Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hop hop eder yüreği kısmını unuttun

sentamamladın ya işte

diğer yarımsın

sıcak diye düşünüyom soğuk oluyor evim de soğuk zaten resmen kenarda köşede ısınıyom eve gelesim gelmiyor

En çoğu buraya göçmüş. En buyuk ilce bdp elinde. Akp dusmani halk. Gerci bende chpye verdim ama kimseye dusmanligim yok. Gezi parki olaylarinda sehiri birbirine kattilar. Hep magazalari tasladilar. Sari kirmizi yesilli elbiseleriyle esnafin sucu ne? 1 hafta 10 gun is yerimize musteri gelemedi. O derece...

Vay nomissiz asyada cok gec geliyo otobusler. Altunizade duraginda tam 1 saat 45 dakika umraniye otobüsü bekledim

Ahh ahh yarami desme 3 yil anam agladi. Saatlerce mahalleye giden otobusu bekle sonra da ful dolu gelsin binme tekrar bekle bekle sonra baktin ki gelmiyor o yorgunlukla bi de yuruyerek wve git.
Ama hic u nutmam bi teyze vardi hey ne iyiydi ya. Sabah 5te kalkiyorum aksama güç mu kalkr. Otobuste kafam saga sola gidiyor gozlerim kapanmism yanimdaki teyze kafami tuttu omzuna koydu bir anne sefkatiyle uyuttu beni. Allah razi olsun valla. Hep karsilasiyordum. O da kadikoyde bakicilik yapıyormuş.

ben bu havada kazak dizaltı çorap patik giyom

orası daha soğuk demek ki burası hala sıcak

gezi olaylarında her yer karıştı ya bak burda da çok var kürdistan eylemleri sahi görüyom duyuyom
geçen kürdistan faşizme mezar olacak diye bağırıyorlardı

çilek mahallesi

o ne alaka anlamadım

kadın bakıcılık göreviniyapmış

Neden seferler o kadar az acaba? Yolcu mu az ki? Birde ekran var saatler yaziyo. 10 dk sonta gelecekmis gibi 1 saat gelmiyorrr karsi da beylerbeyini cok seviyorum. Orda yasamak isterdim

mersinin çilek mahallesi meşhurdur ondan söyledim

iskoçya bağımsız olsa ortalık fena karışacaktı türkiye ve ispanyada..

ben otobüsün körük kısmında ayakta uyuyabiliyorum.

RESPECT..

Neden seferler o kadar az acaba? Yolcu mu az ki? Birde ekran var saatler yaziyo. 10 dk sonta gelecekmis gibi 1 saat gelmiyorrr karsi da beylerbeyini cok seviyorum. Orda yasamak isterdim

Yok be ne yolcu az olmasi. Uff durak tasiyor yolcudan. Herkes o otobusu bekliyor. Ama serefsiz Şoförler cay sigara keyiflerink birakmiyorlar. Milleti bekletiyorlardi. Ama sikayetler artinca cok şükür ben evlendikten sonra duzeldi hahahah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…