Bi akıl verin nolur nişanım atılıyor ben ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen oda sürekli menzile gidip geliyor gene içtiği için gitti ben istemiyorum bitti bu iş ama kalbim acıyor

Hanımefendi nişanlınız tinerci. Bağımlılığın iyisi kötüsü olmaz ama bir açıp bakın tiner çekmenin fizyolojik olarak verdiği zarara.

Kısacası sizi öldürür, 10 parçaya ayırır, kendine geldiğinde neyi nereye gömdüğünü bile hatırlamaz. Ama gerçekten hatırlamaz lafın gelişi demiyorum.

Bu ne cesaret, neyin aşkı bu? Delirdiniz mi siz? Aşk öyle her engeli aşmıyor, bu naneyi çekip anasını babasını doğruyor millet. @pesimst

Son düzenleme:
Söyler misin birlikte olduk. Ne yapacağım ben? Kızlığım esnek şuan bunu kınayarak okuyorsundur biliyorum

Tinerci değil, eroin bağımlısı daha da beter bitti ayrıldık zaten de içim yanıyor

Tinerci değil, eroin bağımlısı daha da beter bitti ayrıldık zaten de içim yanıyor

Başka bir konuya yazdığınız mesajdan dolayı tinerci olduğunu sanmıştım, pardon eroinmanmış.

içiniz neye yanıyor? inançlı biriyseniz şükür namazı falan kılın, değilseniz sokaktaki canları doyurun hayır işleyin.

Tarikatlara bulaşmış bir eroinmala evlenip dünyaya günahsız çocuklar dünyaya getirip bütün hayatınızı yok edecektiniz. Bunun aması, belkisi yok.

Ne şanslısınız ki aileniz size sahip çıkmış.

Öyle ama büyük bir hata ettim

Söyler misin birlikte olduk. Ne yapacağım ben? Kızlığım esnek şuan bunu kınayarak okuyorsundur biliyorum

Hayir kinamiyorum. Fotografindan ve konusmalarindan belli yasin cok buyuk degil. En fazla 20 sindir. Belki daha kucuk. Hatalar yapmissin ve su an o hatalarin bedelini oduyorsun.

Yapacak birsey yok. Tovbe edeceksin. Evlenseydin gunahi silinmeyecekti. Pismanlikla Allah a yonelip bir daha bu hataya dusmeyeceksin.

O cocuguda tamamen sileceksin. Kendine yeni bir sayfa acacaksin. Eski hatalarindan ders cikarip tekrar ayni hatalara dusmeyeceksin.

Birde sana tavsiyem kimseye guvenip yasadiklarini anlatmaman.

Öyle ama büyük bir hata ettim
Bütün bu tantana beraber oldun diye mi? Ya Hu senden kıymetli mi? Canından hayatından kıymetli mi? sırf seviştin diye böyle bir adam için nasıl ölüp bitersin? Gerçekten bir doktora gitmen şart. İyiliğin için söylüyorum. Menzile falan değil, doktora!

Onunla birlikte olmasam bu kadar yıkılmazdım ve ailem duyarsa sinirinden aileme derse korkuyorum hepsi bu

Kimse bilmiyor ki zaten. Boğuluyorum çünkü diğer insanlardan çok büyük bir farkım var onu dillendirmek istemiyorum. Allah büyük bir şeyi nasip etti bana ben ona nankörlük ettim gittim o hataya düştüm. Ailem.. en büyük destekçim. Bi duysalar çok üzülürler çok

Yaptığım hatalardan utanıyorum

Bişey diyeceğim madde bağımlısı adamla evlenip çocuk yapıp çocuklarının hayatını öldüreceğine nişanlın ölsün.

Kendini mahfetmek zamani geriye sardirmaz. Eger bu korkunun farkina varirsa karsi taraf sana karsi kullanmak ister.

Sen elinden geldigince dik dur. Guclu ol.

Ah vah etmenin faydasi yok. Dedigim gibi tovbe et bir daha ayni hataya dusme tovbe kapisi her zaman aciktir.

Neymiş o üstün güçlerin? Allah aşkına o kadar farklıysan ya yapmayacaksın yada arkasında duracaksın. Sırf birlikte oldun diye madde bağımlısı biriyle evlenmek mi farklılık. Birde esnek mesnek diyorsun

Neden beni tersliyorsun? Ben üstün güçlerim var demedim haşa ne alakası var. Sen tamamen yanlış anlayıp yok yere beni azarladın. Üstün güç değil, yaptığım ahlaksızlığın zaten farkındayım pişmanım. Ama Allah bana önemli bişey bahşetti ben nankörlük ettim. İlim yolunda yapmak daha bir iğrençlik değil mi?

Haklısın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…