- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi Tasprenses
-
Kızlar sordum anneme. Neden boşandın beni kandırdınız dedim. O da ne boşanması dedi. O kadının adının altında babamın soyadı yazıyordu dedim. Senle boşandı o kadınla evlendi ıkı kişiyle resmi nıkahlı olamayacağına göre soyadını o aldı dini nikahında soy adı verme sorumluluğu olmadığına göre boşanmışsınız dedi. O da o evde kalabilmeleri için muhtarlığa soyadını öyle verdiler dedi. Ne saçma bişey ya nasıl oluyor nüfüs cüzdanını evlenme cüzdanını vermeden nasıl rasgele soyadını xxxx yazdırabiliyorlar dedim. 19 yaşındayım anne ne zamandan beri kandiriyorsunuz beni boşandıysan boşandım de dedim. Boşanma yok dedi
Öz annemden ne kadar iğrenebilirim. O benim annem
Öz annemden ne kadar iğrenebilirim. O benim annem
Ben babamdan yana soğudum zaten.. Ama annemden soğuyamam kiAnnen zaafindan, askindan boyle davraniyor, bu gorulmemis bir sey degil. Anneni bir noktaya kadar anlayabi;irim. Insan ask adina pekcok zirvayi kabul edebiliyor.
Lakin baban ahlaksiz ve rezil bir adam bence.
3 çocuklu bir ailenin yuvasini yikan ikinci es olmayi kabul eden kadinin iffetli olduğuna inanmiyor insan nedense[QissCherryBlossom, post: 40739753, member: 406520"]Bakin, anneniz neden bosanmayi kabul etmis ki en basta? Ya da anneniz hic evlenmedi, 2. kadin olan anneniz.
Her iki durumda da, o kadin o kadin diye sucladiginiz kadinin ne size ne annenize bir yukumlulugu, sorumlulugu yok. babaniz ahlaksiz bir adam, anneniz de bu rezilligi kabul ediyor.
Sizin varsa yuvanizi yikan o kadin degil, babaniz. Babaniz aile birliginize onem verseydi zaten bu kadina gitmezdi.
Bu kadinla ugrasacaginiza, annenizin rezaleti acikca kabul ettigini kabullenin. babanizin duzgun bir adam olmadigini kabullenin.
Annenizin yapacagi sey, bu rezilligin daha fazla parcasi olmamak. Konusun, ikna edin baska bir hayat yelken acsin.
Kızlar sordum anneme. Neden boşandın beni kandırdınız dedim. O da ne boşanması dedi. O kadının adının altında babamın soyadı yazıyordu dedim. Senle boşandı o kadınla evlendi ıkı kişiyle resmi nıkahlı olamayacağına göre soyadını o aldı dini nikahında soy adı verme sorumluluğu olmadığına göre boşanmışsınız dedi. O da o evde kalabilmeleri için muhtarlığa soyadını öyle verdiler dedi. Ne saçma bişey ya nasıl oluyor nüfüs cüzdanını evlenme cüzdanını vermeden nasıl rasgele soyadını xxxx yazdırabiliyorlar dedim. 19 yaşındayım anne ne zamandan beri kandiriyorsunuz beni boşandıysan boşandım de dedim. Boşanma yok dedi
Onu nerden alabilirim ?Burasi hikaye canim, muhatar gidersne bir gun goreceksin ki adam ikametgah kaydi yaparken nufus cuzdanini istiyor, ordaki bilgileri bilgisayara giriyor. Sozlu olarak adin soyadin ne diye sormuyor, nufus cuzdanina baka baka yaziyor.
En temizi , vukuatli nufus ornegi al. Annen, baban , kardesin, onlarin medeni durumlari yazar, kim ne net anlarsin.
Giysi değilde esyalarinin büyük bolumu .kizi şuan benim odamda dusun yatagimda bile kaliyor liseyi bile okumamis okumak istememiş gecen merak ettim baktim kiza faceden de acik sacik resimler allah bildiği gibi yapsin şuan esimle mutluyum en azindanTanisma tabi, annenin yuvasini yikan k.ltakla niye tanisacakmissin ki??? Ne munasebet??
Bu ne yuzsukluk be, bir de annenin giysilerine mi kondu yoksa? Igrenc gercekten.
Umarım bende ailemde bulamadığım huzuru kendi evlendiğim eşimde bulurum zamanı gelinceGiysi değilde esyalarinin büyük bolumu ..şuan benim odamda dusun yatagimda bile kaliyor liseyi bile okumamis okumak istememiş gecen merak ettim baktim kiza faceden de acik sacik resimler allah bildiği gibi yapsin şuan esinle mutluyum en azindan
Gerçekten öyle. 19 Yaşındaki kızlar neyle uğraşır ben nelerle uğraşıyorum. Bunada şükür diyorum beterin beteri varBen bu hikayede sadece konu sahibine üzülüyorum. Kaç yaşından beri babasının bu olayina kutlanıyor ve şimdi de annesinin oyununu öğrendi. Yani sonuçta anneye fazla bişi demek istemiyorum ama yıllardır bilerek bu rezillige katlanan bır kadın var karşısında ve öz annesi.
19 yaşında gencecik bir kızın bu şeytan üçgeninde ihanetin, yalanın, rezilligin normallestirildigi bir ortam içinde yaşaması çok üzücü.
Onu nerden alabilirim ?
Çok saçma o evde beraber kalabilmeleri için soyadları aynı olması falan gerekmiyor. Kafalarına göre de muhtara soyad veremezler.
Ben bu hikayede sadece konu sahibine üzülüyorum. Kaç yaşından beri babasının bu olayina kutlanıyor ve şimdi de annesinin oyununu öğrendi. Yani sonuçta anneye fazla bişi demek istemiyorum ama yıllardır bilerek bu rezillige katlanan bır kadın var karşısında ve öz annesi.
19 yaşında gencecik bir kızın bu şeytan üçgeninde ihanetin, yalanın, rezilligin normallestirildigi bir ortam içinde yaşaması çok üzücü.
Çok var böyle olaylar. Bir tanıdığımız öz kardeşini ve kocasini yatakta yakaladı ve bu rağmen boşanmadi.Ben bu kizin yasini atlamisim, Allah Allah hic mi muhtara gitmedi diye dusunuyordum az once.
Vallahi uzuldum, dedigin gibi Kadesa, bu kizin bunca rezilligin icinde ne isi var ? Herkes yalan soyluyor, bu nasil bir is?
Allahım şu erkeklere ve evli olduğunu bildiği halde yanaşan kadınlara akıl fikir versin islah etsinÇok var böyle olaylar. Bir tanıdığımız öz kardeşini ve kocasini yatakta yakaladı ve bu rağmen boşanmadi.
Bağlı bulunduğun ilçe nufüs idaresinden alırsın,Kimliğini göstererek,bütün aile bireyleri yazar,evlenme,boşanma,ölüm,vs vs hepsi yazar,annenle baban ne zaman evlenmiş boşanmış hepsi yazar.Onu nerden alabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?