Yaa aynenn.su altinda gecen filmleri falan bile seyredemiyorum ben.yuzmeye iyi yuzuyorum oyle bi korkum yok ama boyle biseyin icinde hapis olcam sonra icine su dolcak falan
Olsun biliyorum ben suyun altinda oldugumuama metronun aynısı suyun altında olduğu anlamıyon ki
benim aklıma bile gelmiyor suyun altında olduğu
ama vapur daha güzel tabiki çay eşliğinde martılara simit ohhh
gız denizin içinde o,tırsarım ben.uçakta da tırsıyorum,korkağım..bildiğin metro la boşverin suyu falan
allaha emanet gidiyoz
bi kere marmaraya bindim adamın biri dedi ki aa bu ne be bildiğin metroOlsun biliyorum ben suyun altinda oldugumuBinmiiiceem binmiceeem
vapura da binme o zamangız denizin içinde o,tırsarım ben.uçakta da tırsıyorum,korkağım..
yüzme biliyom ben,vapur batarsa kurtuluruz evelallahh.ama uçak düşerse...uçmayı bilmiyomvapura da binme o zaman
kanadımı kırdılar uçamadım anneyüzme biliyom ben,vapur batarsa kurtuluruz evelallahh.ama uçak düşerse...uçmayı bilmiyom
aynen ya,uçabilsek süper olurdukanadımı kırdılar uçamadım anne
Giz!sumeyye sensin dimi?baban yapti diye savunuyon bu kadar.yakaladim seniiiiivapura da binme o zaman
ayy yoksa..Giz!sumeyye sensin dimi?baban yapti diye savunuyon bu kadar.yakaladim seniiiii
anaaaaamm tanıyan çıktıGiz!sumeyye sensin dimi?baban yapti diye savunuyon bu kadar.yakaladim seniiiii
Koftehoooranaaaaamm tanıyan çıktı
kimliğimi açık ettinKoftehooor
Bu daha bisey degil.ifsa edicem seni bdvde.lince hazir olkimliğimi açık ettin
ben döner ekmek yedim ama doymadımacıktım ben ne yicenis
annneeeaaaaaaaaaaaaBu daha bisey degil.ifsa edicem seni bdvde.lince hazir ol
sanırsam duygusal olaraktan açım doymak neydi unuttumben döner ekmek yedim ama doymadım
annneeeaaaaaaaaaaaa
ah minik kuşum ne oldu sanaaaa !sanırsam duygusal olaraktan açım doymak neydi unuttum
bilmiyooommmmah minik kuşum ne oldu sanaaaa !
ne ilacıbilmiyooommmm
ahanda aklıma geldi toktor ilacımı kesti vermiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?