Bi yandan ailem bir yandan vicdanım..

Babam o kadından çocuk yapmadı ki..

Babam o kadından çocuk yapmadı ki..

Anlatamadim galiba, babaniz basindan beri o kadinla evliymis. Evliyken de annenizle tanismis. Annenizle hic evlenmemisler. (diye dusunuyorum). babaniz size soyadini vermis ama annenizle evlenmedikleri ciin soyadlariniz farkli(yani bosanma isi hikaye)

Annenizin bu kadar severken bosanmasini akliniz kesiyor mu?

Bence siz bu isin aslini astarini iyice anlayin once. Kim ne, kim kiminle evlenmis bosanmis belli degil.

Şimdi babanız ilk annenizle mi evlenmiş?
Buna emin misiniz?

Anlatamadim galiba, babaniz basindan beri o kadinla evliymis. Evliyken de annenizle tanismis. Anennizle hic evlenmemisler. (diye dusunuyorum).
Yoo hayır annemle babam tam 22 sene önce köyde evlendiler. Biz bu şehre geleli 12 yıl oldu. Çok güzel bir ailemiz vardı. Ne olduysa şu 2 yıl içinde oldu..

az once diger konunuza yazdım,
yazmayayım diyorum ama ayrılmaları icin planlar ve hala babanızın kurdugu ilişkileri onaylarken onu sucsuz gostermeler vs.

bakın ya o kadın ilk eşi,
ve anneniz imam nikahı ile evlenip sonrasında da cocukları olunca kendisini mecbur hissedip babanızın bu durumu kabullendi,
babanız da diger kadınla istemedigi halde burdaki aldatma hikayelerinin bas rolunu ustlenip bir yandan da ayrılamayan erkekler gibi...

ya da anneniz aldatıldı,
fakat ekonomik gücü olmadıgından diger kadınla kurdugu iliskiye benden vazgecemiyor diyerek kendisini kandırmayı secti,
babanızın baskılarına dayanamayıp resmi nikahını bozdurdu.

ya da ilk evliligi imam nikahı iken babanız buna güvenip ikinci biriyle evlendi.
anneniz de bastan razı geldigi icin su an ses cıkaramıyor...

iki durum demistim ama burada yazdıgım sekidle 3halde de aldatan basta olmak üzere kabullenen ve o kisiyi (babanız oldugu icin kötü tanımlamalarak kullanmak istemiyorum) ödüllendirircesine vazgecilmez insan gibi davranan herkes hatalı.

siz de işin iç yüzünü ogrenip diger kotu (!) kadın ve ayırma planlarınızdan vagzecin,
şu durumda annenize vereceginiz tek tavsiye kendi evlenme planlarınızı öncelikli kılmak yerine bütün cocuklar calısıp evin gecimine nasıl katkıda bulunuruz, annemi böyle bir yasamdan nasıl kurtarırız seklinde düsünmeniz olur.
annenize dogrusuyla yanlısıyla gecmisin geride kaldıgını ve artık kendisine yeni bir hayat cizmesi gerektigini anlatın,
hepiniz calısabilir ve o diger kadından vazgecemeyen eş'i de kapının esiginden iceri almamakla baslayabilirsiniz mesela...

Emin olun ki annem hak etmedi tam 22 yılını verdi babama 2 erkek bir kız çocuk verdi.. Baba çıkmaz belki hayattan nihayetinde o bizim babamiz ama o kadın hayatımızdan çıkmalı..

Yoo haketti, terketmeyince veya bu durumu kabullenince başkalarının emin olması durumu değiştirmiyor. Atıyorum 5 yılını babanıza verip geri kalan zamanınızda 4 kişilik ailesinin hem anası hem babası olabilirdi. Siz de bu durumdan şimdi bu kadar üzüntü duymazdınız. Babanızı siz çocuklarının hayatından tamamen çıkartmasına da gerek yoktu.

O kadın dünyanın en kötü insanı olabilir ama yemeğini sizde yiyip o eve gidiyorsa bunca senedir, ortada 3 suçlu var. Olaya dışardan bakın herkesin suçunu yaptığını eşit bölüştürün. Erkek arkadaşınız da kendine başka planlar bulsun, örneğin sizin kendi evliliğinizin planları gibi.. ortaya attığı abes şeyle hareket etmeyin sakın, elinize yüzünüze bulaşacağı taa buradan belli.

Kesinlikle evet. O kadın ikinci kadın yani annem ilk. Benim 22 yaşında abim var. 22 sene önce o kadın 15 -16 yaşında falandır heralde..

Tovbe tovbe, o zaman teorim tamamen coktu :)

Madem seviyor anneniz neden bosanmis, burayi da anlarsam o zaman her seyi anlamis olucam sanirim.

Gercekten cok garip bir hikaye, durustce anlatacak biri varsa ona sorup ogrenin.

Tovbe tovbe, o zaman teorim tamamen coktu :)

Madem seviyor anneniz neden bosanmis, burayi da anlarsam o zaman her seyi anlamis olucam sanirim.

Gercekten cok garip bir hikaye, durustce anlatacak biri varsa ona sorup ogrenin.
İnanin neden nikahını verdiğine bende akıl sır erdiremıyorum..

Bence bulaşmayın. Nişanlın da bu konuyu inşallah ilerde koz olarak kullanmaz.
Yok senin baban şöyle böyle diye laf ederse sen üzülürsün yine.
İlerde yine öğrenecekti eminim. Koz olarak kullanacağını zannetmiyorum ama hayat bu ne çıkaracağı belli olmuyor..

İlerde yine öğrenecekti eminim. Koz olarak kullanacağını zannetmiyorum ama hayat bu ne çıkaracağı belli olmuyor..
Tabi ki öğrenir böyle bişey gizli kalmaz zaten. İnsanoğlu bu güven olmaz. Sen hazırlıklı ol da.
Bu tür planlar yapma bence , arkadaşların dediği gibi asıl sorun annen neden boşandı? Ya da eskiden Türk filmlerinde olurdu ya boş kağıda imza atardı kadın, sonra adam gider boşardı karısını. Hani eskiden baban yapmış olabilir mi böyle bişey?

Emin olun ki annem hak etmedi tam 22 yılını verdi babama 2 erkek bir kız çocuk verdi.. Baba çıkmaz belki hayattan nihayetinde o bizim babamiz ama o kadın hayatımızdan çıkmalı..

Kadının hayatınızda hiç işi olmamalı zaten. Peki diyelim ki babanız eve tamamen döndü, onu affedip birlikte huzurlu bir şekilde yaşayabilecek misiniz? Elbette şu anki durumdan daha iyi olur ama yine de size ihanet eden biri var ortada, sizin ona sağlayacağınız aile ortamını, annenizin sevgisini, ilgisini, emeklerini hiç hak etmiyor. 22 yıl sömürmüş ve ihanetinin ardından onu cezalandırmayıp tam tersi ödüllendirmiş olmaz mısınız?
Ben empati yapmaya çalıştığımda böyle düşünüyorum ama olayı bizzat yaşamak farklı tabii, o yüzden düşüncelerim sizin açınızdan eksik veya yanlış olabilir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…