Biberon kırdım :(

Bakamadım malesef yeğenim çok ağlıyordu hemen çıktım.
Belki arkadasin dediği gibi önceden başka birşey kırılmış olabilir.. yada cam biberonlar dibi kalın oluyorsa kenardan köşeden parça kırılmıştır. Onlarda pek kırık sesi gelmiyor ama önceden olma ihtimali yüksek

Bende madamecocoda vazo kirmistim sorin degil dedi magazadaki keske soyleseymissin erkenden

Mağazalarda böyle kazalar olabiliyor. Çoğu yer ücret talep etmez ama uğrayıp bakın utanacak bir durum yok bunda.

Eger kurumsal buyuk bi magazaysa zatrn kirilan malin parasi odenmez(eger bilincli yapilan bi eglem degilse) ama kucuk bi dukkansa soyleyip atiyorum %70 ini falan odemeniz gerekirdi.

Magazalarin mallarini sigortalattigini ve yanlislikla birsey kirilinca musterinin odememe gibi bir sansi oldugunu biliyormusunuz? Yanu burada oyle en azindan. Turkiyede elimi biseye attim ceyizciydi. Parmagimin ucu daha degmeden yikildi birseyler
Döndüm calisan kiza "kusura bakma ama cok garip konulmus elime alamadan yikildi. Kiminle gorusmem lazim? Gerci sigortaniz vardir herhalde" dedim. Onlarda üstelemediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…