Bi garip altın meselesi

Hillad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
516
473
103
Arkadaşlar iyi günler,
Size farklı bir şey sorcam. Ne yapmam, nasıl tepki göstermem gerektiğini kestiremedim.
Benim geçen yıl 4 bileziğim vardı. 2sini ben kendim almıştım. 2 tanesini de eşim hediye etmişti. Bi ihtiyacımız için bozdurmamız gerekti. Geçen haziranda verdim eşime. Şu fiyata bozdurdum vs. Demişti.
Her neyse, konu kapandı.
Dün bana sana bir sürprizim var diyerek bileziklerden birisini getirdi. Bunu çok seviyordun. Kıyamadım bozdurmaya dedi. Yakın bir arkadaşının banka hesabına koymuş. Oradaymış hep. Bu sabah o arkadaşıyla mesajlaşmasını okudum. Adama abi anahtarı getir fln demiş. O da hepsini alcaksın demiş. O da hayır bi tanesini sadece demiş. Sonra bankaya geçme planları vs. Akşam da getirdi eşim.
Sevindim aslında ama bi parça canım da sıkıldı. Kandırılmış gibi hissettim ama sonuçta hiç söylemeyebilirdi de.
Nasıl hissedeceğimi, nasıl tepki vereceğimi bilemedim.
Sakince itiraf ettirip hepsini almak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Teşekkürler

Sen nolur nolmaz o konuşmaların ekran görüntüsünü kendine at ve bir yere yedekle. Belli ki senden alıp kendine saklamış o altınları.

Yani eşinizin bu yaptığının adı belli. Ne yapacaksınız altınlarınızı rızanız dışı alan biriyle evli kalabilecek misiniz?
Bundan sonra nasıl güveneceksiniz?
20 lira verip fırına göndersem yine güvenmem böyle bir adama ben olsam.

Eşiniz bilezikleri alıp bozdurdum demiş, arkadaşının kasasına koymuş.
Sizden para kaçırmak olmuyor mu bu?
Kandırılmış gibi hissedin tabi.
O mesajların ekran görüntüsünü alsaydınız.
Okuyup nasıl sessiz kaldınız orası da ayrı.
Hiç güvenilir biri değil eşiniz.

Siz ekonomik anlamdan esinizin sürekli birseyler aldırıp, hiç rahat ettirmediğinden de şikayetçiydiniz. Sizden gizli başka neler yapıyor kim bilir.

Eşiniz resmen dalga geçiyor sizinle ya, çok sınır bozucu.
Bileziği çok seviyormuşsunuz da bozdurmaya kıyamamış.
Kim bilir neyin üzerini kapatmak iciny getirdi onu da.
Siz hâlâ kibar kibar konuşsam mi diye düşünüyorsunuz.

Bir ihtiyacınız için bozdurmanız gerekmişti. Bilezikleri bozdurmadıusa o ihtiyacı nasıl gidermiş, sorunu nasıl çözmüş? Bir de eğer bozdurmaya gerek kalmadıysa neden arkadaşının jesanında duruyor? Çok tuhaf. Ve durup dururken bozdurmaya kıyamadım diyip geri getirmesi neden? Bir işler çevirmeden önce güven kazanmaya çalışan insan davranışı gibi issettim. Basit bir ufak bir yalan gibi görünüyor aa neden insan öyle basit, saçma bir yalaa ihtiyaç duyar ki? Daha büyük bir yalanı veya planı gizlemek için diye düşünürüm ister istemez. Şüphelendiğimi farkettirmeden izlemeye koyulurdum. Ya da beklemediği bir anda sorularla sıkıştırın açık verecektir

Nasıl sustunuz?
Konuşsam, hiç alamııcam o altınları.. olayı hemen kapatırlar. Mesajlarda altın bilezik vs. Bahsi geçmiyor. Ne olduğu belli değil. Verirken bi delilim yok. O yüzden susup takibe alıp, tatlılıkla çözmek istiyorum. Hepsini aldıktan sonra söyleyeceğim her şeyi..

Eşiniz hem hırsız hem yalancı farkında mısınız ? Bilezikler bozulmadıysa ihtiyacınız hangi parayla kapandı ?

Eşiniz resmen sizi kandırmış altınları alıp saklamış
Ben olsam bir daha asla güvenmem

Konu sahibi, sizin eşiniz hiçbir açıdan güvenilir değil ve size değer veren bir eş de değil biliyorsunuz değil mi? Evliliğinize devam ediyor olabilirsiniz ama çalışıp kazandığınız parayı, yaptığınız birikimi sizi asla haketmeyen esinizin eline mi sayıyorsunuz sürekli?
Siz tam olarak eşinden gizli birikim yapması gereken kadınlardansınız.
Eşiniz maddi olarak kullanıyor sizi. Sürekli mal, mülk derdinde demiştiniz, alınanlar da hep onun üzerinedir eminim.
Çok yanlış yapıyorsunuz ve ciddi pişman olacaksınız bu yaptıklarıniza ileride.

Son düzenleme:
Hic aldatilma supheniz oldu mu? Sizin bilezikler ikinci kadina gitmis, esinizin arkadasi da biliyor ve hatta canak tutuyor gibi geldi bana. Size getirdigi bilezik de ya sus payi ya vicdan yapmistir.
Valla aklıma direkt o geldi, konu sahibi şey yapsın bence, o elindeki bileziğin birebir imitasyonunu bulup gerçeğini saklasın, imitasyonu ortalık yerde bıraksın, düşündüğüm şey olursa konti garanti aldatılıyor, diğer kadın sormaya başlar çünkü nerde bileziğim diye, böyle iki kadını da oyalıyor gibime geldi arada getir götür yaparak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…