- Konu Sahibi tecrubesiz
-
Valla ne yalan söyleyeyim, ne yazdığınızı anlamak için ciddi bir çaba sarfettim.. klavyenizde yeteri kadar harf yok sanırım..
her olayı eşimize beğendirmek, onun iyi anını kollayarak kabul ettirmek zorunda değiliz.. sizin gibi erkeklere bebek muamelesi yaparsak, birkaç sene sonra da işte böyle ergen ergen cevaplar alırız.. biz genellikle hayatımızı bebeklerin yönlendirmesine izin vermiyoruz.. eş olmak için büyümek gerekiyor zira
valla bnm eşim nazimi da cekiyor pohpohluyor daaaa... Bnm anlatmak istedgmi anlamamssn. Bu laflari yazarak evli olmadgn cok belli..
seni bilemem de 10 yaşında kızı olan 36 yaşında aklı başında hayatında bir şey yapmak için kimseden izin almaya ya da gönlünü yapmaya gerek duymayan kendi kararları aklı fikri olan bir insanım
evli değilim evet çünkü niyetini tez vakitte anlayıp kıçına tekmeyi bastığım bir eski eşim vardı
yuva yıkmak çok kolaydı yıktım
beni bilenler bilir burda
şimdi kızımla hayatımı yaşıyorum
kimseye danışmadan bulaşmadan
sefam olsun
pepe gel takıl bana hayatını yaşa
Valla ne yalan söyleyeyim, ne yazdığınızı anlamak için ciddi bir çaba sarfettim.. klavyenizde yeteri kadar harf yok sanırım..
her olayı eşimize beğendirmek, onun iyi anını kollayarak kabul ettirmek zorunda değiliz.. sizin gibi erkeklere bebek muamelesi yaparsak, birkaç sene sonra da işte böyle ergen ergen cevaplar alırız.. biz genellikle hayatımızı bebeklerin yönlendirmesine izin vermiyoruz.. eş olmak için büyümek gerekiyor zira
Bi de şunu hiç anlamıyorum
evlenince anlarsın
bekara karı boşamak kolay
başına gelmeyen anlamaz
allah allah ya
benim aklım fikrim yok mu
aldatırsa boşarım demek benim düşüncemdir ve kişiliği oturmuş kararlarını alan bir insan olarak aldatırsa boşarım
benim kafamda bir evlilik vardır evliliğimi o standartta isterim evlenince yeni bişey anlamama gerek kalmaz
engin tecrübelerinizden lütfen başkalarını-düşüncelerinize ihtiyacı olan-faydalandırın
aklı başında insanlar gayet net kendileri düşünüp düşündüklerini uygulayabiliyor
Canim, kocanin kafasina takilan orada 1ay kalman. O sana tamam demis ama hicbi erkek eşi o kdr zmn yanindan gitsin istemez. Sen kirilma diye 1ay a tmm demistr. Bence bi dha o kdr kalma ltfn.
Kocalar byledr, herseye en basta yokvderler.
Sen üsteleme bence. Tavir da ypma, yapma ki sunu anlasn. Bn eşime yok diyrm ama o bna hala normal davraniyor desin. Düşünsun naptgni. Snn durumuna cok düştm ben.
Cok israr ettm agladm sizlandm cksss fayda etmedi ikna edemedm.
Erkeklern üstune bi konu üzernde cok gidilmez.
İsrar etme o sna der biletni aldm diye.
O gidp bir ay gelmixegni düşünüyor.
Öyle olmicgni söylers tamam arkadasm
Kuzenn dügünü var, haftaya pazara. 2saat once?
Esprli bnm isim var dedi. Ne tepki verecegmi bekledi. Tmm gelme dedm. Ama tek gidersem kendini temsil edemezsn dedm. Sustum. O dusunür smdi. Tek gderse aile olrk gtmcek gib.
Sende gtmiceksn derse sessiz kal.
Bzm türk erkekleri bu kdr bencil degil. Vicdansiz dgil. İyi yonlerini. Gostermiorsa biz elmzden geleni yapicazzzzz
Aldatma olursa affedebilecegimi saniyorsun.
O fkirdemiyim gibi geliyor sana.
Buraya yazan arkadasn konusmaya ya da bizim fikirlerimize ihtiyaci var ki yazmis degil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?