- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.184
- 823
- Konu Sahibi tecrubesiz
-
hah işte şimdi tam oldu
bunca mesajdan bunu anladınız ya
daha da yazacak bişey yok
Bence hemen bosarim ayrilirim deyip de arkadasi gaza getirmeyin arkadaslar. Bence olay yatisinca biraz sakinlesince izin verecektir. Babamda cok yasadim ben bu durumu. Inat insanla ugrasmasi cidden zor
biz boşan demiyoruz ki
biz boşanırız diyoruz
Bence hemen bosarim ayrilirim deyip de arkadasi gaza getirmeyin arkadaslar. Bence olay yatisinca biraz sakinlesince izin verecektir. Babamda cok yasadim ben bu durumu. Inat insanla ugrasmasi cidden zor
Isterse 10 kardes olsun,böyle bisey icin izin istemekte,vermem demekte sacma ötesiBir de konu sahibinin tek kardesiymis ,
baska kardes de yok yani.
Kendisi de tek eniste olarak orada olmak zorunda .
SIkIyorsa gitmesin bakalim :))
Bence eziyeti esine.
Ama demek ki es de cok yuz vermis .
Zaten su erkek milleti kendini cok iyi taniyor ve esini de ona gore seciyor.
selam KK hatunları ..moralim çok bozuk kızlar... eşimle aramda soğuk rüzgarlar esiyor şu günlerde...evlendim ve de başka bir şehirde yaşamaya başladım.. şu geçtiğimiz mayıs ayında memleketime gittim 1 ay kaldım... eşimle bir ay kalcam diye anlaşmıştık gidiş ve dönüş biletlerimi zaten kendisi aldı çok şükür bi sorun olmadan memlekette çok güzel bir ay geçirdim... bu arada evde bir tane nişanlı kızkardeşim var.. düğün tarihi belli diğildi ben eşimin yanına geldikten kısa bir süre sonra tarih belli oldu 25 ağustos yani bu ayın sonu... geldiğimden beri hiç bu konuyu konuşmamıştık... geçen gün eşimle çok keyifli bi sohbet yapıyoduk laf arasında.... ' canım aklıma gelmişken sorayım biliyosun düğün yaklaştı.. düğün hediyesi olarak ne yapacağız' diye sordum... eşim yüzüme baktı hediye mi düğüne mi gitcende ! dedi ay bi şok oldum anlatamam yaa.... nasıl gözlerim doldu... nasıl dedim düğüne gitmiycek miyiz yada gitmicem mi... yok diyor ... daha yakın gitmişim geçen gün gitmişimde... çok kalmışım ...düğüne gitmek farz mıymış... ya o kadar üzüldüm ki kelimeler yetmez... bir tane kardeşim var benim ve ne demek düğününe gitmiycem onu gelinlik içinde göremycem ..... gerçekten boğazıma yumruklar oturdu sanki.... şok geçirdim... şaka yapmıyor çok ciddiydi... ben kendime hakim olamadım üzülerek ağlamaya başladım ve küçük bi tartışmayla konu kapandı... bir gün sonra yine sordum gerçekten gitmiycem mi hayır dedi... güzellikle konuştum hayır diyor... şaka yollu konuştum hayır diyor... afedersiniz ama cilveyle yatakta konuştum hayır diyor en sonunda patladım bağıra çağıra konuştum... senin kardeşinin düğününe gittik de benimkine niye göndermiyosun diye saydırdım işte... sonuç küsüz tek kelime konuşmuyoruz 4 gündür... işe giderken bile ben gidiyorum demiyor... aklıma geldikçe içim yanıyor... zaten bu memlekette kimsem yok kendimi çok yalnız hissediyorum.... işin şu tarafı var ki düğünün bu ay sonu yapılacağını bilseydim gider miydim hiç...az daha sabrederdim düğüne yakın gider düğünüde yapar gelirdim... ne yapacağımı bilmiyorum yakın bi yer diğil yol 14 saatlik yol... ya paradan mı kısıyorsun diyorum cevap yok düğün hediyesi mi korkun cevap yok... verdiği tek cevap yok gitmiyceksin diyor... düğünden sonra hediyeyide alırız baraber gideriz fırsat bulunca diyor... çok mutsuzum ya ... ne yapacağımı bilmiyorum ... eşimi nasıl ikna ediyim napmam lazım... iknanın yolları nelerdir.... kızlar ya benim biraz gözüm karadır...aptal cesareti gibi bişi... herşeyi yapabilirim yani ... kapıyı çarpıp gitmek gibi... bu raddeye kadar gelmesinden korkuyorum offff ya... allah aşkına bana bi akıl verin ... mantıklı düşünemiyorum...
Kardeşimin düğününe gitmek için ne eşimden izin isterdim nede eşime yalvarırdım.
Eş ayrı kardeş ayrı ve ömründe bir kere evleniyor insan, gitmek zorundasın, isterse izin versin isterse vermesin.
Çalışıyor musun bilmiyorum, çalışıyorsan hediyeni al ve git, çalışmıyorsan ve eşinde para vermiyorsa birilerinden borç bul, gerekirse babandan iste yinede git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?