Bi oyuncak hikayesi :/

Benim için LEGO tüm oyuncaklara bedeldi, bilmiyorum artık çocuklar oynuyor mu hala lego ile ama, alın aldırın. Hayal gücü,yaratıcılık,beceri, perspektif, fizik ne ararsan vardı.

Cok cikamiyoruz ki..
Ayda bi kere belki.
Yasadigimiz yer buyuk sehir degil, koyden hallice.
Hicbisey yok.
Kirk yilda cikinca aliyorum yalan yok.
Bizimkilerinde yilbasi icin bekledigi bebek evi var, 4 aydir bekliyorlar.
Kutusu geldi ama acilmiyor.

Bende veriyorum ya da yardim kontejnarlari var oraya atiyorum.

Ay bu cümleler içimi ısıttı bende aynı şekilde halamın Almanya’dan getirdiği bebeklerle oynardım abım hep kafalarını koparırdı tek hayalim ise barbie ve koltuk takımıydı o kadar kıymet verirdim ki her gittiğim yere götürürdüm onları..
Sandalyeye ip gerip oynardım ki dışarda yenilmemek için rekabet ruhuma çocukluktan işlemiş şimdi ki çocukların herşey elinin altında şanslı mı yoksa şanssızlar mı bilemedim..

O değil de gerçekten oyuncaklar çook pahalı ya..
Yani orta gelirli bir ailenin çocuğunu sevindirmesi lüks gerçekten..

Benim için LEGO tüm oyuncaklara bedeldi, bilmiyorum artık çocuklar oynuyor mu hala lego ile ama, alın aldırın. Hayal gücü,yaratıcılık,beceri, perspektif, fizik ne ararsan vardı.

Legolari var.
Kizim hic sevmiyor.
Oglum seviyor ama kiz ona dirlik vermeyip yaptigini bozdugu icin kavga cikiyor hep :/

O değil de gerçekten oyuncaklar çook pahalı ya..
Yani orta gelirli bir ailenin çocuğunu sevindirmesi lüks gerçekten..

Evet gereksiz pahali ve ne yazik ki bu cocuklar ne kadar krese gitse disarida ciksa asla bizim gibi buyuyemeyecekler.
Cocuklar kapali alana kisildikca oyuncak sektoru iyice gelisiyor ve belli basli oyuncalar ates pahasi.

Kızıma hiç 97 liralik bebek almadim o 97 lirayi zor kazaniyorum cunku..Bolca kitap aliyorum ben alıştırdım kitaba giden paraya avimiyorum..Oyuncak bebek veya araba faydasiz seyler ...yurt disinda cogu anaokulunda araba ve bebek yok puzzle
Legolar vb var..surekli oyuncak almayin doyumsuz nesile ulastik zaten

bulursunuz muhakkak evde dert etmekte haklisiniz . instagramda cok guzel sayfalar var evdeki malzemelerle oyunlar kuruluyor biraz oralara bakin bence hem eglenceli hem ucuz olur :)

cope balkondan camdan asagı atmadılarsa kesın evdedır
ben hayatımda hıc oyuncak kaybetmedım cocugumda kaybetmedı ama mesela benım kızımın bır huyu var oyuncaklarını hedıye eder arkadaslarına
ben sonucta onu kızıma almısım ona aıt hedıye etme hakkı var ısterse kendısıne aıt seyı yonetme hakkı var dıye sesımı cıkarmam ama hıc oyuncak kaybetmedı cunku evde bırseyın kaybolması da mumkun degıl

bırıne vermedıklerıne emın mısınız

Cok olunca kiymetsiz oluyor. Annem bana çok bebek alirdi ben devamli bebekleri bozardim, kirardim, sacini keserdim (kuaforculuk) yuzunu boyardim bi tane saglam durmazdi.

Babam bana bir tane bebek almisti. Ilk kez babam hediye almisti atari almasi haric Neyse babamin ilk kez aldigi bebekle oynayamadim bile arada kutusundan cikarip sacini tarardim sadece. 25 yasinda evliyim ve o bebek hala kutusuyla duruyor.

Pahalı oyuncak almak bana hep saçma geliyor.
Madem ucuz olanlar riskli geliyor , kendi oyuncaklarını kendileri yapsınlar sizde yardım edin(internetten bulabilirsiniz)

Benim oyuncaklarimi annem saklamis gecenlerde yikamis verdi cocuklarim oynasin diye
Ya eskiden saglamdi simdi dayanmiyor oarcalara ayriliyor yada kiymet bilmiyorlar
Ben pek oyuncak almam ama o halde 3 koli evden oyuncak kaldirdim kutuladim
Anneannemiz dedemiz sagolsun hic dayanamazlar
Ortada pek oyuncak yok.oyun hamurlari , boya kalemleri ve defterler var ve kizim suan 4 yasinda sayilarin hepsini yazmayi ogrenmis harflerin bazilarini ogrenmis
Sonra yasitlarindan cok daha guzel resimler yapiyor
Kagittan ucak yapiyor buna benzer seyler
Yaraticiligi gelismis
Tavsiyem su ki bu kadar oyuncaga bogmayin sonra mutlu etmekte zorlasiyor her istedigini elde edince
4 yasindaki Kizimla konusuyorum beni anliyor da 2 yasindaki Oglum beni rezil ediyor aglayarak ama almiyorum cunku hep yapacak nereye kadar yetisebilirim bu sekilde

Kitaplari, egitim setleri oldukca fazla.
Her Turkiye ziyaretimde kabin bagaji sadece kitapla doluyor ayrica burdan da aliyorum boyama kitabi vs.
Oglumda cok seviyor boyama yapmayi, kalemler kagitlar hep ortada zaten.
Insan figurlwri istiyorlar, ikisi oyun kuruyor, baba anne ogretmen arkadas vs.
Yoksa araba lego almayi coktan biraktim.

Ne guzel ilerisi icin ne guzel ani kalmis olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…