- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
ailen haklı bence ondan sana koca olmazKayınvalidem zaten çok kötü bir insan onunla kimse geçinemez özet geçiyorum herşeylerine göz yumduk. Nişanlım.. 2-3 sene önce madde bağımlısıydı sonra bıraktı bu son 1 Aydır gene başlamış ve ailem öğrendi işi bitirdiler bohçaların alınmasını bekliyorlar. Ben kahroluyorum ölü gibiyim şuan sakinleştirici içtim ayakta duruyorum. Bırakıcam dedi tedaviyi de kabul etti ama ailem bi kere yok dedi
Kayınvalideniz ayrı tuhaf, nişanlınız madde bagımlısı. Hala nişan atılıyor diye üzülüyorsunuz.Kayınvalidem zaten çok kötü bir insan onunla kimse geçinemez özet geçiyorum herşeylerine göz yumduk. Nişanlım.. 2-3 sene önce madde bağımlısıydı sonra bıraktı bu son 1 Aydır gene başlamış ve ailem öğrendi işi bitirdiler bohçaların alınmasını bekliyorlar. Ben kahroluyorum ölü gibiyim şuan sakinleştirici içtim ayakta duruyorum. Bırakıcam dedi tedaviyi de kabul etti ama ailem bi kere yok dedi
Sakın böyle bir adamla evlenme sakınnn madde bağımlılarının sonuçlarını biliyomusun sen canınamı susadın sevmek yetmez sakın ha ömür boyu ağlıycana iki gün ağla iki ay ağla gerekirse iki yıl ağla ama sakın evlenmek gibi bir hata yapma gençliğin biterrrrrKayınvalidem zaten çok kötü bir insan onunla kimse geçinemez özet geçiyorum herşeylerine göz yumduk. Nişanlım.. 2-3 sene önce madde bağımlısıydı sonra bıraktı bu son 1 Aydır gene başlamış ve ailem öğrendi işi bitirdiler bohçaların alınmasını bekliyorlar. Ben kahroluyorum ölü gibiyim şuan sakinleştirici içtim ayakta duruyorum. Bırakıcam dedi tedaviyi de kabul etti ama ailem bi kere yok dedi
Ben öyle bişey yazmadım ama
Hiç bişey umrumda değilKonu
Eski konularin gorunuyor haberin olsun. Ustelik eski konularindan birinde dislerinin fotografini koymussun yuzunun yarisi gorunuyor. Desifre olabilirsin. Eski konularini kaldir ya da fotografini kaldir ki biri seni taniyip isler iyice sarpa sarmasin.
Teşekkür ederim uyarın içinKonu
Eski konularin gorunuyor haberin olsun. Ustelik eski konularindan birinde dislerinin fotografini koymussun yuzunun yarisi gorunuyor. Desifre olabilirsin. Eski konularini kaldir ya da fotografini kaldir ki biri seni taniyip isler iyice sarpa sarmasin.
2-3 senedir içmiyordu gene içmem diyor o yüzden benim aklım şaştıEvliliği oyuncak mı sanıyosunuz?
Madde bağımlısı biriyle evlenmeye nası cesaret edebiliyosunuz?
İnsanlar birbirlerine yüzde yüz güvenip evleniyolar, hiçbi sorunu olmadığı halde evlendikten sonra kimlerin neleri çıkıyo.Sense göz göre göre hata yapıyosun.Neyse ki ailenin aklı başındaymış.
Kalbim çok acıyor çokTabikide ailen hakli seni ucurumun kenarindan aliyorlar nisanlin birakirim der yine birakmaz evlendikten sonra daha kotu olur senin icin yol yakinken dön
2-3 senedir içmiyordu gene içmem diyor o yüzden benim aklım şaştı
Gecer eger aileni dinlemeyip evlenirsen daha cok acir canim cunku erkekler degismezKalbim çok acıyor çok
Gecer.. eger aileni dinlemeyip evlenirsen asil ozaman aciyacak cunku erkekler degismez canim nasil tanirsan oyle gider eger evlenirsen ben seni byle kabul ettim evlendim demis olursunKalbim çok acıyor çok
2-3 senedir içmiyordu gene içmem diyor o yüzden benim aklım şaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?