Bi oyuncak hikayesi :/

Insallah cikar gercekten umutsuzum.
Baskasina vermeye firsat kalmadan kaybettiler son oyuncaklari, yani aldik eve geldik 10 dk icinde yok oldu.

evin içinde nereye gidecek oyucak ya, hem sormuyormusunuz çocuğa nereye koydun diye...

Ben de oyuncakların çok olduğu ve oyuncaklara kolay eriştikleri için kıymet bilmediklerini düşünüyorum.

Benim de bir oğlum bir kızım var. Çok oyuncak almamama rağmen ev dolup taşıyor. Dede, teyze, amca kıyamıyor, arada baba da destek verdiği için her yer oyuncak. Veriyorum ihtiyacı olanlara ama kızım hemen farkediyor. Genelde kaybetmez ya da kırmazlar. Ama çok değer verdiklerini de düşünmüyorum, bu sebeple istediğim gibi yetiştiremediğime üzülüyorum.

Konu sahibi çocuklarınızın yaşını bilmiyorum ama her dışarı çıktığınızda bir şey almayı öğrenirlerse yaşları büyüyünce aldığınız şeyler onlara yetmeyecek ve mutlu olmayacaklar. Evdekileri değerlendirmenizi bir müddet almayı unutmanızı tavsiye ederim. Güle güle büyütün yavrularınızı

Evdeki eşyalardan oyuncak yapmaya çalışın benim ki 7,5 aylık ona uygun oyuncak alıyoruz bir iki bakıyor sonra istemiyor daha çok ev gereçleriyle oynamak istiyor mutfaktaki kırılmayacak olay şeyleri veriyorum oynuyor mesela
Evde bulamıyorsanız camdan atıyor olabilirler veya aklınıza gelmeyecek yerlere koyup saklıyor olabilirler . Kaç yaşında çocuklarınız sorduğunuz da söylemiyorlar mı ?

Bende kızıma pahalı oyuncaklar alıyordum dediğiniz gibi hep kayıp oluyordu ama görüştüğü mahalle arkadaşların durumu epey kötüydü ki o zAmanlar mahallede evcilik oynarlardı evin içine girmezlerdi şahit olmadım ama içimde hep bir şüphe kaldı acaba hırsız olan hangisiydi diye

Merhaba, çocukları çıkaramıyorum demişsiniz, şaşırdım. Eğer yurtdışında yaşıyorsanız, kar da dahil olmak üzere çocukların sürekli parklarda olduğunu biliyorsunuzdur.
Kötü hava yoktur, yetersiz kıyafet vardır. Dün hav sıfır derece, hissedilen - 5 idi. Oğlana giydirdim tulumunu, taktım eldiveni, attık kendimizi parka. Yarım saat oynadı, eve geldiğimizde pamuk gibiydi. Hem dışarı çıkıp başka çocuklar, anneler görmek size de iyi gelir.
Dışarı çıkmak zor geliyorsa eminim kütüphane vardır. Kütüphanede çocuk bölümleri oluyor. Orada gürültü yasağı da yok, oraları da deneyebilirsiniz. Eğer Almanya vs içindeyseniz, Noel marketleri kurulmuştur, onları da gezebilirsiniz.
Kendinizi kısıtlamayın, kış çok güzel.

1 çuval çatıda 1 çuval bazanın altında 2 çuvala yakında evin heryerinde oyuncak.. topla topla bitmeyen çileden çıkan ben.. dediğiniz gibi kıymet bilmeyen kırıp döken oğlum.. ve hergün yeni bir oyuncakla eve gelen babamız var.. bende bıktım artık..

Disari hergun cikiyoruz, sabah aksam ama yasadigim yer kucuk, baskente yakiniz oraya gidince aliyoruz oyuncak demek istedim.
Burda cesit az cunku.
Internetten siparis verebilirim tabi ama onlar secsin istiyorum.
Kizimla oyun grubuna gidiyoruz.
Dis giyimleri kaliteli, soguk gecirmez.
Zateb oglum okula gidiyor kizimla da sabah aksam disardayiz pilatese vs gidiyoruz.
Ama gunde 1-2 saat disari cikmak tum gunu kurtarmiyor, illa ki evde oynuyorlar.

Esim tam tersi asla oyuncak almaz.
Sadece yilbasi ve dogumgunlerinde alir o kadar.
Bizim suan toplasan 2 buyuk poset cikar legolar haric, iki cocuk icin aslinda cok degil, surekli devir daim yapiyor cunku.
Yiprananlari aninda elden cikariyorum.

Evin içinde nasıl kayboluyor anlamadım. Sahsen ben oyuncagı cocuga aldıktan sonra her sey onun ınsıyatıfınde dıye dusunuyorum ıster saklasın ıster atsın ıster kırsın ıster kaybetsin.

Evin içinde nasıl kayboluyor anlamadım. Sahsen ben oyuncagı cocuga aldıktan sonra her sey onun ınsıyatıfınde dıye dusunuyorum ıster saklasın ıster atsın ıster kırsın ıster kaybetsin.

Kizim gunlerce agliyor sonrasinda, esmer kiz nerde, sevgiyi nereye koyduk, zipzipi nereye attik diye, herseylerinde suc ortagi muamelesi goruyorum :/
Bende anlamiyorum nasil beceriyorlar.
Evim buyuk cok esyam da yok ama tuz buz oluyor ozellikle el buyuklugundeki bebekler, mattel yada chealsea deniyor.

Bencede onun insiyatifinde ama kayiplar sonrasi bana da mum tutturuyorlar

camurdan. araba bebek yapardik kucuk. odun dallarindan bebek yapardik .butun pahalli oyuncaklara. bin. basar:) benm de ikk sipam var oyuncak yuzunden kavga ediyorlar onlarin oyuncaganin bitanesine bile sahip olmadim

ha birde cocuklar puzzel resim boyama ve hamur oyunlarina bayiliyor bu tur seyler alabilirsiniz

bu kız çocukları hep mi aynı olur

Hatayı gerekmedikçe oyuncak alarak yapıyorsunuz bence. Her hafta oyuncak alınmaz. Oyuncakların yarısı kaldırılır ve devir daim yapılır. Üstelik 97 ₺ ye alınmış bir bebek benim için çöp niteliğinde. Neden daha çok dergilere, puzzle, zeka oyunlarına yönlenmiyorsunuz? Bebekte olur, arabada, uçakta. Ama 2 tame olur 3 tane olur. 10 ₺ye olur. Çocuklar parasını değil işlevini önemser. Biz kağıttan yaptığımız uçakla hergün yarım saat oynuyoruz. Biliyorum ki uçak alsam yüzüne bakmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…