Beynime giren saçma sorular?

Onu bunu bilmem de arkadaşım kesin ve kesin cinsel ilişki yaşamış mı bunu sor! Cinsel organların teması vs. durumu olmuş mu sonra bu pis herifler kaptı ise HPV virüsü bulaştırabiliyor!!! Hiç cinsel deneyimin yoksa hatta olsa bile GARDASİL aşını da ol ama 6 ay cinsellik yaşamaman lazım aşı sürecinde...
Kk hatunları yine süpersiniz. Bir çok farklı yönden bakabildim yine olaya. Bu da çok yararlı bir yorum oldu. Çok teşekkür ederim. Araştıracağım aşıyı. Ve bu akşam nişanlımla konuşmayı düşünüyorum artık. Buluşacağız zaten.

geçenlerde burda bir bayan konu açmıştı , adam geçmişini başına kalkıp duruyordu , kadını anlattıgına pişman etmişti yani ,

senin anlatacak yaşanmış cinsel bir birliktelğin var mı bilmiyorum ama gerek yok anlatmaya ,

sende cinsel anlamda bir birlikteliğin oldumu falan diye sorabilirsin , sonradan psikopata baglamıyacaksan

Birde o durum var. Ben hiç şüohelenmiyorum aslında ondan. Saklayacak birşeyi olsa bana yakınlaşmazdı diye düşünüyorum bir yandan da. Karışık.
İyi de illa ki biriyle sevişmesi mi gerekiyo ereksiyon olması içşn. Tövbe ya zorla konuşturuyonuz insanı.. kaç yaşında adam hiç kebdi kendine de mi bi şey yapmamış? Veya sabah uyandığında veya uykuda illa ki sorun olsa belli olur. İlla kadına gerek yok sertleşme yaşaması için.. evliler ve cinsel hayatı olanlar beni gayet iyi anladılar..

gecmısı kurcalamayın
ayrıca sorsanızda bırsey degısmez ıstedıgı gıbı cevap verır

geçmişi falan karıştırmayın adam cinsel sorunu varsa farkındadır zaten, direk sorun.
cinsel beklentilerinizi konuşamayacak kadar çekindiğiniz biriyle nasıl evlenip seks yapacaksınız?
önceden konuşmanız (hatta bence bişeyler de paylaşmanız lazım ama bu sizin yaşam tarzınıza göre şekillenir) ama mutlaka konuşmanız lazım.

Back
X