Hmmm küçük bir magazaysa o zaman evet sorun olabilir gidin söyleyin açık açık emin ol parasını bile almazlar
Bende böyle bir durum yaşamıştım. Biblonun kulak kısmı elimde kalmıştı sonra sakince yerine bırakıp kulağı üstüne kondurmuştumBende daha sonra vicdan yapıp üzülüp hatta tam 2 gün geçmesine rağmen gidip konuşup durumu anlatmıştım. Onlarda "çok tatlısınız,olsun hiç mühim değil" diyerek cevap vermişlerdi sağolsunlar, parasın almak istemediler ama tabi zorla bıraktım.. Bence bunda utanılacak çekinecek hiçbir durum yok, gayet doğal bir durum.. Bence güzelce anlatın onlarda zaten anlayışla karşılarlar mutlaka. :)
biblonun kulağıBende böyle bir durum yaşamıştım. Biblonun kulak kısmı elimde kalmıştı sonra sakince yerine bırakıp kulağı üstüne kondurmuştumBende daha sonra vicdan yapıp üzülüp hatta tam 2 gün geçmesine rağmen gidip konuşup durumu anlatmıştım. Onlarda "çok tatlısınız,olsun hiç mühim değil" diyerek cevap vermişlerdi sağolsunlar, parasın almak istemediler ama tabi zorla bıraktım.. Bence bunda utanılacak çekinecek hiçbir durum yok, gayet doğal bir durum.. Bence güzelce anlatın onlarda zaten anlayışla karşılarlar mutlaka. :)
Bende böyle bir durum yaşamıştım. Biblonun kulak kısmı elimde kalmıştı sonra sakince yerine bırakıp kulağı üstüne kondurmuştumBende daha sonra vicdan yapıp üzülüp hatta tam 2 gün geçmesine rağmen gidip konuşup durumu anlatmıştım. Onlarda "çok tatlısınız,olsun hiç mühim değil" diyerek cevap vermişlerdi sağolsunlar, parasın almak istemediler ama tabi zorla bıraktım.. Bence bunda utanılacak çekinecek hiçbir durum yok, gayet doğal bir durum.. Bence güzelce anlatın onlarda zaten anlayışla karşılarlar mutlaka. :)
Ne Yaptın=) gidebildin miInsan o an suçluluk psikolojisiyle kaldırıp yerine koyuyor ama işte vicdan güzel şey:)
Belki başkası kırmıştır senden önce?Bilmiyorum ya ahmaklık ettim işte. Şimdiyse uyuyamıyorum.
.
Belki başkası kırmıştır senden önce?
gecen gun a101 de genc bir cocuk gazoz kirdi parasini almadılar, merak etmeyin onlarin zaiyat payi var gibi biseyler dedi kasadaki gorevli.
hamilelikte genelde ya bunu yaparsam veya sunu söyledim bebegimden çıkarsa diye insan çok evhamlanıyor.bilerek yapmamışssıız.ama içiniz raahat degilse dün ben biberon kırdım ama çok acelemiz vardı.sizi zarara ugratmak istemem deyip ödeme talep edebilirsiniz.içinizde kalmasın stres bebek için zararKızlar ya bugün yeğenime biberon alacaktık durmadı alel acele bakarken elimden bir biberon kaydı nolduğunu anlamadım kırılma sesi gelmedi ama baktım cam parçaları var yerde ufak ufak kırıktı herhalde diye yerine bıraktım. O an aklıma gelmedi ama eğer ben kırmışsam mağaza zarar edecek. Şimdi dün kırdım da takmadım bugün parasını vereyim de diyemem. Kimsenin hakkına girmek istemiyorum bir akıl verin bu saçmalığı nasıl kapatıcm
Biberonun sağını solunu incelemişmiydin? Var miydi birşeyler yerden aldıktan sonra yoksa hemen bırakıp çıktınız mi
Bazıları evet sanki seni hırsızlık yaparken yakalamis gibi hareket ediyor öyle bi durumda...Evet bazı marketler umursamıyor. Bazıları da suç işlemişsin gibi sen kaçmadan parasını ödetme peşinde. Hangisi doğru hakkımız ne aslında bilsek iyi olur..
Hem demekki kaliteli değilmiş. Bi düşüşte kırıldığına göre. Bebekler onları fırlatıyorlar da kırılmıyor.Öyle düşündüm zaten ondan rahattım. Çünkü kırılma sesi gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?