- 2 Kasım 2014
- 830
- 381
- 18
- Konu Sahibi Tasprenses
-
Babam o kadından çocuk yapmadı ki..Vallahi uzulmenizi istemem ama babanizla anneniz hic evlenmemis bence.
Babaniz basindan beri o kadinla evli, anneniz de babaniza asik oldugu icin 2. olmayi kabul etmis. (gibi geldi bana)
Babaniz evli olmadigi birinden cocuk yapan, onun zaafindan faydalanan bir ahlaksiz. Aska hurmetim sonsuz, annenizin yaptigini yapmam ama ben de asik oldum, kor olasiya asik olmanin ne demek oldugunu bildigim icin annenize laf edemem. Annenizi anlayabilirim ama babaniz rezil.
Babam o kadından çocuk yapmadı ki..
Evet güveniyorum baya.. Ve eminim benim için yapıyor. Senin tek damla gözyaşına kıyamıyorum o kadın ağlatıyor seni ben buna dayanamıyorum falan diyor. Niyeti kötü değildi. Ben hayır olmaz dedim zaten. O da sen bilirsin dedi kapandı konu..
Yoo hayır annemle babam tam 22 sene önce köyde evlendiler. Biz bu şehre geleli 12 yıl oldu. Çok güzel bir ailemiz vardı. Ne olduysa şu 2 yıl içinde oldu..Anlatamadim galiba, babaniz basindan beri o kadinla evliymis. Evliyken de annenizle tanismis. Anennizle hic evlenmemisler. (diye dusunuyorum).
Anlatamadim galiba, babaniz basindan beri o kadinla evliymis. Evliyken de annenizle tanismis. Anennizle hic evlenmemisler. (diye dusunuyorum).
Kesinlikle evet. O kadın ikinci kadın yani annem ilk. Benim 22 yaşında abim var. 22 sene önce o kadın 15 -16 yaşında falandır heralde..Şimdi babanız ilk annenizle mi evlenmiş?
Buna emin misiniz?
Emin olun ki annem hak etmedi tam 22 yılını verdi babama 2 erkek bir kız çocuk verdi.. Baba çıkmaz belki hayattan nihayetinde o bizim babamiz ama o kadın hayatımızdan çıkmalı..
Kesinlikle evet. O kadın ikinci kadın yani annem ilk. Benim 22 yaşında abim var. 22 sene önce o kadın 15 -16 yaşında falandır heralde..
İnanin neden nikahını verdiğine bende akıl sır erdiremıyorum..Tovbe tovbe, o zaman teorim tamamen coktu :)
Madem seviyor anneniz neden bosanmis, burayi da anlarsam o zaman her seyi anlamis olucam sanirim.
Gercekten cok garip bir hikaye, durustce anlatacak biri varsa ona sorup ogrenin.
İlerde yine öğrenecekti eminim. Koz olarak kullanacağını zannetmiyorum ama hayat bu ne çıkaracağı belli olmuyor..Bence bulaşmayın. Nişanlın da bu konuyu inşallah ilerde koz olarak kullanmaz.
Yok senin baban şöyle böyle diye laf ederse sen üzülürsün yine.
Kesinlikle evet. O kadın ikinci kadın yani annem ilk. Benim 22 yaşında abim var. 22 sene önce o kadın 15 -16 yaşında falandır heralde..
Bende bilmiyorum malesef öyle..O zaman anneniz boşanmış, evet.
Ama nasıl evli gibiler ya aklım almıyor.
Tabi ki öğrenir böyle bişey gizli kalmaz zaten. İnsanoğlu bu güven olmaz. Sen hazırlıklı ol da.İlerde yine öğrenecekti eminim. Koz olarak kullanacağını zannetmiyorum ama hayat bu ne çıkaracağı belli olmuyor..
Emin olun ki annem hak etmedi tam 22 yılını verdi babama 2 erkek bir kız çocuk verdi.. Baba çıkmaz belki hayattan nihayetinde o bizim babamiz ama o kadın hayatımızdan çıkmalı..
İnanin neden nikahını verdiğine bende akıl sır erdiremıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?