptim ama nedense her defasında küçümser aşağılar.boyle diyince okumussunda ne olmuş işten başka hiçbir şeyden anladığın yok küfürlü konuşmalar vs. Hiç biseyden anlamıyorsun bilgin yok falan canımı oldukça sıktı soluğu burda aldım . lütfen birşeyler yazin
Aşağılık kompleksi var:işsiz:yanlış seçim yapmışsınız maalesef.

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler. Bağırıp çağırmak yerine, onu ezen cümlerler kurmak yerine . Sevgi sözcükleriyle kalbinizin kırıldığını söyleyebilirsiniz.

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler. Bağırıp çağırmak yerine, onu ezen cümlerler kurmak yerine . Sevgi sözcükleriyle kalbinizin kırıldığını söyleyebilirsiniz.
Bugün tatlı dil söylesen yarın yine aynı şey duzelmiyor ki

Saygı kalmamış gibime geldi saygı gidince sevgide bitiyor zaten. Heralde sizi kendinden yüksek yerde görüyor kabul edemiyor o yüzden de kendini yüceltmeye çalışıyor yanlış bir dille tabiki. Sakin bir zamanda artık çokça kırıldığınızı belirtin bence çünkü saygı gidince gerçekten sevgide gider olan evliliğinize olur
Evet saygı kalmadı beni de çileden çıkarıyor .sen hicbirsey bilmiyorsun gözümün içine bakarak

Saygı kalmamış gibime geldi saygı gidince sevgide bitiyor zaten. Heralde sizi kendinden yüksek yerde görüyor kabul edemiyor o yüzden de kendini yüceltmeye çalışıyor yanlış bir dille tabiki. Sakin bir zamanda artık çokça kırıldığınızı belirtin bence çünkü saygı gidince gerçekten sevgide gider olan evliliğinize olur
Evet saygı kalmadı beni de çileden çıkarıyor .sen hicbirsey bilmiyorsun gözümün içine bakarak

Ne demek ben yüksek lisans o lise?
Eşim llkokul ben üni mezunuyum. Şimdiye kadar asla onu bu meseleden vurmadım vurmamda. Büyük bi aşağılama bu.. bi erkek kaldıramaz. beyinsiz demesinden önce küfürlerine kafayı takmalısınız bnce.
Eşin ilkokul mezunu ama seni durmadan aşağılıyor mu .

Pardon evet şimdi ben ona çok tepki gösteriyorsun herşeye dediğim zaman abarma yanlış anlıyorsun diyor demekki benim yerimde hangi kadın olsa tepki gösterecek

Düşünmüyorum canım sorunları çözmeye çalışıyorum.anlatacak kimsem olmadığından buraya konu aciyorum
Sorunlarınız hiç çözülmüyor ben öyle bir seçenekte var diye hatırlatayım dedim istediğin kadar konu açabilirsin birşey değişmicek bunu sende biliyorsun ;)

Eşinizde aşağılık kompleksi var.Ben eğitim farkının sizin tarafınızdan avantaj olduğunu düşünüyorum. Eşinizde size beyinsiz diyecek kadar aşağılık kompleksi var, madem kalbinizi kırıyor ben olsam ben de onun kalbini kırardım. Eğitim durumundan dem vurup dururdum, iyice ezerdim, çünkü anladığı dil bu.

Kompleks yapmış belli ama böyle hakaretleri de insan kaldiramaz nasıl dayanabiliyorsunuz.Benim esim böyle hakaret etse ona birsey aciklamayi geçtim uzunca bir süre onu gözüm görmez aramiza daglar girer yüzüne bakmam.Kavga uyumsuzluk her evlilikte olur ama hakaret başka bir boyut...Hakaretin bir karsiligi olmali bu karsilik da kendinizi savunmak yada aci cekmek seklinde değilde karsi tarafi kendine getirecek sekilde olmali bence..

Tanımış olduğum kendini yetersiz hisseden tüm erkekler .Eşinin fazla bildiğini ve sosyal konumunu Goz önünde bulundurarak karşı tarafı pasif yapmak için bunu yaparlar lütfen sakin olun ve cevap vermeyin bu durumu hassas noktanizmis gibi yansıtmayın o zaman süreç onun istediği gibi ilerlemeyecektir

Back
X