Bnde dayanamiorm valla bu sabah ac karnina 95 ciktim, ya sen?DURU2626 canım tartildin mi hic ben dayanamayip tartiliyorum da arada:))
Bnde dayanamiorm valla bu sabah ac karnina 95 ciktim, ya sen?
Tebrik ederim aynen dvm ediorz:) bnm suanki hedefim 9 lu rakamlardan kurtulmak 80 lere bi düşsem fiziken ve ruhen cok rahatlicam 1 aya kadar da dusucem insallah,basarilarimizin dvmni dilerim...:)Tartildim bende bu sabah 94 çıktım:)
Tebrik ederim aynen dvm ediorz:) bnm suanki hedefim 9 lu rakamlardan kurtulmak 80 lere bi düşsem fiziken ve ruhen cok rahatlicam 1 aya kadar da dusucem insallah,basarilarimizin dvmni dilerim...:)
Çok haklisin bndede takinti iste her diyete girisimde aklim fikrim rakamlarda olur:))Tatlim elbette amac kilo vermek ama sağlıklı beslendikce ve hafifledikce kac gunde kac kilo verdiğimizin bir önemi yok bence..kendimizi ilerlemeye odaklayalim birden bire kısmayacagim yememi gördüğüm kadariyla sende bu bilinctesin yavas yavas vücut dilimizi kapasitemizi ogrenicez ve hic duraksama yasamadan kurtulacaz bu agirliklardan:))
Sanirim bugunku yemek disarda yenildi,afiyet olsun:)Aksam yemegi
1 porsiyon adana kebap
1 kanat
2 parca tavuk şiş
2 dilim beyaz ekmek
Soğan salatasi ve domates
Sanirim bugunku yemek disarda yenildi,afiyet olsun:)
Aksam:
5 tane tavuk kanat
4 kasik yogurt
Bugun 3 bucuk lt su ictim ama spor yapamadm
merhaba kızlar başarılar ve bol eksili günler dilerim :)
bu diyette yapılan en büyük hatalardan biri canım bir kaçamak yaptım ya aman nasılsa yedim gerisini getireyim diye düşünmek daha büyük zararlara yol açıyor bu yaptığın kaçamak bu gün için kilo vermeni belki engeller ama kilo aldırmaz ama devamını getirirsen eğer işte o zaman ipler kopar ve tartıda artı görürsün buda moralini bozar kaçamak yaptığın zaman onu o dakika unut ve yoluna devam et kendine hakim olmakla çok iyi birşey yapmışsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?