eski konuda yazıyor.Ben öyle bişey yazmadım ama
Ailen o kadar iyi yapmış ki bunu ilerde daha iyi anlayacak onların ellerinden ayaklarından öpeceksin .Kayınvalidem zaten çok kötü bir insan onunla kimse geçinemez özet geçiyorum herşeylerine göz yumduk. Nişanlım.. 2-3 sene önce madde bağımlısıydı sonra bıraktı bu son 1 Aydır gene başlamış ve ailem öğrendi işi bitirdiler bohçaların alınmasını bekliyorlar. Ben kahroluyorum ölü gibiyim şuan sakinleştirici içtim ayakta duruyorum. Bırakıcam dedi tedaviyi de kabul etti ama ailem bi kere yok dedi
Al sana akıl. Madde bağımlısı biriyle bir daha işin olmasın. Bu adamdan bir an önce kurtul. Ailenin sözünü dinle. Kahrolmayı falan da bırak. Yıllar boyunca bağımlılarla çalıştım. İnan bana günün birinde madde bulabilmek için bırak karılarını, kızlarını bile pazarlayabilme potansiyelleri var ve uyuşturucu denilen şey bırakılmıyor ne yazık ki.Kayınvalidem zaten çok kötü bir insan onunla kimse geçinemez özet geçiyorum herşeylerine göz yumduk. Nişanlım.. 2-3 sene önce madde bağımlısıydı sonra bıraktı bu son 1 Aydır gene başlamış ve ailem öğrendi işi bitirdiler bohçaların alınmasını bekliyorlar. Ben kahroluyorum ölü gibiyim şuan sakinleştirici içtim ayakta duruyorum. Bırakıcam dedi tedaviyi de kabul etti ama ailem bi kere yok dedi
Derdin hayatını mi mahvetmek senin?Aşk acısı geçer merak etme.Hem kotu bir kaynana,hem madde bağımlısı bir nişanlı..ailem çok haklı.Onlar duzelmiyorlar.Cok sevdiğimiz bir aile dostumuzun oglu da kullanıyor.Tedavi oluyor oluyor bir kaç ay temiz sonra hoooop sil baştan.Hatta bu tanidigimizin arkadaşı kızını sozde madde kullanımını bırakmış birine verdi.Kiz seviyordu koşa koşa gitti.Gizli gizli başlamış.Kizi hastanelik etti daha bir yıl dolmadan.Hiccccc üzülme.mantikli ol.Onunla bir geleceğin olamaz.Kayınvalidem zaten çok kötü bir insan onunla kimse geçinemez özet geçiyorum herşeylerine göz yumduk. Nişanlım.. 2-3 sene önce madde bağımlısıydı sonra bıraktı bu son 1 Aydır gene başlamış ve ailem öğrendi işi bitirdiler bohçaların alınmasını bekliyorlar. Ben kahroluyorum ölü gibiyim şuan sakinleştirici içtim ayakta duruyorum. Bırakıcam dedi tedaviyi de kabul etti ama ailem bi kere yok dedi
Ah canımYaptı onu da yaptı krize girdi tuttum sakinleştirdim. Sakinleştirirken sokak ortasında bir sürü dayak yedim. Onun o maddeleri aldığı yere bi kız on tane erkekle gitse korkar o kadar kötü bi yer ben oraya 2 gün boyu gittim orda da öldürmeye boğmaya kalktı bırak beni diye
Bu mesajı tekrar tekrar oku !Al sana akıl. Madde bağımlısı biriyle bir daha işin olmasın. Bu adamdan bir an önce kurtul. Ailenin sözünü dinle. Kahrolmayı falan da bırak. Yıllar boyunca bağımlılarla çalıştım. İnan bana günün birinde madde bulabilmek için bırak karılarını, kızlarını bile pazarlayabilme potansiyelleri var ve uyuşturucu denilen şey bırakılmıyor ne yazık ki.
Yaptı onu da yaptı krize girdi tuttum sakinleştirdim. Sakinleştirirken sokak ortasında bir sürü dayak yedim. Onun o maddeleri aldığı yere bi kız on tane erkekle gitse korkar o kadar kötü bi yer ben oraya 2 gün boyu gittim orda da öldürmeye boğmaya kalktı bırak beni diye
bu kafayla kacarsin da sen. nereden tutsan elunde kaliyor. Saglikli dusunemiyorsun galuba. ben daha Madde kullanip da bir omur birakan duymadim gormedim. kisa hayatlari icin de bisuru kisinin de hayatini yok edip gidiyorlar. Ailen sinuna kadar hakli. bikac ay boyle hissedersin sonra gecer bir omur boyle olmasindan iyidir kendine gel.Kayınvalidem zaten çok kötü bir insan onunla kimse geçinemez özet geçiyorum herşeylerine göz yumduk. Nişanlım.. 2-3 sene önce madde bağımlısıydı sonra bıraktı bu son 1 Aydır gene başlamış ve ailem öğrendi işi bitirdiler bohçaların alınmasını bekliyorlar. Ben kahroluyorum ölü gibiyim şuan sakinleştirici içtim ayakta duruyorum. Bırakıcam dedi tedaviyi de kabul etti ama ailem bi kere yok dedi
İnan ki onu ilerde hatırladığında iyiki evlenmemişim diyeceksin.Onu daima hatırlayıp üzülmekten korkuyorum
ailen en guzelini yapmis bence senin icin yapabileceklerinin en iyisiniKayınvalidem zaten çok kötü bir insan onunla kimse geçinemez özet geçiyorum herşeylerine göz yumduk. Nişanlım.. 2-3 sene önce madde bağımlısıydı sonra bıraktı bu son 1 Aydır gene başlamış ve ailem öğrendi işi bitirdiler bohçaların alınmasını bekliyorlar. Ben kahroluyorum ölü gibiyim şuan sakinleştirici içtim ayakta duruyorum. Bırakıcam dedi tedaviyi de kabul etti ama ailem bi kere yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?