cope balkondan camdan asagı atmadılarsa kesın evdedır
ben hayatımda hıc oyuncak kaybetmedım cocugumda kaybetmedı ama mesela benım kızımın bır huyu var oyuncaklarını hedıye eder arkadaslarına
ben sonucta onu kızıma almısım ona aıt hedıye etme hakkı var ısterse kendısıne aıt seyı yonetme hakkı var dıye sesımı cıkarmam ama hıc oyuncak kaybetmedı cunku evde bırseyın kaybolması da mumkun degıl
bırıne vermedıklerıne emın mısınız
bulursunuz muhakkak evde dert etmekte haklisiniz . instagramda cok guzel sayfalar var evdeki malzemelerle oyunlar kuruluyor biraz oralara bakin bence hem eglenceli hem ucuz olur :)
evin içinde nereye gidecek oyucak ya, hem sormuyormusunuz çocuğa nereye koydun diye...Iyi geceler,
Icim ezilerek yaziyorum bu konuyu
Iki sipam var , ne zaman disari ciksak biseyler alip sevindirmek hosuma gidiyor cocuklarimi,
Sorun su ki,
Aldigim ne varsa kaybediyorlar.
Cope vs atmadiklari kesin, bakiyorum cunku.
Bugun yine israr kiyamet aldirdiklari seyleri kaybettiler ve evi altust etmemize ragmen bulamadik.
Copte de yok.
Benim sarteller atti, o sinirle butun oyuncaklari toplayip kaldirdim, madem kiymet bilmiyorsunuz, alinan seyler sizin icin onem teskil etmiyor die tum herseyi posete doldurup kaldirdim.
Birazda fircaladim
Oyle ikilemdeyim ki..
Biz cocukken disarda oynardik, bizim cocuklarimiz evlerde buyuyor daha cok, bu durum evi krese cevirmemize neden oluyor, cok vicdan yapiyorum cocukluklarini yasayamiyorlar diye.
Ama bi taraftan da kuplere biniyorum yarim saat once aldigim sey kaybolunca.
Zararli diye dandik oyuncaklarda alamiyorum, bugun kaybettigi kucuk bebek 97 liralikti..Omru 4 saat
Gunah degil mi diyor mantigim, kalbimde aman cocuk iste diyor..
Iyi diyor da napcam ben?
Hic mi oyuncak almasam?
E almazsam neyle oynayacaklar
Uygun pahali farketmez, herseyi kaybediyorlar
O legolara servet yatırdım, ana pişman mıyım, asla. Sonuna kadar hakkını verdiler veriyorlar.Benim için LEGO tüm oyuncaklara bedeldi, bilmiyorum artık çocuklar oynuyor mu hala lego ile ama, alın aldırın. Hayal gücü,yaratıcılık,beceri, perspektif, fizik ne ararsan vardı.
Merhaba, çocukları çıkaramıyorum demişsiniz, şaşırdım. Eğer yurtdışında yaşıyorsanız, kar da dahil olmak üzere çocukların sürekli parklarda olduğunu biliyorsunuzdur.
Kötü hava yoktur, yetersiz kıyafet vardır. Dün hav sıfır derece, hissedilen - 5 idi. Oğlana giydirdim tulumunu, taktım eldiveni, attık kendimizi parka. Yarım saat oynadı, eve geldiğimizde pamuk gibiydi. Hem dışarı çıkıp başka çocuklar, anneler görmek size de iyi gelir.
Dışarı çıkmak zor geliyorsa eminim kütüphane vardır. Kütüphanede çocuk bölümleri oluyor. Orada gürültü yasağı da yok, oraları da deneyebilirsiniz. Eğer Almanya vs içindeyseniz, Noel marketleri kurulmuştur, onları da gezebilirsiniz.
Kendinizi kısıtlamayın, kış çok güzel.
1 çuval çatıda 1 çuval bazanın altında 2 çuvala yakında evin heryerinde oyuncak.. topla topla bitmeyen çileden çıkan ben.. dediğiniz gibi kıymet bilmeyen kırıp döken oğlum.. ve hergün yeni bir oyuncakla eve gelen babamız var.. bende bıktım artık..
Evin içinde nasıl kayboluyor anlamadım. Sahsen ben oyuncagı cocuga aldıktan sonra her sey onun ınsıyatıfınde dıye dusunuyorum ıster saklasın ıster atsın ıster kırsın ıster kaybetsin.Iyi geceler,
Iki sipam var , ne zaman disari ciksak biseyler alip sevindirmek hosuma gidiyor cocuklarimi,
Sorun su ki,
Bugun yine israr kiyamet aldirdiklari seyleri kaybettiler ve evi altust etmemize ragmen bulamadik.
Copte de yok.
Benim sarteller atti, o sinirle butun oyuncaklari toplayip kaldirdim, madem kiymet bilmiyorsunuz, alinan seyler sizin icin onem teskil etmiyor die tum herseyi posete doldurup kaldirdim.
Birazda fircaladim
Oyle ikilemdeyim ki..
Biz cocukken disarda oynardik, bizim cocuklarimiz evlerde buyuyor daha cok, bu durum evi krese cevirmemize neden oluyor, cok vicdan yapiyorum cocukluklarini yasayamiyorlar diye.
Zararli diye dandik oyuncaklarda alamiyorum, bugun kaybettigi kucuk bebek 97 liralikti..Omru 4 saat
Iyi diyor da napcam ben?
Hic mi oyuncak almasam?
evin içinde nereye gidecek oyucak ya, hem sormuyormusunuz çocuğa nereye koydun diye...
Evin içinde nasıl kayboluyor anlamadım. Sahsen ben oyuncagı cocuga aldıktan sonra her sey onun ınsıyatıfınde dıye dusunuyorum ıster saklasın ıster atsın ıster kırsın ıster kaybetsin.
camurdan. araba bebek yapardikIyi geceler,
Sorun su ki,
Copte de yok.
Birazda fircaladim
Oyle ikilemdeyim ki..
Iyi diyor da napcam ben?
Hic mi oyuncak almasam?
ha birde cocuklar puzzel resim boyama ve hamur oyunlarina bayiliyor bu tur seyler alabilirsinizIyi geceler,
Sorun su ki,
Copte de yok.
Birazda fircaladim
Oyle ikilemdeyim ki..
Iyi diyor da napcam ben?
Hic mi oyuncak almasam?
Ay bu cümleler içimi ısıttı bende aynı şekilde halamın Almanya’dan getirdiği bebeklerle oynardım abım hep kafalarını koparırdı tek hayalim ise barbie ve koltuk takımıydıo kadar kıymet verirdim ki her gittiğim yere götürürdüm onları..
Sandalyeye ip gerip oynardım ki dışarda yenilmemek için rekabet ruhuma çocukluktan işlemişşimdi ki çocukların herşey elinin altında şanslı mı yoksa şanssızlar mı bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?