- 2 Kasım 2014
- 830
- 381
- 18
- Konu Sahibi Tasprenses
-
Yok hiç öyle bişey olduğunu tahmin etmiyorum. Tek çözülmeyen soru o zaten. Annem nikahını niye verdi..Tabi ki öğrenir böyle bişey gizli kalmaz zaten. İnsanoğlu bu güven olmaz. Sen hazırlıklı ol da.
Bu tür planlar yapma bence , arkadaşların dediği gibi asıl sorun annen neden boşandı? Ya da eskiden Türk filmlerinde olurdu ya boş kağıda imza atardı kadın, sonra adam gider boşardı karısını. Hani eskiden baban yapmış olabilir mi böyle bişey?
Annem çalışıyor evet 1.500a yakın maaşı var ve evet babama çok aşık yada biz öyle zannediyoruzAnnenizin ekonomik özgürlüğü var mı? Ya da babanıza çok mu aşık?
Onun cevabını bilmiyorumIsin içinde farklı şeyler var bence neden nikahıni versin ki anneniz?
Yok artık!
Saçmalamayın.
Hepsi de yaşını başını almış insanlar. Onların tercihi...
Ayrıca iffetli bir kadına iftira atmanın günahını anlatmama gerek yok herhalde.
Olan olmuş.
Sizin muhatabınız aileniz.
Ailenizle konuşun.
Erkek arkadaşınıza çok güveniyorsunuz.
Umarım bi gün sizi burdan yaralamaya kalkmaz.
Annem çalışıyor evet 1.500a yakın maaşı var ve evet babama çok aşık yada biz öyle zannediyoruz
Bu sekilde dusundugunuzu bari erkek arkadasiniza soylemeyin. Adama resmen cesaret verirsiniz aldatma hususunda.Emin olun ki annem hak etmedi tam 22 yılını verdi babama 2 erkek bir kız çocuk verdi.. Baba çıkmaz belki hayattan nihayetinde o bizim babamiz ama o kadın hayatımızdan çıkmalı..
Kızlar sordum anneme. Neden boşandın beni kandırdınız dedim. O da ne boşanması dedi. O kadının adının altında babamın soyadı yazıyordu dedim. Senle boşandı o kadınla evlendi ıkı kişiyle resmi nıkahlı olamayacağına göre soyadını o aldı dini nikahında soy adı verme sorumluluğu olmadığına göre boşanmışsınız dedi. O da o evde kalabilmeleri için muhtarlığa soyadını öyle verdiler dedi. Ne saçma bişey ya nasıl oluyor nüfüs cüzdanını evlenme cüzdanını vermeden nasıl rasgele soyadını xxxx yazdırabiliyorlar dedim. 19 yaşındayım anne ne zamandan beri kandiriyorsunuz beni boşandıysan boşandım de dedim. Boşanma yok dediTüm kk adına sor annene neden bosanmis hepimiz merak ettik valla
Yok hiç öyle bişey olduğunu tahmin etmiyorum. Tek çözülmeyen soru o zaten. Annem nikahını niye verdi..
Ya annen boşandığınin farkında değil ya baban çok güzel bi oyun oynamış ona ya da annen sana yalan söylüyor. Başka ihtimali olan var mı?Kızlar sordum anneme. Neden boşandın beni kandırdınız dedim. O da ne boşanması dedi. O kadının adının altında babamın soyadı yazıyordu dedim. Senle boşandı o kadınla evlendi ıkı kişiyle resmi nıkahlı olamayacağına göre soyadını o aldı dini nikahında soy adı verme sorumluluğu olmadığına göre boşanmışsınız dedi. O da o evde kalabilmeleri için muhtarlığa soyadını öyle verdiler dedi. Ne saçma bişey ya nasıl oluyor nüfüs cüzdanını evlenme cüzdanını vermeden nasıl rasgele soyadını xxxx yazdırabiliyorlar dedim. 19 yaşındayım anne ne zamandan beri kandiriyorsunuz beni boşandıysan boşandım de dedim. Boşanma yok dedi
Bence hala yalan söylüyor çünkü gerçekten çok mantıksız bir açıklama yaptı ve kesik kesik cevaplar verdi. Hala bir yalanın içindeyim gibi geliyorYa annen boşandığınin farkında değil ya baban çok güzel bi oyun oynamış ona ya da annen sana yalan söylüyor. Başka ihtimali olan var mı?
Babamın öyle bi tehtite bulunacağını zannetmiyorum yaBenim yasadigim bolgede iki es cok. Kimi verir nikahi 2. kadina,kimi de "olurse bari emekli maasi bana kalir" diye vermez.
Resmi olarak bosanmayi kabul eden ilk esler genel olarak esleri tarafindan tehdit edilir. "Seni dinen bosarim,bir daha da yanina gelmem" gibi..
Dini hukumleri tam olarak bilmeyen gariban kadin da kabul eder resmi olarak bosanmayi.
Aynen canım yuva üstüne yuva kurulmaz demişler ya allah bir yerden çıkarır acısını.. Çıkarıyor da zaten 1 gün iyilerse 6 gün kötüler o kadınla..Bence boyle bir şey yapma bende buna benzer bir durum yasadim ama benim annem ve babam bosandi. Aklima ne kadar kotu şeyler yapmak gelsede o kadina hepsini icimde tuttum.
Aradan 2 sene geçti nerdeyse ama hala aklimdan atamadigim zamanlar oluyor o kadar çok kiziyorum ki .. Bana ,anneme ve kardesime yapilan haksizligi unutamiyorum..üstelik başka bir kadinin hic bir emeği olmadan gelip annemin kurulu düzenine giysilerini bakkal posetlerine basip gelmesini kardeşinden duydukça hic hazmedemiyorum.. Sadece unutmak istiyorum unutumki allah o kadinin cezasini versin. Ben galiba su olayda en büyük iyiliği o kadinla gorusmeyerek yaptim tanismam için yalvardılar ( kendini kabul ettirecek ya bana) ama yinede tanismadim... Boylelerine allah verir cezasini sen merak etme uzun oldu bayagi
Öz annemden ne kadar iğrenebilirim. O benim annemE baban o kadını bırakıp annene dönecek mi? Annen de o şekilde kabullenecek mi yani? İnanamıyorum çok çirkin bir fikriyatınız var. İkinci kadın olmayı anneniz çoktan kabullenmiş siz kimseye kinlenmeyin boşuna. Ben olsam annemden iğrenirdim babamı eve kabul ettiği için.
Bence boyle bir şey yapma bende buna benzer bir durum yasadim ama benim annem ve babam bosandi. Aklima ne kadar kotu şeyler yapmak gelsede o kadina hepsini icimde tuttum.
Aradan 2 sene geçti nerdeyse ama hala aklimdan atamadigim zamanlar oluyor o kadar çok kiziyorum ki .. Bana ,anneme ve kardesime yapilan haksizligi unutamiyorum..üstelik başka bir kadinin hic bir emeği olmadan gelip annemin kurulu düzenine giysilerini bakkal posetlerine basip gelmesini kardeşinden duydukça hic hazmedemiyorum.. Sadece unutmak istiyorum unutumki allah o kadinin cezasini versin. Ben galiba su olayda en büyük iyiliği o kadinla gorusmeyerek yaptim tanismam için yalvardılar ( kendini kabul ettirecek ya bana) ama yinede tanismadim... Boylelerine allah verir cezasini sen merak etme uzun oldu bayagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?