Ayy o minişlerin ufacık paketleri 15 lira :))))Bence azaltın bu oyuncak alma işini cok olan birsey hiçbir zaman kıymetli olmaz ki zaten .PSikologlar bir oyuncağı Baska bir cocuga vermeden yenisini almayı önermiyorlar. Yani bir süre Bi taneyle oynayacak iyice sıkılacak ondan sonra diğeri alınacak seklinde.Tabi uygulamada nasıl olur bilmiyorum, anne değilim. Bende bes yasındaki yeğenime hep miniş oyuncaklar alıyordum (onlatı seviyor diye) ama baktım ki cocuk beni sadece oyuncak alan hala olarak kodluyor, vazgectim =)
Ahh ah nerde o eski çocukluklar değil mi. Benim hala açılmamış oyuncaklarım durur vallahi. Resmen nostaljik oyuncaklar. Bi de dediğinz gibi oyuncaklar gerçekten çok pahalı. Bence bir kaç gün bu taktikle devam edin ki oyuncklarının kıymetini anlasınlar ve sürekli oyuncak almayın bence
Çöpe atmadıklarından eminseniz mutlaka evde bir yerlerde değil midir ?
Balkondan camdan aşağı mı atıyorlar acaba? Yada ev mi çok büyük ki biryerlere saklıyorlar.
İnsan üzülüyor ama maalesef başka çare yok diye düşünüyorum çünkü şimdiki şartlar bunu gerektiriyor. Eskiden mahallede herkes birbirine güvenirdi ezan okununca evde ol lafını bile özledim annemin. Hiç dışarı çıkamasak evde iki sandalyeye gerdiğim lastik ipte tek başıma oynardım sandalyeler arkadaşım olurdu :)Kiymet bilmek yok, kesinlikle yok.
Benim bi lahana bebegim vardi o kadar, 32 yasindayim hala duruyor.
Insallah sabah yumusamam, cok uzgunum fircaladim diye.
Bence azaltın bu oyuncak alma işini cok olan birsey hiçbir zaman kıymetli olmaz ki zaten .PSikologlar bir oyuncağı Baska bir cocuga vermeden yenisini almayı önermiyorlar. Yani bir süre Bi taneyle oynayacak iyice sıkılacak ondan sonra diğeri alınacak seklinde.Tabi uygulamada nasıl olur bilmiyorum, anne değilim. Bende bes yasındaki yeğenime hep miniş oyuncaklar alıyordum (onlatı seviyor diye) ama baktım ki cocuk beni sadece oyuncak alan hala olarak kodluyor, vazgectim =)
İnsan üzülüyor ama maalesef başka çare yok diye düşünüyorum çünkü şimdiki şartlar bunu gerektiriyor. Eskiden mahallede herkes birbirine güvenirdi ezan okununca evde ol lafını bile özledim annemin. Hiç dışarı çıkamasak evde iki sandalyeye gerdiğim lastik ipte tek başıma oynardım sandalyeler arkadaşım olurdu :)
97 liraya oyuncak almam... dogumgunu vs degilse. sevindirmek istersen bir balon yeter. uzgunum anlayamiyorum. basit dandik oyuncaklarda ne var yani? en son minik.hastalanfi hastanede yatti orada oynasin diye bir oyuncak aldim 60 tl. bana fazla geldi sizse her disari ciktigimizda diyorsunuz. hanim efendi doyumsuz be sabirsiz nesiller yetisiyir. masaallah 3 yasindaki kizim 2 aydir elsa elbisesi icin d.gununu bekliyor. her gordugunde d.gunumde annem alicak diyor. nasil heyecan nasil mutlukuk anlatamam size... bence yapmayin bunu cocuklariniza...Iyi geceler,
Icim ezilerek yaziyorum bu konuyu
Iki sipam var , ne zaman disari ciksak biseyler alip sevindirmek hosuma gidiyor cocuklarimi,
Sorun su ki,
Aldigim ne varsa kaybediyorlar.
Cope vs atmadiklari kesin, bakiyorum cunku.
Bugun yine israr kiyamet aldirdiklari seyleri kaybettiler ve evi altust etmemize ragmen bulamadik.
Copte de yok.
Benim sarteller atti, o sinirle butun oyuncaklari toplayip kaldirdim, madem kiymet bilmiyorsunuz, alinan seyler sizin icin onem teskil etmiyor die tum herseyi posete doldurup kaldirdim.
Birazda fircaladim
Oyle ikilemdeyim ki..
Biz cocukken disarda oynardik, bizim cocuklarimiz evlerde buyuyor daha cok, bu durum evi krese cevirmemize neden oluyor, cok vicdan yapiyorum cocukluklarini yasayamiyorlar diye.
Ama bi taraftan da kuplere biniyorum yarim saat once aldigim sey kaybolunca.
Zararli diye dandik oyuncaklarda alamiyorum, bugun kaybettigi kucuk bebek 97 liralikti..Omru 4 saat
Gunah degil mi diyor mantigim, kalbimde aman cocuk iste diyor..
Iyi diyor da napcam ben?
Hic mi oyuncak almasam?
E almazsam neyle oynayacaklar
Uygun pahali farketmez, herseyi kaybediyorlar
97 liraya oyuncak almam...
bi duzenleme yaptim hanimefendi. nekadar pahali olursa olsun her ciktiginizda oyuncak almamalisiniz.Burasi oyle pahali ki :/
Inanin yuzune bakmayacaginiz seyler dunya para.
Aldigimda barbie mattel seti, Turkiye de yari fiyatinadir belki.
Burda pahali.
400 tl ye geliyor aglayan bebekler vs..
Ay çok tatlısınız ya okurken yüzümde tebessum oldu yerim ben onları yaramaz bidiklar pahalı oyuncak alma anneleri daha çok şeye ihtiyaçları olacak kendinide yıpratma çocuk bu büyüyene kadar aynı kafa kıymetin anlamını bilmez ki onlar sokağa cikarma kreş mantıklı aslında birlikte de gidebilirsiniz zamana bırak herşey çok güzel olacak
Özel olmazsa Kanada ya da Hollandada mısınızBurasi oyle pahali ki :/
Inanin yuzune bakmayacaginiz seyler dunya para.
Aldigimda barbie mattel seti, Turkiye de yari fiyatinadir belki.
Burda pahali.
400 tl ye geliyor aglayan bebekler vs..
Evet ne cektim ben o minişlerden Bi bilseniz =) =) =)Ayy o minişlerin ufacık paketleri 15 lira :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?