Aynen oda sürekli menzile gidip geliyor gene içtiği için gitti ben istemiyorum bitti bu iş ama kalbim acıyorBu illetten kurtulamaz. Sende kurtuldugun için Allaha şükret. Herkez yolunu çizer. Kurtulur diyede umutlanma. Kuzenim uyuşturucu bağımlısı komşumun oglu uyuşturucu bağımlısı. Menzilemi gitmediler namazamındurmadılar. Annesi ihbar bile etti polis aldı götürdü hapismi yatmadılar. Ama bırakamadılar... O satıcılar onları bi şekilde bulup içiriyolar. Çevre değişmedigi sürecede bu devam eder. Sakın hata yapma hayatını yakma derim
Söyler misin birlikte olduk. Ne yapacağım ben? Kızlığım esnek şuan bunu kınayarak okuyorsundur biliyorumKonu
Eski konularin gorunuyor haberin olsun. Ustelik eski konularindan birinde dislerinin fotografini koymussun yuzunun yarisi gorunuyor. Desifre olabilirsin. Eski konularini kaldir ya da fotografini kaldir ki biri seni taniyip isler iyice sarpa sarmasin.
Tinerci değil, eroin bağımlısı daha da beter bitti ayrıldık zaten de içim yanıyorHanımefendi nişanlınız tinerci. Bağımlılığın iyisi kötüsü olmaz ama bir açıp bakın tiner çekmenin fizyolojik olarak verdiği zarara.
Kısacası sizi öldürür, 10 parçaya ayırır, kendine geldiğinde neyi nereye gömdüğünü bile hatırlamaz. Ama gerçekten hatırlamaz lafın gelişi demiyorum.
Bu ne cesaret, neyin aşkı bu? Delirdiniz mi siz? Aşk öyle her engeli aşmıyor, bu naneyi çekip anasını babasını doğuruyor millet. @pesimst
Tinerci değil, eroin bağımlısı daha da beter bitti ayrıldık zaten de içim yanıyor
Öyle ama büyük bir hata ettimBaşka bir konuya yazdığınız mesajdan dolayı tinerci olduğunu sanmıştım, pardon eroinmanmış.
içiniz neye yanıyor? inançlı biriyseniz şükür namazı falan kılın, değilseniz sokaktaki canları doyurun hayır işleyin.
Tarikatlara bulaşmış bir eroinmala evlenip dünyaya günahsız çocuklar dünyaya getirip bütün hayatınızı yok edecektiniz. Bunun aması, belkisi yok.
Ne şanslısınız ki aileniz size sahip çıkmış.
Söyler misin birlikte olduk. Ne yapacağım ben? Kızlığım esnek şuan bunu kınayarak okuyorsundur biliyorum
Bütün bu tantana beraber oldun diye mi? Ya Hu senden kıymetli mi? Canından hayatından kıymetli mi? sırf seviştin diye böyle bir adam için nasıl ölüp bitersin? Gerçekten bir doktora gitmen şart. İyiliğin için söylüyorum. Menzile falan değil, doktora!Öyle ama büyük bir hata ettim
Onunla birlikte olmasam bu kadar yıkılmazdım ve ailem duyarsa sinirinden aileme derse korkuyorum hepsi buBütün bu tantana beraber oldun diye mi? Ya Hu senden kıymetli mi? Canından hayatından kıymetli mi? sırf seviştin diye böyle bir adam için nasıl ölüp bitersin? Gerçekten bir doktora gitmen şart. İyiliğin için söylüyorum. Menzile falan değil, doktora!
Kimse bilmiyor ki zaten. Boğuluyorum çünkü diğer insanlardan çok büyük bir farkım var onu dillendirmek istemiyorum. Allah büyük bir şeyi nasip etti bana ben ona nankörlük ettim gittim o hataya düştüm. Ailem.. en büyük destekçim. Bi duysalar çok üzülürler çokHayir kinamiyorum. Fotografindan ve konusmalarindan belli yasin cok buyuk degil. En fazla 20 sindir. Belki daha kucuk. Hatalar yapmissin ve su an o hatalarin bedelini oduyorsun.
Yapacak birsey yok. Tovbe edeceksin. Evlenseydin gunahi silinmeyecekti. Pismanlikla Allah a yonelip bir daha bu hataya dusmeyeceksin.
O cocuguda tamamen sileceksin. Kendine yeni bir sayfa acacaksin. Eski hatalarindan ders cikarip tekrar ayni hatalara dusmeyeceksin.
Birde sana tavsiyem kimseye guvenip yasadiklarini anlatmaman.
Bitti herşey ..Ailen hakli.
Senle evlilik yoluna girmisken nisan yapmisken smdi herseyi mahveden o bahsettign nisanlin.
Seven boyle yapmamali.
Yaptığım hatalardan utanıyorumAileni dinle.. elbet bir gün unutacaksın. Daha iyi birisini tanıyp mutlu bir yuvan olacaktır. Nişanlın bunları düşünmeyipte herşeyi bozduysa. Sen onu hiç düşünme ve bataklığında bırak. Ölmene değmez, ölmezsinde. İlerde şükredersin. Hayata bir defa geliyoruz kendine yazık etme.
Ayrıldık bitti ama açığa çıkmaması gereken olaylar çıkarsa çok kötü olurBişey diyeceğim madde bağımlısı adamla evlenip çocuk yapıp çocuklarının hayatını öldüreceğine nişanlın ölsün.
Kimse bilmiyor ki zaten. Boğuluyorum çünkü diğer insanlardan çok büyük bir farkım var onu dillendirmek istemiyorum. Allah büyük bir şeyi nasip etti bana ben ona nankörlük ettim gittim o hataya düştüm. Ailem.. en büyük destekçim. Bi duysalar çok üzülürler çok
Neymiş o üstün güçlerin? Allah aşkına o kadar farklıysan ya yapmayacaksın yada arkasında duracaksın. Sırf birlikte oldun diye madde bağımlısı biriyle evlenmek mi farklılık. Birde esnek mesnek diyorsunKimse bilmiyor ki zaten. Boğuluyorum çünkü diğer insanlardan çok büyük bir farkım var onu dillendirmek istemiyorum. Allah büyük bir şeyi nasip etti bana ben ona nankörlük ettim gittim o hataya düştüm. Ailem.. en büyük destekçim. Bi duysalar çok üzülürler çok
Neden beni tersliyorsun? Ben üstün güçlerim var demedim haşa ne alakası var. Sen tamamen yanlış anlayıp yok yere beni azarladın. Üstün güç değil, yaptığım ahlaksızlığın zaten farkındayım pişmanım. Ama Allah bana önemli bişey bahşetti ben nankörlük ettim. İlim yolunda yapmak daha bir iğrençlik değil mi?Neymiş o üstün güçlerin? Allah aşkına o kadar farklıysan ya yapmayacaksın yada arkasında duracaksın. Sırf birlikte oldun diye madde bağımlısı biriyle evlenmek mi farklılık. Birde esnek mesnek diyorsun
Özgüveni olan biri değilimnormalde mutlu ve güçlü bi insansan devam et ama bunu buraya yazıp seni tanımayan genelde acımasız yorum yapan insanlardan medet umuyosan bence başa çıkamazsın. ben de öyleyim. türkiyedeki çoğu insanın bunu başaracağını sanmıyorum
HaklısınKendini mahfetmek zamani geriye sardirmaz. Eger bu korkunun farkina varirsa karsi taraf sana karsi kullanmak ister.
Sen elinden geldigince dik dur. Guclu ol.
Ah vah etmenin faydasi yok. Dedigim gibi tovbe et bir daha ayni hataya dusme tovbe kapisi her zaman aciktir.
Bebek aldırdın dimi ?Ayrıldık bitti ama açığa çıkmaması gereken olaylar çıkarsa çok kötü olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?