Bi akıl verin nolur nişanım atılıyor ben ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailen o kadar iyi yapmış ki bunu ilerde daha iyi anlayacak onların ellerinden ayaklarından öpeceksin .

Al sana akıl. Madde bağımlısı biriyle bir daha işin olmasın. Bu adamdan bir an önce kurtul. Ailenin sözünü dinle. Kahrolmayı falan da bırak. Yıllar boyunca bağımlılarla çalıştım. İnan bana günün birinde madde bulabilmek için bırak karılarını, kızlarını bile pazarlayabilme potansiyelleri var ve uyuşturucu denilen şey bırakılmıyor ne yazık ki.

Can'ım ailen haklı . Madde bağımlısı biri ile hayat çok Zor olabilir. Bence güvenme bırakıcam tedavi görücem sözlerine . Tekrar başlamış yine yapar . Gençliğine yazık yarın öbür gün çoluğun çocuğuna da yazık olur

Derdin hayatını mi mahvetmek senin?Aşk acısı geçer merak etme.Hem kotu bir kaynana,hem madde bağımlısı bir nişanlı..ailem çok haklı.Onlar duzelmiyorlar.Cok sevdiğimiz bir aile dostumuzun oglu da kullanıyor.Tedavi oluyor oluyor bir kaç ay temiz sonra hoooop sil baştan.Hatta bu tanidigimizin arkadaşı kızını sozde madde kullanımını bırakmış birine verdi.Kiz seviyordu koşa koşa gitti.Gizli gizli başlamış.Kizi hastanelik etti daha bir yıl dolmadan.Hiccccc üzülme.mantikli ol.Onunla bir geleceğin olamaz.

Maddeye yeniden başlayan zor bırakır, şuan iyi düşünemiyorsunuz.Madde içip, çalışmayıp birde üstüne dayak atan adamdan koca olmaz.Aileniz haklı bırakın ve uzaklaşın böylesinin gözü kara olur size ve ailenize zarar verse dahamı mutlu olacaksınız.

Ah canım (((
sonradan çok pişman olursun sevgini göm içine, hayatının geri kalanını zehir etme
her şey iyi olacak inşallahh
bugün ağlatan yarın güldürür, inşallah gülümseyerek hatırlayacaksin bugünleri
ne aptalmışım diyeceksin inşallah
yeter ki sabret

Bu mesajı tekrar tekrar oku !
Evlilik gelinlik giymek ve peri masalarından ibaret değil . Başlı başına kayinvalide bile büyük bir sorun , annesinin dolduruşuna gelmiş bir keşi hayal bile edemiyorum . yemedigin dayak, duymadığın küfür , görmediğin muamele kalmaz .

sana sadece şunu söylüyorum. hiçbir zaman bırakmayacak. bu yola giripte çıkanı görmedim. arkadaşlarımda oldu, uzak akrabamda. sen ister sakinleş iç, ister kendini duvara vur. akıl mantık işi değil bu ilişki. aradan zaman geçsin, ailenin elini ayağını öpeceksin seni kurtardıkları için. ayrıca o şirret kaynanadan kurtuluyorsun dahası var mı.

Bu illetten kurtulamaz. Sende kurtuldugun için Allaha şükret. Herkez yolunu çizer. Kurtulur diyede umutlanma. Kuzenim uyuşturucu bağımlısı komşumun oglu uyuşturucu bağımlısı. Menzilemi gitmediler namazamındurmadılar. Annesi ihbar bile etti polis aldı götürdü hapismi yatmadılar. Ama bırakamadılar... O satıcılar onları bi şekilde bulup içiriyolar. Çevre değişmedigi sürecede bu devam eder. Sakın hata yapma hayatını yakma derim

saçmalıyosun barışmak istemekle seni boğan adamla mı evleneceksin?

Defalarca bırakıyorlar defalarca yeniden başlıyorlar..
Ailen haklı bitanem senin geleceğini göz göre göre yakamazlar.

Kim yavrusunu madde bağımlısı bir adamın eline insafına bırakır.Evlat nasıl kıymetli bir şey, canından geçer insan. Adam seni yolun ortasında dövüyor, boğuyor... Annen baban el kaldırdı mı hiç sokak ortasında darp etti mi? Baban boğmaya falan kalktı mı? Nasıl kabul edersin böyle bir hayatı.
Yazık emeklere güzel kardeşim. Kıymetini bil biraz hayatının.
Unutursun.. valla bak..unutuyorsun tecrübe konuşuyor.
Bu arada eski nişanlına(Bende bir anne olarak benim için eskidir konu bitmiştir) acil şifalar dilerim o da bir evlat can sonuçta..Bırakabileni pek duymadım ama umarım o başarılı olur.

bu kafayla kacarsin da sen. nereden tutsan elunde kaliyor. Saglikli dusunemiyorsun galuba. ben daha Madde kullanip da bir omur birakan duymadim gormedim. kisa hayatlari icin de bisuru kisinin de hayatini yok edip gidiyorlar. Ailen sinuna kadar hakli. bikac ay boyle hissedersin sonra gecer bir omur boyle olmasindan iyidir kendine gel.

Ailen çok haklı.. çok pişman olursun.. en ufak sorunda hemen yine uyuşturucuya koşucak.. kurtulduğunuza şükredin

Madde bagimlisi, seni doven ve bogmaya kalkan bir adamla evlenmek mi istiyorsun?

Inan biz kadin cinayeti okumaya cok alistik, seninkini de okur geceriz. Ama senin ve yakinlarin icin boyle kolay olmaz bu surec.

Benim annem 30 yıllık evliligi bitirdi. Kimse ayriliktan olmez guzel kardesim. Kendini harcama...

Son olarak Mevlanadan gelsin;
Allah der ki: Kimi benden çok seversen onu senden alırım.Ve ekler: Onsuz yaşayamam deme seni onsuz da yaşatırım.Ve mevsim geçer gölge veren ağaçların dalları kurur sabır taşar canından saydığın yar bile bir gün el olur aklın şaşar. …Dostun düşmana dönüşür düşman kalkar dost olur öyle garip bir dünya.Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.En garibi de budur ya Öldüm der durur yine de yaşarsın…

ailen en guzelini yapmis bence senin icin yapabileceklerinin en iyisini

Mazoşizm nedir, ne değildir makalesi yazsam direkt seni koyardım örnek olarak.

Kardeşim seni boğazlamaya kalkan madde bağımlısı adam ne yapacaksın sen, senin de mi kafan güzel?

Artık çift olarak ot çekersiniz ne diyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…