- 9 Mart 2011
- 12.512
- 11.265
- 498
- Konu Sahibi tecrubesiz
-
var canım var .. kuzenimin eşi.... istanbuldan diyarbakıra annesini göndermeye bir keresinde çocuksuz gönderdineymiş çocuk yolda hasta olur diye.. çocuk da 2-3 yaşlarındaydı ....
şunu da dene.
Hayatm o dugune gtmemz gerek. Biz bir aileiz. Orada bizi ancak biz temsil edeblrz. Sensiz de gitmem de. Kocam olmadan bir yere gitmem. Degerli oldgnu ifade edck sozler soyle.
Inan evlilikte hircinlk iii degildr. Erkeklern yapisindadrbazi seler. Degiatiremezsn, sen kendinin kendi benlgnn bskasi tarfndan degistrlmyi istermisn. Sen onun karisisin, snn kotulugnu iistemez. Erkekler bebek gibidr. Ilgi alaka isterler. Nasil bebekler aglar ilgi ic. Erkeklerde bagirir sebepsiz.
Hep olmasa da arada pohpohlcaksn. Kocan o snn arkdas. Bnm kocamda bagirir he tmm sensn derm 5dk snra ozurler diiler. Svgiye bogar.
kadınların nazını kim çekecek pohpohlayacak
siz bu kafayla giderseniz daha çooook yapacağı bu erkeklerin
bence ailenize bile gördermesinler
kocişlerinizden daha önemli bişeyiniz yok nasılsa
aile de neymiş kimmiş
kadınların nazını kim çekecek pohpohlayacak
siz bu kafayla giderseniz daha çooook yapacağı bu erkeklerin
bence ailenize bile gördermesinler
kocişlerinizden daha önemli bişeyiniz yok nasılsa
aile de neymiş kimmiş
Arkadaslar evliligi yasayn da ne demek istedgmi o zmn anlarsinz. Ben ailenizi satin demiyorm, kocaniza köle olun da demiyorm. Sadece erkeklern bebek oldgnu soyluorm.
ben evliyim, evliliği bi siz yaşamıyosunuz yani, ayrıca eşimde bebek falan değil yani ne münasebet bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz baba olmaya hazırlanıyo ne bebeği, o bir baba adayı, o sizin gerçeğiniz kusura bakmayın
ben evliyim, evliliği bi siz yaşamıyosunuz yani, ayrıca eşimde bebek falan değil yani ne münasebet bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz baba olmaya hazırlanıyo ne bebeği, o bir baba adayı, o sizin gerçeğiniz kusura bakmayın
Arkadaslar evliligi yasayn da ne demek istedgmi o zmn anlarsinz. Ben ailenizi satin demiyorm, kocaniza köle olun da demiyorm. Sadece erkeklern bebek oldgnu soyluorm.
Ne izni Allah aşkına yaa kardeş düğününe gitmek için izin mi alınırmış.Yaptiği tamamen saygısızlık.Eşinin kardeşinin düğününe kendisinin bile gitmemesi saçmalık.Olacak şey değil benim açımdan böyle bir izin.Yarın öbür gün tamam dese bile , karısının kalbini kırmaya değer mi? Böyle insanları anlayamıyorum.
Senin yerinde olsam ne düşündüğü umurumda bile olmaz , ne zaman kendimce uygun zamansa basar giderim.İster gelir ister gelmez.
Gelemiyecdek durum ayrı ama keyfi olarak 2 günlüğüne dahi gelemiyorsa , daha da beni feriştahı gelse hiçbir yakınının düğününe vs sine götüremez bu kadar net yani.
Allahin iznyle yakin zmnda bebegnzi kucaginiza alirsinz. Evet bnm gercegm... dogru oldgna da inaniyorumm. Bnm eşimde hem cok iyi bir eş, jemde cok iyi bir babaaa.. bebek derken benzetme yaptm. Anlayamadiysanz o sizin sorununuz
tabiki benzetme, bebek derken ne kastettin, ne demek istedin peki
ben anlatmaya çalıştığın şeyi anladım ve yetişkin erkeklerin çocukluk yapmaya hakkı olmadığını anlattım sen de bunu anlamadın galiba
Valla bnm eşim nazimi da cekiyor pohpohluyor daaaa... bnm anlatmak istedgmi anlamamssn. Bu laflari yazarak evli olmadgn cok belli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?