Bi akıl verin nolur nişanım atılıyor ben ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuan canın acıyor ama ailen sen gerçekten ölme diye o nişanlıdan kurtarıyor seni. Bi sadaka ver başından def ettiğin için belayı.

Bir arkadaşım bir şey demişti bana nişanı atmaya karar verdiğim günlerde... "alkolik bir adamdan gelen sarhoş spermlerle hamile kalmak istiyor musun bunu düşün" sen de düşün güzelim

(Gerçek alkolikten bahsediyorum arkadaşlar normal seviyede alkol alanlar üstlerine alınmasınlar lütfen)

ailen haklı bence ondan sana koca olmaz

En doğru karar nişanı atmak olmuş , kimbilir senide bu uyuşturucu belasına 1 şekilde bulaştırır hayatının geri kalanıda bitmişti

Kayınvalideniz ayrı tuhaf, nişanlınız madde bagımlısı. Hala nişan atılıyor diye üzülüyorsunuz.

Ailen sonuna kadar haklı kuzenim aynılarını yaşadı ama onlar evlendi şimdi ayrılık asamasindalar sırf bağımlılığı yüzünden çünkü bırakmıyorlar inanmayın hakkında hayırlısı olsun yine de

Sakın böyle bir adamla evlenme sakınnn madde bağımlılarının sonuçlarını biliyomusun sen canınamı susadın sevmek yetmez sakın ha ömür boyu ağlıycana iki gün ağla iki ay ağla gerekirse iki yıl ağla ama sakın evlenmek gibi bir hata yapma gençliğin biterrrrr

Konu
Ben öyle bişey yazmadım ama

Eski konularin gorunuyor haberin olsun. Ustelik eski konularindan birinde dislerinin fotografini koymussun yuzunun yarisi gorunuyor. Desifre olabilirsin. Eski konularini kaldir ya da fotografini kaldir ki biri seni taniyip isler iyice sarpa sarmasin.

Hiç bişey umrumda değil

Teşekkür ederim uyarın için

Evliliği oyuncak mı sanıyosunuz?
Madde bağımlısı biriyle evlenmeye nası cesaret edebiliyosunuz?
İnsanlar birbirlerine yüzde yüz güvenip evleniyolar, hiçbi sorunu olmadığı halde evlendikten sonra kimlerin neleri çıkıyo.Sense göz göre göre hata yapıyosun.Neyse ki ailenin aklı başındaymış.

Tabikide ailen hakli seni ucurumun kenarindan aliyorlar nisanlin birakirim der yine birakmaz evlendikten sonra daha kotu olur senin icin yol yakinken dön

2-3 senedir içmiyordu gene içmem diyor o yüzden benim aklım şaştı

İçmediğini nereden biliyorsunuz?

İçmiorsa bile, 2-3 senenin üstüne tekrar başlayan, yarın öbür gün evliliğin sorumluluğu altına girince daha çok içer. Her maddi sıkıntıda, her ufak tartışmada...

Aileniz haklı. Ölüyorum dediğiniz zamanları ailenize şükrederek hatırlarsınız ileride...

Nasil bir deli cesaretidir bu ya. Maddi bagimlisi bir insana nasil guvenebiliyorsunuz? Aileniz en dogru olani yapmis bugun aglarsiniz yarin gecer gider.

Ailen hakli.Asil "oluyorum" nasil denir evlenirsen anlarsin.Yol yakinken donmeniz buyuk sans.

Madde bağımlılığı sigara bağımlılığı gibi bir şey değildir. Çok daha ağırdır, kolay kolay bırakılamaz. Kişi kullandıkça kendini kaybeder.

Size evlenince yaşanacak senaryoyu söyleyeyim.

Evlilikte her ilişkide yaşanacak kavgalar olur, olacaktır. O bıraktım diyen adam kendini birden maddede bulur, çünkü madde dünyevi stresten kurtarır onu. Kafası bir dünya gelir eve, sana şiddet uygular, belki öldüresiye döver, tecavüz eder. Sabah ağlayarak özür diler, ertesi gün aynı teraneyi yaşarsın. Abartmıyorum birebir yaşanıyor bunlar. Biraz aklın varsa arkana bakmadan gidersin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…