Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kocama yalvarcam diyo

Ya lilyencim onun kocası. Biz onun yerinde değiliz. Seviyir ve arada buyutulecek bi sey yok. Arkasindayiz her zaman. Biz destek olalim. Yuva yikilmasi hic kolay degil. Yastiga basini tek koymak kolay degil canım.

Ya lilyencim onun kocası. Biz onun yerinde değiliz. Seviyir ve arada buyutulecek bi sey yok. Arkasindayiz her zaman. Biz destek olalim. Yuva yikilmasi hic kolay degil. Yastiga basini tek koymak kolay degil canım.

aynen seviyorum napiyim kadın değil miyiz işte sonuna kadar yuvayı yıkmıcam diye yırtınıyoruz

seviyor ve yuva yıkılmaması kısmına katılıyorum
ama büyütülecek bir şey yok kısmına asla katılmıyorum
daha ne olacaktı
kızın namusuna laf bile etti

seviyor ve yuva yıkılmaması kısmına katılıyorum
ama büyütülecek bir şey yok kısmına asla katılmıyorum
daha ne olacaktı
kızın namusuna laf bile etti
bence justın kocasının tarzı o yani dandun konuşan bir adam just da dobra haksızlığa gelemiyor oyüzden kavga çıkıyor hep.ama idare etmeyi öğrenmek zorundalar..

bekara karı boşamak kolay diye bi laf var bildinmi sen onu
arkadaşlar düne kadar hepiniz boşan o adamdan koca olmaz diyordunuz
ne oldu birden anlamadım ki
tabiki kendi bilir banane zaten
ama ben bazı şeylerin bu kadar kolay kabullenilmesine şaşırıyorum
23 yaşındaki gencecik bir kadın söz konusu, cıvıl cıvıl olması gerekirken koca kahrı çekiyor

Hepimiz icinde kiz cocugu olan koca kadinlariz

çok anlayışlısın hani diyosun ya arkadaşlarına neden anlatmıyosun diye onlar sizin gibi senin seçimin demiyorlar
senle arkadaşlığımı keserim barışırsan diyen bile oldu...
sanki onlar benim sevgilim ya da kocammış gibi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…