Sıcak bakmıyorsun ama öte yandan senin bunu mantığın alıyor mu? cinsel uyumunuzu bilmediğin bir insanla evlenecek olmak mesela, aklına yatıyor mu? bunu öğrenmek için tam anlamıyla ilişkiye girmeniz şart değil ama ne bileyim, az da olsa cinsellik yaşanması, nasıl desem dokunma, okşama, sevişme (seks değil normal sevişme) gibi şeylerin olması evlenme kararı alan iki insan için çok normal. neye göre karar verdiniz ki evlenmek için? belki nişanlın yatakta sana kötü davranacak, belki çok sert hareketleri var, belki iktidarsız ya da başka bir problem... Hiçbiri olmasa bile belki ten uyumunuz yok, belki sende sorun var falan filan. sıcak bakmayabilirsin de evlilik yoluna ciddi anlamda girmiş iki insansınız siz, neye göre şüphen yoktu? bak şimdi şüphen oldu. çözülemeyecek bir sorun varsa eğer, sen evliliğini cinsellik olmadan sadece huyu suyu güzel gibi özellikleriyle sürdürebilecek misin?
ne yap et öğren bir şekilde diyeceğim ama onun da altını dolduramıyorum. nişanlın kendisinde sorun olmadığını söyleyebilir, kimse yoğurdum ekşi demez unutma, bunu ucundan kıyısından deneyimlemek lazım diye düşünüyorum.