Beynime giren saçma sorular?

Gecmisle ilgili Ne sorarsan sor yuzde yuz dogru olacagini bilemezsin, burada bir ton konu okursun gecmisini bilip de sonradan yanilanlarla ilgili. Arkadasin zaten akilli olsa senin icine boyle bir kusku dusurmez onane yani ? Bence sen eş adayindan cok arkadasligini gozden geçir.

Adamda üst düzey ş.fsizmiş. Bir de senin sevgin bu kadar ayakları yapmış kendi bencilliği için kıza yaptığını düşünmeden. Bence arkadaşın olanı da kessin. Kendi de kadınlar da rahat etsin.

Nisanlina bu konuyu arkadaşın için üzüldüğünü söylemek için aç. Birazcık da cinsellikten konuşun. Gay olup aile baskısından dolayı evlenen bile var. Azıcık yoklamak lazım. Anlattıklarına anlam veremezsen biz analiz ederiz En Büyük KK

Plastik cerrahide bunun çözümü varmış sanırım.. ameliyatla büyütme olabiliyormuş.. arkadaşınız ve eşi araştırsın.. sizin yerinizde olsam ben soramazdım galiba, belki konuyu oraya getirirdim ama daha çok bana yaklaşımından geçmişinden anlamaya çalışırdım

Ha ayrica Bir erkegi cinsel organiyla değerlendirmek , kadinin fizigine laf etmekle ayni, yani adam da kalkip senden zevk almıyorum tipsiz suratsiz dese? Arkadaşının esi tabii ki kabul etmez tedaviyi hem de boyle bir seyde. Arkadasina dese ki git estetik ol cok cirkinsin , o da etmez gücüne gider

Iri yari boylu poslu insandanda minicik sey beklenmez yani. Kisa boylu insanlarin seyi minik olur.

hayır böyle bir durum yok.
boyla penis uzunluğu ya da el ayak uzunluğu arasında bir bağlantı yoktur. cahilce konuşmayalım.

ya bu ülkede insanlar cinsel uyumlarının, yatak performanslarının nasıl olduğunu falan bilmeden, tecrübe etmeden evleniyorlar ya en çok ona üzülüyorum. kimseye gidin ilişkiye girin diyemem, demem de zaten ama sınırlı da olsa cinsellik olmalı, olur yani doğal olarak evlilik yolundaki iki insanın.

Bende şaşkınım şu zamana kadar aklıma hiç böyle birşey gelmemişti. Evlilik öncesi cinselliğe sıcak bakmayan biriyim ama fikirlerim değişti sanki bir günde. Hiç şüphem yoktu bu olaya kadar kafamda
Sıcak bakmıyorsun ama öte yandan senin bunu mantığın alıyor mu? cinsel uyumunuzu bilmediğin bir insanla evlenecek olmak mesela, aklına yatıyor mu? bunu öğrenmek için tam anlamıyla ilişkiye girmeniz şart değil ama ne bileyim, az da olsa cinsellik yaşanması, nasıl desem dokunma, okşama, sevişme (seks değil normal sevişme) gibi şeylerin olması evlenme kararı alan iki insan için çok normal. neye göre karar verdiniz ki evlenmek için? belki nişanlın yatakta sana kötü davranacak, belki çok sert hareketleri var, belki iktidarsız ya da başka bir problem... Hiçbiri olmasa bile belki ten uyumunuz yok, belki sende sorun var falan filan. sıcak bakmayabilirsin de evlilik yoluna ciddi anlamda girmiş iki insansınız siz, neye göre şüphen yoktu? bak şimdi şüphen oldu. çözülemeyecek bir sorun varsa eğer, sen evliliğini cinsellik olmadan sadece huyu suyu güzel gibi özellikleriyle sürdürebilecek misin?

ne yap et öğren bir şekilde diyeceğim ama onun da altını dolduramıyorum. nişanlın kendisinde sorun olmadığını söyleyebilir, kimse yoğurdum ekşi demez unutma, bunu ucundan kıyısından deneyimlemek lazım diye düşünüyorum.

Bu konudan boşanması saçma
Bana göre herşey cinsellik degil...
Sevgi varsa saygı varsa bitmemeli,
bilmiyorum evlenirken hastalıkta saglıkta diyoruz..
Buda hastalık sayılır.
Nişanlında varsa ayrılcakmısın yani ?

Nisanliyken sormaniz lazim bir seyleri konusmadan hopp evlendiginiz ilk geceye gecerseniz sorunlar cikabilir. Yani ben sordum esime. Cunku benim icin onemliydi. Iliskisi olmamissa basta biraz zorlaniyorsunuz acemiligi attiktan sonra gayet iyi gidiyor :)) evlenmeden konusmanizi öneririm.

Bazi yorumlar kopardi beni:))) cok arsiz seyler yazmak geliyor aklima, sormaya korkuyorsaniz, gozleyin:) erekte olmasini saglayip, olcum yapin:confused::KK70::KK70:

Ya saka yapiyorum ama belliki cinsel olarak yakin degilsiniz nisanlinla, gidip boyle bir sey biraz zor sorulur:))

İyi geceler kk hanımları. Son zamanlarda sık konu açıyorum ama sizlerin yorumları bana çok iyi geldi ve sorunlarıma daha güzel yaklaşmamı sağladı.
Bugün yakınbir arkadaşımla buluştuk. 3 ay önce evlendi. Yaklaşık 2 yıllık bir ilişkinin ardından. Ancak arkadaşım boşanmayı düşünüyor. Şuan ayrılar. Sorun evlendiği kişinim cinsel problemi. Affınıza sığınarak yazıyorum, cinsel organı ilişkiye yetebilecek boyutta değilmiş. Olmuyormuş. Adam bunu evlilik öncesi arkadaşıma hiç söylememiş. Arkadaşım tedavi olayı önermiş ama adam kabul etmiyormuş. Tedavi olacak olsam evlenmeden olurdum herşeye rağmen değilmiş sevgin boşanmak daha iyi diyormuş. Nişanlılık döneminde de geçmişlerini anlatmamışlar birbirlerine. Arkadaşım bana evlenmeden önce herşeyi sor öğren herhangi sorunu var mı cinsel olarak dedi.
Ben nişanlıyım kısmetse sonbaharda düğünüm var. Nişanlımda bende birbirimize geçmişimizi hiç sormadık. Aslına bakarsanız aklıma da gelmedi sormak. Bugün arkadaşım aklıma vesvese soktu açıkçası. Ya bende aynı problemle karşılaşırsam diye. Nişanlıma da soramam ki böyle birşeyi. Şimdi durdum yerde adama geçmişini açmam ne kadar doğru olur sizce? Ne diyeceğim cinsel sorunun var mı sorulur mu öyle? Aklım bulandı bana yardım eder misiniz?

Arkadaşınızın eşi nin sadece şeyi küçük değil ozaman aynı zamanda istegide çok demekki ,yoksa bu ciddi bir sorun tedavi yada alternatifler ile bu boşluğu tamamlayan bilirdi zanlimca, siz hiç takilmayin bence bu konuya sormak zaten olmazda ,ama iki sarıl op çükenk omza olur zaten :sus: degiyosa bişey boyut yeterlidir :eek:en basit örneği bunun gibi dişiliğini kullanarak bunu kendinde ogrenebilirsin ..

Arkadaşınızın eşi nin sadece şeyi küçük değil ozaman aynı zamanda istegide çok demekki ,yoksa bu ciddi bir sorun tedavi yada alternatifler ile bu boşluğu tamamlayan bilirdi zanlimca, siz hiç takilmayin bence bu konuya sormak zaten olmazda ,ama iki sarıl op çükenk omza olur zaten :sus: degiyosa bişey boyut yeterlidir :eek:en basit örneği bunun gibi dişiliğini kullanarak bunu kendinde ogrenebilirsin ..

Cok edepsiz gordum ikimizi de:)) ayni seyi yazmisiz:KK70::KK70:

Hadi sordunuz diyelim,adam evet küçük ama sen boyutunu napacaksın, önemli olan işlevi derse??
Ya da şu anlamlı dizeleri söylerse
Ekinler dize kadar
Gel gidek bize kadar
Sana birşey göstersem
Kasıktan dize kadar
Ahhhhh yıktınız beni gulmektennnn gözümde canlandii :halay:

Back
X