- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
Bu aralar çok yumoşum sinirlerimi aldırmış gibiyim vallahi panpa![]()
Allah bozmasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu aralar çok yumoşum sinirlerimi aldırmış gibiyim vallahi panpa![]()
Aşağılık kompleksi varİyi geceler .akşam çok büyük bir yorgunluklarını işten geldim çocuğun ilacını icireyim diye cekmeceyi açtım çekmece karmakarışıkdi çeki düzen vereyim dedim.cocugun kırık dökük oyuncaklarını atayım derken plastik kırık bir oyuncak vardı.elimde kırıp atayım derken kırıldı sıçradı . Esim hiç bişey yokken beyinsiz diye bağırdı.oyuncak sıçradığı için .son günlerde çok kez dedi beyinsiz diye artık agirima gitti bağırdım ben de beyinsizsem nasıl okudum nasıl çalışıyorum dedim.esim lise mezunu ben yüksek lisans yaptim ama nedense her defasında küçümser aşağılar.boyle diyince okumussunda ne olmuş işten başka hiçbir şeyden anladığın yok küfürlü konuşmalar vs. Hiç biseyden anlamıyorsun bilgin yok falan canımı oldukça sıktı soluğu burda aldım . lütfen birşeyler yazin
Bu iyi birşey mi kötü birşey mi anlayamadım :)Açık ara muhteşem yorum.
Bu iyi birşey mi kötü birşey mi anlayamadım :)
Eyvallah canısıİyi bir şey tabii ki. Kötü olduğunu düşünsem lafımı esirgemem zaten.
Bugün tatlı dil söylesen yarın yine aynı şey duzelmiyor kiTatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler. Bağırıp çağırmak yerine, onu ezen cümlerler kurmak yerine . Sevgi sözcükleriyle kalbinizin kırıldığını söyleyebilirsiniz.
Evet saygı kalmadı beni de çileden çıkarıyor .sen hicbirsey bilmiyorsun gözümün içine bakarakSaygı kalmamış gibime geldi saygı gidince sevgide bitiyor zaten. Heralde sizi kendinden yüksek yerde görüyor kabul edemiyor o yüzden de kendini yüceltmeye çalışıyor yanlış bir dille tabiki. Sakin bir zamanda artık çokça kırıldığınızı belirtin bence çünkü saygı gidince gerçekten sevgide gider olan evliliğinize olur
Evet saygı kalmadı beni de çileden çıkarıyor .sen hicbirsey bilmiyorsun gözümün içine bakarakSaygı kalmamış gibime geldi saygı gidince sevgide bitiyor zaten. Heralde sizi kendinden yüksek yerde görüyor kabul edemiyor o yüzden de kendini yüceltmeye çalışıyor yanlış bir dille tabiki. Sakin bir zamanda artık çokça kırıldığınızı belirtin bence çünkü saygı gidince gerçekten sevgide gider olan evliliğinize olur
Eşinizin psikolojik sorunları mı var?
Genel olarak aranız nasıl? Sadece oyuncak sıçradı diye bu şekilde davranmıyor herhalde? Birikmişlik olabilir mı?[/QUO sicrayip gözlerine gelebilirmis
Düşünmüyorum canım sorunları çözmeye çalışıyorum.anlatacak kimsem olmadığından buraya konu aciyorumBoşanmayı düşünmüyor musunuz hiç ilk sayfayada yazdım ama sorulara pek cevap vermiyorsunuz nedense![]()
Eşin ilkokul mezunu ama seni durmadan aşağılıyor mu .Ne demek ben yüksek lisans o lise?
Eşim llkokul ben üni mezunuyum. Şimdiye kadar asla onu bu meseleden vurmadım vurmamda. Büyük bi aşağılama bu.. bi erkek kaldıramaz. beyinsiz demesinden önce küfürlerine kafayı takmalısınız bnce.
AnlayamadimGelebilirdi ama gelmemiş..
Anlayamadim
Sorunlarınız hiç çözülmüyor ben öyle bir seçenekte var diye hatırlatayım dedim istediğin kadar konu açabilirsin birşey değişmicek bunu sende biliyorsunDüşünmüyorum canım sorunları çözmeye çalışıyorum.anlatacak kimsem olmadığından buraya konu aciyorum