- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
dönersin yavrum bi tecrübe yap,paralar gıcır gıcır akar sana..evet yapıcam işten çıksın yalvarıcam
düşceğim kadar düştüm zaten
ben biraz köşeyi döneyim alsancaktan ev alıcam oraya yerleşicem
Artik sana soyle yap boyle yap demiyecem koca kadinsin.sadece arkadasin olarak naparsan arkanda yaninda durucamevet yapıcam işten çıksın yalvarıcam
düşceğim kadar düştüm zaten
ben biraz köşeyi döneyim alsancaktan ev alıcam oraya yerleşicem
kocama yalvarcam diyodönersin yavrum bi tecrübe yap,paralar gıcır gıcır akar sana..
biliyorum.bize ne yavrum sen niye bu kadar dehşettesin?kocama yalvarcam diyo
Artik sana soyle yap boyle yap demiyecem koca kadinsin.sadece arkadasin olarak naparsan arkanda yaninda durucam
bende eşeklik yaptım sonra eşek eşek geri döndüm evlendikhayır o yaptı ama düzelcekse yalvarırım gurur falan umrumda değil
kocama yalvarcam diyo
aslında burda eşeklik karşı tarafta ama just seviyor işte.bende eşeklik yaptım sonra eşek eşek geri döndüm evlendik
üzüldüm şaşırdım ne biliyimbiliyorum.bize ne yavrum sen niye bu kadar dehşettesin?
just mı ayrıldıaslında burda eşeklik karşı tarafta ama just seviyor işte.
sonuçta just değilizki biz içindeki sevgiyi iyi anılarını vs bilmiyoruz...üzüldüm şaşırdım ne biliyim
Ya lilyencim onun kocası. Biz onun yerinde değiliz. Seviyir ve arada buyutulecek bi sey yok. Arkasindayiz her zaman. Biz destek olalim. Yuva yikilmasi hic kolay degil. Yastiga basini tek koymak kolay degil canım.
seviyor ve yuva yıkılmaması kısmına katılıyorumYa lilyencim onun kocası. Biz onun yerinde değiliz. Seviyir ve arada buyutulecek bi sey yok. Arkasindayiz her zaman. Biz destek olalim. Yuva yikilmasi hic kolay degil. Yastiga basini tek koymak kolay degil canım.
bekara karı boşamak kolay diye bi laf var bildinmi sen onuüzüldüm şaşırdım ne biliyim
Hepimiz icinde kiz cocugu olan koca kadinlarizsağol arkadaşım koca kadın mıyım küçük bi kız çocuğu muyum bilmiyorum
bekara karı boşamak kolay diye bi laf var bildinmi sen onu
bence justın kocasının tarzı o yani dandun konuşan bir adam just da dobra haksızlığa gelemiyor oyüzden kavga çıkıyor hep.ama idare etmeyi öğrenmek zorundalar..seviyor ve yuva yıkılmaması kısmına katılıyorum
ama büyütülecek bir şey yok kısmına asla katılmıyorum
daha ne olacaktı
kızın namusuna laf bile etti
arkadaşlar düne kadar hepiniz boşan o adamdan koca olmaz diyordunuzbekara karı boşamak kolay diye bi laf var bildinmi sen onu
Hepimiz icinde kiz cocugu olan koca kadinlariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?