Bi yandan ailem bir yandan vicdanım..

Bağlı bulunduğun ilçe nufüs idaresinden alırsın,Kimliğini göstererek,bütün aile bireyleri yazar,evlenme,boşanma,ölüm,vs vs hepsi yazar,annenle baban ne zaman evlenmiş boşanmış hepsi yazar.
Teşekkürler

Nikahını o kadına vermek ne anlama gelio? Anneniz resmi olarak boşandı ve babanız o kadına resmi nikah mı kıydı demek oluo ? O kadın ve babanız resmi nikahlı mı şu an ? Yoksa dini nikahta nikahı başka bi kadına mı verilebilio anlamadm

Annesi ve babası boşanmış,Babasıda o kadınla evlenmiş o manada söyledi konu sahibi.

Çocukken biz de böyle filmlerdeki gibi senaryolar yazardık oynardık planlar yapardık falan :)

Bir kere dünkü konunuzda seçmen kâğıtlarını gördüğünüzü söylemişsiniz. Dolayısıyla annenizin dediği gibi muhtara öyle söyleseler bile seçmen kağıtları konusunda böyle bişey yapamazlar. Hadi muhtarı kandırdılar diyelim devleti nasıl kandıracaklar. Bence annenize artık çocuk olmadığınızı anlatın sizi kandırmalarına izin vermeyin. Hoş bu şekilde sorduğunuz soruları annenize de soruyorsanız sizin hala çocuk olduğunuzu kolay kandırılabilir olduğunuzu düşünmesi normal

Iki kadini idare eden babaniz ya da Bir gece o kadinin bir gece kendisinin yatagina giren adami kabul eden anneniz suclu degil de o kadin mi suclu?

Ben hicbir kadinin yuva yikabilecegine inanmiyorum, yuvayi uckuruna sahip cikamayan erkek yikar. Duzgun bir adam zorla yatagina giren kadini bile reddetmeyi bilir, akli beyni vicdani yok mu ki?

Ayrica ne olursa olsun hicbir kadin asla boylesi bir iftirayi haketmez, sorununuzu babanizla halledin.

Ben olsam yaparım

Bana acımayana ben hiç acımam, çirkeflikse çirkeflik

Dalını kıranı, kökünden sökeceksin

O erkek arkadastan kork sen bence.
Yarin birgun kotu olsaniz kimbilir nasil vurur seni.
Seytanin aklina gelmez fikirleri var masallah. Bu sekilde bir iftira insanlik disi, kusura bakmayin da.
Allah insanlik, vicdan versin kendisine.

aynı şey , yani iftara sen ölmeden mutlaka senin de başına gelir.hem de 10 katı, bunu sakın unutma...

Burda hatalı olan babaniz o kadın olmasa başka kadın kuma olarak alacaktı belli ki adamın gözü dışarda....bir sürü kadın var bu kadından boşansak yarın başka bir kadın alıp gelir çünkü o cesareti vermiş anneniz madem evleniyor başka biriyle annen bosansaymis nasıl kabul eder bi gün orda başka bi gün diğer evde şaşırdım valla

Burda hatalı olan babaniz o kadın olmasa başka kadın kuma olarak alacaktı belli ki adamın gözü dışarda....bir sürü kadın var bu kadından boşansak yarın başka bir kadın alıp gelir çünkü o cesareti vermiş anneniz madem evleniyor başka biriyle annen bosansaymis nasıl kabul eder bi gün orda başka bi gün diğer evde şaşırdım valla

annen bu durumu biliyor ve o halde babani koynuna aliyor oylemi ? oncelikle anneni babandan ayirmaya calisin. ve asla boyle bir iftiraya girmeyin. nasil olursa olsun ne yaptıysa yapsin bi kadının namusuna iftira atmak en büyük gunahlardandir. annenizle bosanmislar zaten birakin allahlarindan bulsunlar.

niye sadece o kadını suçluyorsun. Babanın hiç mi suçu yok. Bunlara göz yumduğu için hiç mi annenin suçu yok.
nasıl bir fikir o öyle. Sizde bir yuva yıkmış olacaksınız. Unutmayın yuva yıkanın yuvası olmaz.
Ayrıca o sevgilinizle olan ilişkinizi bence bir gözden geçir. Böyle vicdansız planlar yapabiliyorsa ileride sende tehlikedesin.

Boşanmış. Ama boşandığı halde eve almaya devam ediyormuş

Benim de babam dönem dönem annemi farklı kadınlarla aldatmıştı. Annem de malesef bilir ama susar, bir nevi kabullenirdi. Çünkü 3 çocuğu vardı, baba evine dönemezdi, hem en azından maddi olarak bir sıkıntı çekmiyordu vs vs... Binlerce kez boşan dedim fakat kabul etmedi.
Bundan 4 sene önce kadına ev açmış, kira, fatura bütün giderlerini üstlenmiş, öğrendim... Bir şekilde kadının numarasına ulaştım ve aradım. Ben xxx'in sevgilisiyim sen kimsin neden sürekli senin numaran var arama kayıtlarında falan diye bağırdım kadına. He bir de bikaç gün sonra babamın dükkanını yerle bir ettim. Kadının içine şüpheyi düşürdüm, babamın gözünü korkuttum sonra da ayrıldılar. Artık iyice yaşlandı da duruldu sonunda.
Senin işin benimki kadar kolay değil ama alternatif planlar yap ki, insanın vicdanı yastığıdır, rahat uyuyabilesin.

öyle şeyler yapma bence, kötü bir insan bile olsa yapılmaz. bu arada anneniz nikahı niye vermiş o kadına hatta kadın bile denmez öylesine de neyse

Böyle birşey yapmayı kendinize yakıştırıyorsanız yapın ama sonuçlarına katlanmanız gerektiğini unutmayın.
Neden kadın üzerinden yüruyorsunuz, babanızda sütten çıkmış ak kaşık değil , çok istiyorsanız babanızın üzerinden yapın çiçek gönderme işini.
Ama yapmamanız daha doğru olur, kocaman insanlar, ne istediklerine kendileri karar versinler bırakın, ayrıca annenizi sevmiyor ki başka birini almış hayatına babanız, ayrılsalar bile annenize döneceğinin garantisi yok. O kadın olmaz, başka biri olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…