Gidin bakın biberon duruyordur muhtemelen satın alın. Bu arada biberonlar açıkta mi duruyordu ki yere cam düşmüş..
Evet köşeleri açık duruyordu. Muhtemelen farketmişlerdir kırık olduğunu. Dün neden almadın derlerse çok kötü olurum
Farkedeceklerini sanmıyorum.. dersin bakarken elimden kaydı.verdiğim zarari karşılamak istiyorum. Dün olduğunu bilmezler..
üzülme, olur böyle şeyler=) kimse almayacağı için duruyordur zaten. Kırıldığına emin misin peki ?Tamam inşaAllah öyle yapayım... O an böyle düşünemedim
Gidip konuşun satıştakilerle..Ben bir markette cam kavanozda kaşık maması kırdım (ıslak mendillerin oraya gelişigüzel koymuşlar ama)
Hemen kasaya gittim söyledim ödeyim diye..
Olabilir para talep etmiyoruz dediler..
Keşke sıcağı sıcağına deseymişsiniz
Çam parçaları vardı yerden alırken... Kırıldı büyük ihtimal. Eşime diyorum sen git eşim kırmış de işim var benim git konuş hallet ne olacak diyorüzülme, olur böyle şeyler=) kimse almayacağı için duruyordur zaten. Kırıldığına emin misin peki ?
Seste gelmedi diyorsunuz. Muhtemelen kalın olduğu için ince ince düşmüştür tam bi kırılma değilde. Siz bi yarın gidinde duruyorsa alırsınız. Durmuyorsa da konuşun içiniz rahat eder en azından.. anlatın durumu sonuçta kasıtlı olarak kaldırdığınız sakladığıniz bi durum yok.Çam parçaları vardı yerden alırken... Kırıldı büyük ihtimal. Eşime diyorum sen git eşim kırmış de işim var benim git konuş hallet ne olacak diyorNe diyeceğimi bilemiyorum.
"Ses gelmediği için kırılmadı diye düşündüm ama akşam aklıma geldi tereddüt ettim kırılmış mıdır diye kırıldıysa zararı karşılayayım" diyin en iyisi. Kimse bir şey demez. Kontrol edin kırıksa ödersiniz. Hala oradadır bence.
O zaman direk satışla konuşayım
. Böyleyken böyle siz farkettiniz mi yoksa bakalım kirildiysa alayım diyim en iyisi. Zaten mağazaların kapanma saatiydi kapatmışlardır diye dönemezdim de hemen.
O zaman henüz farketmemişlerdir bile. Doğruyu söyleyin tabii ki. Kimse suçlamaz merak etmeyin.
Canım için rahat olsun hiçbir mağaza müşterilerin kırdığı ürünün parasını müşteriden almaz.. bütün mağazalarda bu böyledir. ...
Canım için rahat olsun hiçbir mağaza müşterilerin kırdığı ürünün parasını müşteriden almaz.. bütün mağazalarda bu böyledir. ...
Hmmm küçük bir magazaysa o zaman evet sorun olabilir gidin söyleyin açık açık emin ol parasını bile almazlarAma bu mağaza anlaşmalı olmayabilir.. Yanı ne bileyim ya büyük bir marka olsa takmam nasılsa herkesin başına geliyordur diye ama ne bileyim hamileyken birde böyle birşey yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?