- Konu Sahibi OltadakiZil
-
Kişilerin niklerine, söylediklerine takılmak yerine konuya yorum yapınız lütfen...
Kişilerin niklerine, söylediklerine takılmak yerine konuya yorum yapınız lütfen...
haremlik selamlik uygulamak lazim diyemi nickini yakistirdiniz kadin dogru soluyo herkes uygulamis olsa ne ole cok aldatma olur ne ihanet ayrica konuyu acan bayanin esi süphelendigi yengesine nikah düsüyor asil siz o cevapi yazarken keske biraz düsünseydiniz akliniz uzun ya
Cin olmadan adam çarpmasın, gözünün açık olduğunu belirtmelisin.
kızlar beynimi kemiren konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.eşimle abimin eşi arasında bişeyler oldugunu dusunuyorum..bunu da nerden cıkardın dersenız.bakışmalarına bır kac kez sahıt oldum.sadece bakısma .ama oyle kısa bır bakısma degıl.sankı bırbırıne sevgı dolu bakan ınsanlar gıbıler.yanı su kadarını soyleyeyım.eşim okadar keskın baktıgını hıssettım kı karsısında ben olsam o bakısına kesın asık olurdum..yengemı dersenız oda oyle takılıyor.1 dk falan esıme bakıyor..benım ona baktıgımı hıssettıgı zaman ıse hemen kendını topluyor..eşime bu konudan bahsettım.sacmalamamı soledı.ama ne yapacagımı bılmıyorum..akıl lutfen yoksa cıldıracagım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?