Beynime giren saçma sorular?

Böyle böyle olmuş ayyy bizim de başımıza gelir mi

Almadan bir denesem mi seni

Dersin olur biter

Bu şekilde söyleyemesen de arkadaşın başına geleni ve boşanacağını anlat o mesajı alır

Bir tanıdık da o gerekçe ile boşandı yıllarca bekar kaldı sonra evlendi tekrar çoluğu çocuğu da var arkadaşınız da üzülmesin

timsahi uyandir diyorsun yani:KK70::KK70::KK70:

ders calismaktan kezbana bagladim iyice:)))
Eee yanii şimdi canım insan anlamaz mi yaaa eee öpüyorsun sonuçta adamda evlenecek hayal kuruyor böylesine sarilsanda kafii bişeyleri başlatmak için heleki öpsen adam erir diye düşünüyorum yani benim kocis öyleydi nisanliyken evet birlikte olmadım ama orda bişey var bunuda anladım yani :halay:

Iri yari boylu poslu insandanda minicik sey beklenmez yani. Kisa boylu insanlarin seyi minik olur.
Mantiga bak :D

Sizin mantiga gore minyon kadinlarin vajinasida minik olur.

Konu sahibi nisanlinla konuyu cinsellige getir ordan kac cm diye konuya girer arada kaynatirsin :olamaz: Dugun gunune kadar aklina takilacak bu durum belli.

Bu tip konuları konuşamıyorsanız şayet yanında kadınlar kulübü okuyormuş gibi yapın, sonra da birden "aaaa yazık" filan diyin. Adam noldu diyecek zaten. Oradan "ya nası anlatıyım" filan diyerek konuya girersiniz zaten. Yazık kadın evlenmiş, adam kandırmış meğerse, kocasının cinsel işlevi yokmuş, şimdi boşanmak istiyor diye anlatın. Ben yaşamak istemezdim diyin ya da bizde böyle bir sorun olmayacak dimi gibi bir cümle kurun. Aklıma başka bir şey gelmedi.

Bu arada penis boyutu ve boy arasında korelasyon nötr yani yok yani böyle bir şey yok.

Onu bunu bilmem de arkadaşım kesin ve kesin cinsel ilişki yaşamış mı bunu sor! Cinsel organların teması vs. durumu olmuş mu sonra bu pis herifler kaptı ise HPV virüsü bulaştırabiliyor!!! Hiç cinsel deneyimin yoksa hatta olsa bile GARDASİL aşını da ol ama 6 ay cinsellik yaşamaman lazım aşı sürecinde...

Adamda üst düzey ş.fsizmiş. Bir de senin sevgin bu kadar ayakları yapmış kendi bencilliği için kıza yaptığını düşünmeden. Bence arkadaşın olanı da kessin. Kendi de kadınlar da rahat etsin.

Nisanlina bu konuyu arkadaşın için üzüldüğünü söylemek için aç. Birazcık da cinsellikten konuşun. Gay olup aile baskısından dolayı evlenen bile var. Azıcık yoklamak lazım. Anlattıklarına anlam veremezsen biz analiz ederiz En Büyük KK
Deneyeceğim. Teşekkürler yorum için.

Plastik cerrahide bunun çözümü varmış sanırım.. ameliyatla büyütme olabiliyormuş.. arkadaşınız ve eşi araştırsın.. sizin yerinizde olsam ben soramazdım galiba, belki konuyu oraya getirirdim ama daha çok bana yaklaşımından geçmişinden anlamaya çalışırdım
Bana yaklaşımı gayet istekli hep birbirimize dokunuruz haldeyiz aslında

Sıcak bakmıyorsun ama öte yandan senin bunu mantığın alıyor mu? cinsel uyumunuzu bilmediğin bir insanla evlenecek olmak mesela, aklına yatıyor mu? bunu öğrenmek için tam anlamıyla ilişkiye girmeniz şart değil ama ne bileyim, az da olsa cinsellik yaşanması, nasıl desem dokunma, okşama, sevişme (seks değil normal sevişme) gibi şeylerin olması evlenme kararı alan iki insan için çok normal. neye göre karar verdiniz ki evlenmek için? belki nişanlın yatakta sana kötü davranacak, belki çok sert hareketleri var, belki iktidarsız ya da başka bir problem... Hiçbiri olmasa bile belki ten uyumunuz yok, belki sende sorun var falan filan. sıcak bakmayabilirsin de evlilik yoluna ciddi anlamda girmiş iki insansınız siz, neye göre şüphen yoktu? bak şimdi şüphen oldu. çözülemeyecek bir sorun varsa eğer, sen evliliğini cinsellik olmadan sadece huyu suyu güzel gibi özellikleriyle sürdürebilecek misin?

ne yap et öğren bir şekilde diyeceğim ama onun da altını dolduramıyorum. nişanlın kendisinde sorun olmadığını söyleyebilir, kimse yoğurdum ekşi demez unutma, bunu ucundan kıyısından deneyimlemek lazım diye düşünüyorum.
Çok haklısınız. Aslında yalnız kaldığımız heran öpüşür koklaşır hep dokunuruz birbirimize ama çok ileri gitmedik sadece. Telefonda konuşarak olacağını sanmıyorum. Yüzyüze konuyu açmayı deneyeceğim. Yada bazı şeylerin ileri gitmesine izin vermek gibi.

Böyle böyle olmuş ayyy bizim de başımıza gelir mi

Almadan bir denesem mi seni

Dersin olur biter

Bu şekilde söyleyemesen de arkadaşın başına geleni ve boşanacağını anlat o mesajı alır

Bir tanıdık da o gerekçe ile boşandı yıllarca bekar kaldı sonra evlendi tekrar çoluğu çocuğu da var arkadaşınız da üzülmesin
Deneme sürüşü yapalım mı der gibi olmaz mı :D

Eee yanii şimdi canım insan anlamaz mi yaaa eee öpüyorsun sonuçta adamda evlenecek hayal kuruyor böylesine sarilsanda kafii bişeyleri başlatmak için heleki öpsen adam erir diye düşünüyorum yani benim kocis öyleydi nisanliyken evet birlikte olmadım ama orda bişey var bunuda anladım yani :halay:
Aldım ben mesajı :))) yani tahrik et gözlemle yöntemi diyorsunuz. Mantıklı :D

Bu tip konuları konuşamıyorsanız şayet yanında kadınlar kulübü okuyormuş gibi yapın, sonra da birden "aaaa yazık" filan diyin. Adam noldu diyecek zaten. Oradan "ya nası anlatıyım" filan diyerek konuya girersiniz zaten. Yazık kadın evlenmiş, adam kandırmış meğerse, kocasının cinsel işlevi yokmuş, şimdi boşanmak istiyor diye anlatın. Ben yaşamak istemezdim diyin ya da bizde böyle bir sorun olmayacak dimi gibi bir cümle kurun. Aklıma başka bir şey gelmedi.

Bu arada penis boyutu ve boy arasında korelasyon nötr yani yok yani böyle bir şey yok.
Evet bu da mantıklı. Bir çok seçenek var yanındayken doğaçlama yapacağım artık birini. Şunları düşündüğüme inanamıyorum :))

Back
X