- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
Tahmin ediyorumEvet ne cektim ben o minişlerden Bi bilseniz =) =) =)
97 liraya oyuncak almam... dogumgunu vs degilse. sevindirmek istersen bir balon yeter. uzgunum anlayamiyorum. basit dandik oyuncaklarda ne var yani? en son minik.hastalanfi hastanede yatti orada oynasin diye bir oyuncak aldim 60 tl. bana fazla geldi sizse her disari ciktigimizda diyorsunuz. hanim efendi doyumsuz be sabirsiz nesiller yetisiyir. masaallah 3 yasindaki kizim 2 aydir elsa elbisesi icin d.gununu bekliyor. her gordugunde d.gunumde annem alicak diyor. nasil heyecan nasil mutlukuk anlatamam size... bence yapmayin bunu cocuklariniza...
Keşke benimki de kaybetse
Kocaman kocaman kutularda oyuncak birikiyor evde
ben uzun süre oynamadığı oyuncakları durumu iyi olmayan bir ailenin çocuğuna veriyorum
Benimkinin haberi yok tabi
2 sene evde durup sormadığı oyuncağı o zaman sorası turuyor sinir oluyorum
Bazılarını da niye kaybettin diye bir daha aldırmak istiyor kuduruyorum
Özel olmazsa Kanada ya da Hollandada mısınız
Anladımm yanlış tahmin etmişim :)Yok Avrupa'da bi ulkedeyim.
Ama cidden hizmet sektorunun vs sifir oldugu bir yer..
Ay bu cümleler içimi ısıttı bende aynı şekilde halamın Almanya’dan getirdiği bebeklerle oynardım abım hep kafalarını koparırdı tek hayalim ise barbie ve koltuk takımıydıİnsan üzülüyor ama maalesef başka çare yok diye düşünüyorum çünkü şimdiki şartlar bunu gerektiriyor. Eskiden mahallede herkes birbirine güvenirdi ezan okununca evde ol lafını bile özledim annemin. Hiç dışarı çıkamasak evde iki sandalyeye gerdiğim lastik ipte tek başıma oynardım sandalyeler arkadaşım olurdu :)
Benim için LEGO tüm oyuncaklara bedeldi, bilmiyorum artık çocuklar oynuyor mu hala lego ile ama, alın aldırın. Hayal gücü,yaratıcılık,beceri, perspektif, fizik ne ararsan vardı.
Lol bebek miydi yoksa o..
O değil de gerçekten oyuncaklar çook pahalı ya..
Yani orta gelirli bir ailenin çocuğunu sevindirmesi lüks gerçekten..
bulursunuz muhakkak evde dert etmekte haklisiniz . instagramda cok guzel sayfalar var evdeki malzemelerle oyunlar kuruluyor biraz oralara bakin bence hem eglenceli hem ucuz olur :)Iyi geceler,
Icim ezilerek yaziyorum bu konuyu
Iki sipam var , ne zaman disari ciksak biseyler alip sevindirmek hosuma gidiyor cocuklarimi,
Sorun su ki,
Aldigim ne varsa kaybediyorlar.
Cope vs atmadiklari kesin, bakiyorum cunku.
Bugun yine israr kiyamet aldirdiklari seyleri kaybettiler ve evi altust etmemize ragmen bulamadik.
Copte de yok.
Benim sarteller atti, o sinirle butun oyuncaklari toplayip kaldirdim, madem kiymet bilmiyorsunuz, alinan seyler sizin icin onem teskil etmiyor die tum herseyi posete doldurup kaldirdim.
Birazda fircaladim
Oyle ikilemdeyim ki..
Biz cocukken disarda oynardik, bizim cocuklarimiz evlerde buyuyor daha cok, bu durum evi krese cevirmemize neden oluyor, cok vicdan yapiyorum cocukluklarini yasayamiyorlar diye.
Ama bi taraftan da kuplere biniyorum yarim saat once aldigim sey kaybolunca.
Zararli diye dandik oyuncaklarda alamiyorum, bugun kaybettigi kucuk bebek 97 liralikti..Omru 4 saat
Gunah degil mi diyor mantigim, kalbimde aman cocuk iste diyor..
Iyi diyor da napcam ben?
Hic mi oyuncak almasam?
E almazsam neyle oynayacaklar
Uygun pahali farketmez, herseyi kaybediyorlar
Benim oyuncaklarimi annem saklamis gecenlerde yikamis verdi cocuklarim oynasin diyeIyi geceler,
Icim ezilerek yaziyorum bu konuyu
Iki sipam var , ne zaman disari ciksak biseyler alip sevindirmek hosuma gidiyor cocuklarimi,
Sorun su ki,
Aldigim ne varsa kaybediyorlar.
Cope vs atmadiklari kesin, bakiyorum cunku.
Bugun yine israr kiyamet aldirdiklari seyleri kaybettiler ve evi altust etmemize ragmen bulamadik.
Copte de yok.
Benim sarteller atti, o sinirle butun oyuncaklari toplayip kaldirdim, madem kiymet bilmiyorsunuz, alinan seyler sizin icin onem teskil etmiyor die tum herseyi posete doldurup kaldirdim.
Birazda fircaladim
Oyle ikilemdeyim ki..
Biz cocukken disarda oynardik, bizim cocuklarimiz evlerde buyuyor daha cok, bu durum evi krese cevirmemize neden oluyor, cok vicdan yapiyorum cocukluklarini yasayamiyorlar diye.
Ama bi taraftan da kuplere biniyorum yarim saat once aldigim sey kaybolunca.
Zararli diye dandik oyuncaklarda alamiyorum, bugun kaybettigi kucuk bebek 97 liralikti..Omru 4 saat
Gunah degil mi diyor mantigim, kalbimde aman cocuk iste diyor..
Iyi diyor da napcam ben?
Hic mi oyuncak almasam?
E almazsam neyle oynayacaklar
Uygun pahali farketmez, herseyi kaybediyorlar
Kızıma hiç 97 liralik bebek almadim o 97 lirayi zor kazaniyorum cunku..Bolca kitap aliyorum ben alıştırdım kitaba giden paraya avimiyorum..Oyuncak bebek veya araba faydasiz seyler ...yurt disinda cogu anaokulunda araba ve bebek yok puzzle
Legolar vb var..surekli oyuncak almayin doyumsuz nesile ulastik zaten
Cok olunca kiymetsiz oluyor. Annem bana çok bebek alirdi ben devamli bebekleri bozardim, kirardim, sacini keserdim (kuaforculuk) yuzunu boyardim bi tane saglam durmazdi.
Babam bana bir tane bebek almisti. Ilk kez babam hediye almisti atari almasi haricNeyse babamin ilk kez aldigi bebekle oynayamadim bile arada kutusundan cikarip sacini tarardim sadece. 25 yasinda evliyim ve o bebek hala kutusuyla duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?