hop hop eder yüreği kısmını unuttun
eferim
gesme cıbıl hastada olma
bizim köyde çookk önceden çocuklar türkçe bilmiyodu öğretmenller büyüklere türkçe konuşun çocuklarda öğrensin diyolardıminnacık çocuk şakır şakır gürcüce konuşuyodu biz ot kibin bakıyoduk anlıyorum ama hala tam öğrenemedim
ben bu havada kazak dizaltı çorap patik giyomsentamamladın ya işte
diğer yarımsın
sıcak diye düşünüyom soğuk oluyor evim de soğuk zaten resmen kenarda köşede ısınıyom eve gelesim gelmiyor
göç burda da var canım hastanede hiç türkçe bilmeyen bir adam vardı bereket kürtçe bilen biri vardı da yardımcı oldu yoksa adam muayene bile olamıcak nasıl öğrenememiş şaştım izmirin göbeği konakta
Burasi kürdistanmersin benm icin çok buyuk hayal kirikligi... İstanbuldan kalk gel kromagmalarin icineee
sentamamladın ya işte
diğer yarımsın
sıcak diye düşünüyom soğuk oluyor evim de soğuk zaten resmen kenarda köşede ısınıyom eve gelesim gelmiyor
Vay nomissizasyada cok gec geliyo otobusler. Altunizade duraginda tam 1 saat 45 dakika umraniye otobüsü bekledim
Sadece cilek degil kiz heryeri oyle. Kac dfa bizim arabayi tasladilarçilek mahallesi
ben bu havada kazak dizaltı çorap patik giyom
En çoğu buraya göçmüş. En buyuk ilce bdp elinde. Akp dusmani halk. Gerci bende chpye verdim ama kimseye dusmanligim yok. Gezi parki olaylarinda sehiri birbirine kattilar. Hep magazalari tasladilar. Sari kirmizi yesilli elbiseleriyleesnafin sucu ne? 1 hafta 10 gun is yerimize musteri gelemedi. O derece...
çilek mahallesi
Ahh ahh yarami desme 3 yil anam agladi. Saatlerce mahalleye giden otobusu bekle sonra da ful dolu gelsin binme tekrar bekle bekle sonra baktin ki gelmiyor o yorgunlukla bi de yuruyerek wve git.
Ama hic u nutmam bi teyze vardi hey ne iyiydi ya. Sabah 5te kalkiyorum aksama güç mu kalkr. Otobuste kafam saga sola gidiyor gozlerim kapanmism yanimdaki teyze kafami tuttu omzuna koydu bir anne sefkatiyle uyuttu beni. Allah razi olsun valla. Hep karsilasiyordum. O da kadikoyde bakicilik yapıyormuş.
Ahh ahh yarami desme 3 yil anam agladi. Saatlerce mahalleye giden otobusu bekle sonra da ful dolu gelsin binme tekrar bekle bekle sonra baktin ki gelmiyor o yorgunlukla bi de yuruyerek wve git.
Ama hic u nutmam bi teyze vardi hey ne iyiydi ya. Sabah 5te kalkiyorum aksama güç mu kalkr. Otobuste kafam saga sola gidiyor gozlerim kapanmism yanimdaki teyze kafami tuttu omzuna koydu bir anne sefkatiyle uyuttu beni. Allah razi olsun valla. Hep karsilasiyordum. O da kadikoyde bakicilik yapıyormuş.
orası daha soğuk demek ki burası hala sıcak
gezi olaylarında her yer karıştı ya bak burda da çok var kürdistan eylemleri sahi görüyom duyuyom
geçen kürdistan faşizme mezar olacak diye bağırıyorlardı
o ne alaka anlamadım
orası daha soğuk demek ki burası hala sıcak
gezi olaylarında her yer karıştı ya bak burda da çok var kürdistan eylemleri sahi görüyom duyuyom
geçen kürdistan faşizme mezar olacak diye bağırıyorlardı
o ne alaka anlamadım
Sadece cilek degil kiz heryeri oyle. Kac dfa bizim arabayi tasladilarburdwn tasinmak istiyorum
o ne alaka anlamadım
mersinin çilek mahallesi meşhurdur ondan söyledim
iskoçya bağımsız olsa ortalık fena karışacaktı türkiye ve ispanyada..
ben de bir kere şehirlerarası otobüste kafam öne düşüp uyuyakalmıştım
daha doğrusu tam düşüyor küt uyanıyorum filan
ağzımın suyu da akmıştı
yanımdaki kız acıdı yatabilirsin omzuma dedi ama yatmadım
Neden seferler o kadar az acaba? Yolcu mu az ki? Birde ekran var saatler yaziyo. 10 dk sonta gelecekmis gibi 1 saat gelmiyorrrkarsi da beylerbeyini cok seviyorum. Orda yasamak isterdim
katalanlar referandum yapcak da bakalım tr de nolcak.ha bilmeyince tabi
aa doğru karışırdı valla
Manyakvalla pozcuda eylemlerin içinde bende vardım ama taşlamadım bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?