:( :( bi akıl lütfen ikna edemiyorum :( :( :(

Onu guzellikle ikna edecege benzemiyorsun ama zorla da ikna edemezsin o yuzden sessiz kal. Ayin 25 ine daha cok var; bence hic bu konuda konusma ama o gun geldiginde aynen dedigin gibi kapiyi carp ve git.

Tableetten yaziyorum.
Ben sizin dediginiz gibi birsey yapmiyorum.
Ben bebek muamelesi yapin demiyorm.
Benzetme yaptim sadece. Erkeklern ne kadar inat aksi snirli insanlar oldugunu biliyoruz. Oyle erkek yok diyemezsiniz. Onlarin yapilarini bilin diyorm. Kendinizi ezdirin demiyorum. Bnde esimde birbirmzi gayet iyi taniyorz. Anlatmak istedigimi siz kendinizce yorumluyorsunz

Saçmalamaaa tabi ki gideceksin kardeşinin düğününe bir kere oluyor böyle şeyler bunun iznimi olurmuş. O güne kadar konuşma canım hatasından dönerse ne ala dönmezse vur kapıyı git.

izin alinacak yada gidemezssin diye bilecek bir durum yok ortada iki elin kanda olsa gideceksin tabii.. kardesinin dugunu gerekirse kapiyi carp bunlarda nasil koca anlamis degilim kendilerini ne sanipta boyle bir konuda yasak koyma yetkisi buluyorlar cok ilginc

valla bnm eşim nazimi da cekiyor pohpohluyor daaaa... Bnm anlatmak istedgmi anlamamssn. Bu laflari yazarak evli olmadgn cok belli..

seni bilemem de 10 yaşında kızı olan 36 yaşında aklı başında hayatında bir şey yapmak için kimseden izin almaya ya da gönlünü yapmaya gerek duymayan kendi kararları aklı fikri olan bir insanım
evli değilim evet çünkü niyetini tez vakitte anlayıp kıçına tekmeyi bastığım bir eski eşim vardı
yuva yıkmak çok kolaydı yıktım
beni bilenler bilir burda
şimdi kızımla hayatımı yaşıyorum
kimseye danışmadan bulaşmadan
sefam olsun

Kardeşinin düğününe giderken eşinden niye izin alıyosunki.oda kendini bişey sanmış işte sen o kadar yalvardığın için.eğer bu konu yüzünden sizle kötü oluyosa olsun zaten...

Bi de şunu hiç anlamıyorum
evlenince anlarsın
bekara karı boşamak kolay
başına gelmeyen anlamaz

allah allah ya
benim aklım fikrim yok mu
aldatırsa boşarım demek benim düşüncemdir ve kişiliği oturmuş kararlarını alan bir insan olarak aldatırsa boşarım
benim kafamda bir evlilik vardır evliliğimi o standartta isterim evlenince yeni bişey anlamama gerek kalmaz
engin tecrübelerinizden lütfen başkalarını-düşüncelerinize ihtiyacı olan-faydalandırın
aklı başında insanlar gayet net kendileri düşünüp düşündüklerini uygulayabiliyor

pepe gel takıl bana hayatını yaşa

Aldatma olursa affedebilecegimi saniyorsun.
O fkirdemiyim gibi geliyor sana.
Buraya yazan arkadasn konusmaya ya da bizim fikirlerimize ihtiyaci var ki yazmis degil mi.

Hayir bir de konu sahibi ailesinin yaninda 1 ay kaldi diye ,
kadini suclu cikarmislar.
Ister 1 ay kalir ister 1 gun kalir doner .
Dugun tarihi belli degilmis , dondukten sonra belli olmus.
Isterse dondugunden bir gun sonra olsun
o dugune katilmak zorundalar.

Pasazade once kole degil kendine es aldiginin ve bu kizin da bir ailesi oldugunun farkina varsin bir zahmet...

Ne dusuncesiz ne bencil erkekler var ya .

Bir de bebek gibidirler guzellikle yaklas denmis
konu sahibi zaten her turlu yolu denemis .
Ayrica ben ona da kizdim 1 ay kalmama izin verdi diye sevinmis .
Bu tur konularda Izin ve es kelimesinin bir arada kullanilmasi bile cok yanlis...

Erkekler siz izin verdiğiniz sürece size naz kapris yapabilirler ne demek ailenin yanına gondermemek benim eşim bana dese bunu alnini oyle bir karislarim ki bir daha aklindan dahi geciremez
Ha bu arada yedi yıldır evliyim ve ailem sehir disindaydi bunun beş yılı bir gün sormadım ki aklina gitme demek gelsin
Ortak karar alma hayatın müşterek olması eslerden birinin digernin en temel hakkını kısıtlaması degildir
Bu apaçık saygisizliktir ve kimse kusura bakmasin bir evlilik sevgidiz bile olur ama saygisiz olmaz arkadaşın bunu esine güzelce anlatmasi bundan sonrası icin onun daha kotusunu yasamasina engel olur
Bebek metafourndan gidersek şöyle anlatayım çocuğunuz her agladiginda istedigi neyse verirseniz bundan sonra sürekli aglayarak istediğini alacaktır

bazı arkadasların yorumlarına gercekten şaşırdım,ailesinden uzak yaşayan bir kadın ,tabiki gidecek anasını babasını görecek istediği kadarda kalacak ,konu sahibi arkadas evli oldugunu ve sorumlulukları oldugunu elbet biliyor,1 ay kaldı diye düğüne gitmemezlik yapacak hali yok...

her yolu denemiş ikna edememişsen,sen bildiğini oku ve git sonucta kardeşin ömür boyu pişmanlığı kalmasın içinde

Son düzenleme:
Git o düğüne bunun için boşayacaksa da boşasın.
Ne dengesiz adamlar var yaa!

Bir kere o düğüne gitmemeyi kendi enişteliğine,adamlığına nasıl yakıştırıyor o da ilginç!

Madem 1 ay kaldın diye inadına yapıyor başta 1 ay kalmanı istemiyorum deseydi.
Ben bunu anlarım insan eşini yanında isteyebilir.

Ama baştan izin verip kardeşinin düğününe gidemezsin diyemez.
Bana bunu diyen adama gör bak nasıl giderim cicim derim.

O an savaş çıksa da derim!.
Çok sinirlendim yahu!

Şöyle düşündüm.
Eğer benim ablam benim düğünüme böyle bir sebepten gelmese hem ona hem eşine çok kırılırdım, hatta küserdim.
Sizin yerinize de olsam şimdilik ısrar etmez, sessiz kalırdım.
Düğünden bir kaç gün önce hediyemi alır, düğüne giderdim.
İstediği kadar izin vermesin.
Yakın bir arkadaş olsa belki gidilmeyebilirdi.
Ama kardeş çok başka bir şey ya.
Eşinizin bu kadar kısıtlamasına izin vermeyin.

Bu kadar ısrarcı olmasının altında başka bir sebep var gibi geldi bana,niye bilmiyorum.:44: Tek sebep 1 ay kalmış olmanız olamaz.:44:

ben almanyadayim canim ve bekar bi tane kardesim var seni okadar iyi anladimki bizde daha gelin adayi yok gibi yeni tanistilar su ara birbirlerini taniyolar bende ekimde trye gidicem bak diyo oyle demezsin ona gore eger bisey yapicaklarsa soyle senide dusunup yapsinlar iki ay geldikten 2ay sonra gelip bana nisan varda ovarda bu var deme diyo dedim biliyosun ortada bisey yok ama olursa giderim zaten ailemde onu dusunerek benim gidebilcegim zamanda yapar ama kiz tarafi farkli dusunurse onu bilemem tabi oda seninki gibi biraz saydi ama yok gelirmisimde sonra bi hastalik felan olurmusda gidemezmisim oyle her Zaman gidilmezmis annem kalp hastasi bu arada benimde nevrim dondu nedemek istiyosun sen ya dedim benim annem hastaneye yatti diye tabi hastaneye gidemem ama Allah korusun Doktor ypicak biseyimiz kalmadi dediginde [bunu soylemek bile beni cok korkutuyo Allah uzun omur versin]senimi bekliycem Burda dedim tabi gidip annemi gorucem yoksa omur boyunca seni affedermiyim bidaha
bizimki parasal yonden diyo canim Ucak pahali oluyo bide 2cocuk birinin bileti normal bilet benimki gibi odeniyo oyuzdende dusunuyo ama ben ondada soyluyorum gerekirse benim ailem alir bileti ben o nisanada duguned giderim Allah izin verirse

sadece 1ay kaldi diye butavir yapilmaz bende 1ay kalirim hatta bazen biraz daha fazla bu sefer 16 gunlugune geliyorum ve bana cok az geliyo 16gun neki diye size cok gelebilir ama eger uzakdaysan cok kalman normal bence bu bahane yapilmaz

Aldatma olursa affedebilecegimi saniyorsun.
O fkirdemiyim gibi geliyor sana.
Buraya yazan arkadasn konusmaya ya da bizim fikirlerimize ihtiyaci var ki yazmis degil mi.

hah işte şimdi tam oldu
bunca mesajdan bunu anladınız ya
daha da yazacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…