:( :( bi akıl lütfen ikna edemiyorum :( :( :(

hah işte şimdi tam oldu
bunca mesajdan bunu anladınız ya
daha da yazacak bişey yok

Puhaha
Birtek sen mi boşayabilirsin kızım, aldatma olursa arkadaş ta boşar merak etme sen

Konuyu okuduğumdan beri ağır yazmamak için uzak duruyorum,
Sakinledim yazayım bari;
Benim kardeşimin bırak düğününü, sözüne gitmeme karışmaya kalkarsa kocam tabii ki umursamam, giderim.
Ama bu iş benim gitmemle bitmez, oda benimle gelicek.
Büyük konuşmuyorum , ahada buraya yazıyorum" o gelmese bile boşarım"

Bence hemen bosarim ayrilirim deyip de arkadasi gaza getirmeyin arkadaslar. Bence olay yatisinca biraz sakinlesince izin verecektir. Babamda cok yasadim ben bu durumu. Inat insanla ugrasmasi cidden zor

Bence hemen bosarim ayrilirim deyip de arkadasi gaza getirmeyin arkadaslar. Bence olay yatisinca biraz sakinlesince izin verecektir. Babamda cok yasadim ben bu durumu. Inat insanla ugrasmasi cidden zor

biz boşan demiyoruz ki
biz boşanırız diyoruz

eşinin ''gitmeyeceksin''emrine sesini çıkarmayan biri burdaki boşanma muhabbetiyle haatta boşanmaz merak etmeyin :),

Kardeşimin düğünü olacak ben kocam izin vermedi diye gitmeyeceğim .
Hiç benlik değil bu işte.
Kardeş düğününe gitmenin iznimi olurmuş yahu saçmalamayın.

Bir kadın kardeşinin düğününe gitmek için kocasından izin mi almalı?
Kardeş bu yahu, ötesi var mı?
Ne demek sakinleşsin izin verir.
Nedir bu erkekleri tepemize çıkartma merakı anlamıyorum.
Evlilik karşılıklı sevgi ve saygı ile yürür.
Adam karısının en mutlu günlerinden birini bile zehir etsin, ama kadın ses etmesin.
Kendini paşa torunu zanneden adamlara bu kadar yüz verirseniz, ilerde Allah korusun " ailenizden birinin cenazesine" bile izin almadan gidemezsiniz.

Bir de konu sahibinin tek kardesiymis ,
baska kardes de yok yani.
Kendisi de tek eniste olarak orada olmak zorunda .
SIkIyorsa gitmesin bakalim :))

Bence eziyeti esine.
Ama demek ki es de cok yuz vermis .
Zaten su erkek milleti kendini cok iyi taniyor ve esini de ona gore seciyor.

Son düzenleme:
Bence git kiyafetinide,hediyenide al.Hic biseyde deme.Dügün tarihi geldimide bin git

Bi kere taviz verirsen,hep isterler.

Isterse 10 kardes olsun,böyle bisey icin izin istemekte,vermem demekte sacma ötesi

hey allahım ya sınır oldum allah akı8l fıkır versın esınız sızı tasın kovuğundan cıktı zannediyor heralde böyle bır saçmalık olamaz ne demek kardesının dugunune gıdemezsınnnn....herseyın bır sınırı var acıkcasııı sızz dıyecegınızı demıssınızz yerınızde olsam ne olursa olsun gıderdımm sizi esir köle aldığını zannediyor heralde......

eşin yanlış yapıyor hem kardeşinin düğününde izin almakta ne dmek

Siz zaten uzakta yasıyorsunuz ve 1 yılın 1 ayını aılenızle gecırmek kadar dogal bırsey olamaz bence ayrıca kardesınız evlenıyo esınızın yaptıgı cok buyuk terbıyesızlık maddı acıdan dolayı bıle olsa normal olan adam borc bulur bısey yapar yıne gıtmek ıcın cabalar sızın kardesınız onunda baldızı sonucta sıze boyle soyluyoda aılenıze ne yuzle soyluycek bunu pekı hıc sordunuzmu anneme babama ne derım, ne dersın dıye??ablanın kardesının dugununde olmaması kadar sacma bısey olabılırmı yaa...ben cıddı gıbı davranıp aslında saka yaptıgını falan dusunuyorum sahsen eger cıddıse nasıl bı zıhnıyetı var ben anlam veremedım..

düğün günü gelince adam izin verecekmişmişmiş, ben sanmıyorum ama velev ki öyle oldu, konu sahibinin siniri geçecek mi, valla ben olsam geçmez yani, bi düğün için beni maymun eden adama gün geçtikçe hırslanırım, artık günlerce düşün papatya falı aç gidicem mi gitmicem mi diye, uzak yol bu,önceden karar verilecek biletler alınacak hediyesi kıyafeti var bunun,düğünden 1 gün önce hadi git mi dicek, kadına git dese bile kendi gitmicek o da terbiyesizlik, bu konudaki iyimser kadınlar onu düşünmüyo mu acaba, sormıcaklar mı kocan nerde diye

Kardeşimin düğününe gitmek için ne eşimden izin isterdim nede eşime yalvarırdım.

Eş ayrı kardeş ayrı ve ömründe bir kere evleniyor insan, gitmek zorundasın, isterse izin versin isterse vermesin.

Çalışıyor musun bilmiyorum, çalışıyorsan hediyeni al ve git, çalışmıyorsan ve eşinde para vermiyorsa birilerinden borç bul, gerekirse babandan iste yinede git.

zaten bütün mesele bu
kadınlarımız eğitimli olsa çalışıyor olsa alır iznini alır hediyesi hadi yallah ben gidiyorum der
ama adam şimdi elinde gitmesine engel olacak maddi gücü de görüyor

sanırım misilleme yapıyor bir nevi intikam belki de 1 ay boyunca zor tuttu kendini.senin tavırlarına davranış tutumuna baktı.sen de uzun süre kalınca alındı sanırım.iyi tarafından bakmaya çalışıyorum bence açma bu durumu kımseye göndermeyeceğini gıcıklık olsun dıye söylemştir.gidersiniz.

çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için ... bir kaç gün uzun süreli giremediğim için cevap yazamadım... kesinlikle çok haklı buldum sizi... eşim bana öyle çok haksızlık ediyor ki... kalbimin kırıldığının bin parçaya bölndüğünden haberi bile yok... konuyu hiç açmıyorum..konuşmuyorum... ne tek kelime ısrar edicem ne de ona eskisi gibi davrancam... düğün hazırlıklarımı yapıcam inşallah zamanı geldiğinde de çekicem kapıyı arkama bile bakmadan gidicem... kesin kes inşallah düğüne zaten gidicem ama istiyordum ki eşiminde insanlıktan bir parça nasibini alsın istiyordum hatta onun bana teklif etmesini istiyordum ..sinir... inatçı keçi.. huyu işte inatçı... artık yapılacak belli hiç canımı sıkmaya gerek yok.... şimdiden biletimi alcam ya... aman bu erkeklerin kendini bişiy sanmalarının ağzına tükürüyüm....oooh beee ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…