beyza'nin günlüğü

Ogle yemegi
Yarim kase eriste çorbası
yarim tabak ciger sote
2 kasik pilav
yarim kase yogurt

Tebrik ederim aynen dvm ediorz:) bnm suanki hedefim 9 lu rakamlardan kurtulmak 80 lere bi düşsem fiziken ve ruhen cok rahatlicam 1 aya kadar da dusucem insallah,basarilarimizin dvmni dilerim...:)

Tatlim elbette amac kilo vermek ama sağlıklı beslendikce ve hafifledikce kac gunde kac kilo verdiğimizin bir önemi yok bence..kendimizi ilerlemeye odaklayalim birden bire kısmayacagim yememi gördüğüm kadariyla sende bu bilinctesin yavas yavas vücut dilimizi kapasitemizi ogrenicez ve hic duraksama yasamadan kurtulacaz bu agirliklardan:))

Ben 80 kiloyken 75 kiloya insem ne iyi olur diye düşündüm 90 kilo oldum:)) 80 lere tekrar inmem gerek derken de 95 oldum o yuzden böyle rakamlara takilmayacagim artik :)) ama her gecen hafta 500 gr da olsa vermek oncelikli hedefim

Çok haklisin bndede takinti iste her diyete girisimde aklim fikrim rakamlarda olur:))

Aksam yemegi
1 porsiyon adana kebap
1 kanat
2 parca tavuk şiş
2 dilim beyaz ekmek
Soğan salatasi ve domates

Aksam yemekten sonrada 3 tane kurabiye yedim..
Ara öğün yapmayi düşünmüyordum ama oldu bikere napalım......

Kurabiye yedigim icin pismanlik duydum ya hain şişman beynim hemen oyunlar oynamak istedi bana yine.. yedin gene yiyecegini hadi gel gömül dolaba ne var ne yok ye yarın toparlarsin dedi bana
Kalktim mutfaga gittim ondan mi yesem bundan mi derken canim bunu istiyor mu gercekten dedim ı ıhh dedim şunu istiyor mu ı ıhh:)) kendimi dinledim ve dogru yolu buldum veeee sert bi kahve yaptım kendime şükür Rabbime kendime geldim :)

bu diyette yapılan en büyük hatalardan biri canım bir kaçamak yaptım ya aman nasılsa yedim gerisini getireyim diye düşünmek daha büyük zararlara yol açıyor bu yaptığın kaçamak bu gün için kilo vermeni belki engeller ama kilo aldırmaz ama devamını getirirsen eğer işte o zaman ipler kopar ve tartıda artı görürsün buda moralini bozar kaçamak yaptığın zaman onu o dakika unut ve yoluna devam et kendine hakim olmakla çok iyi birşey yapmışsın :)

Cok şükür tutabildim canım.. ben diyet yaparak ve yediklerimden duydugum pismanlikla 95 kilo oldum malesef
Bundan sonrası icin yapmak istedigim de bu hataya düşmemek. Pisman olmak ve birgun yediklerimi ertesi gun kendimi cezalandirarak eritmeye calismak en büyük hatam..
Sen de durumlat nasıl canim. Ideal kilonda mısın su anda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…